Dagelijks inspiratie met de Reiskalender

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Reisscheurkalender
Puuropreis: Capitool Reiskalender
Dat is nog eens een leuke en inspirerende kalender: de Capitool Reiskalender 2013. Met elke dag weer nieuwe informatie voor een leuke dagtrip of een weekendje weg. Blijf je dicht bij huis of wil je naar een verre bestemming? Wil je actief op pad of lekker even wegdromen in een exotisch oord? De Capitool Reiskalender 2013 biedt een schat aan informatie over de meest uiteenlopende bestemmingen, van bezienswaardigheden, musea en uitstapjes met kinderen in eigen land tot citytrips en natuurparken in het buitenland. Puur op reis geeft een aantal exemplaren van deze Reiskalender weg!

Laat je elke dag verrassen door een leuke tip, een weetje, een idee of achtergrondinformatie over een bijzondere bestemming. In de Capitool Reiskalender 2013 komt een aantal thema's aan bod:
 
  • Steden & Regio's
  • Culinair
  • Op stap met kinderen
  • Onverwacht
  • Tuinen & Parken
  • Feesten & Festivals
  • Actief

Win een Capitool Reiskalender 2013

Wat moet je daarvoor doen?
1. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste vakantiereizen en de nieuwste artikelen, reportages en prijsvragen. Aanmelden kan hier
2. Beantwoord de volgende vragen:
a. Hoeveel pagina's heeft de Capitool Reiskalender?
b. Wat moet je niet op je hoofd krijgen in York
  
UPDATE:
De prijswinnaars zijn bekend en ontvangen hun Reiskalender thuis! Van harte gefeliciteerd:
Kim Broek uit Purmerend
P. Berg uit Heerhugowaard
N. de Leeuw uit Edam
A. Scholten uit Giethoorn
B. de Winkel uit Rotterdam
 
De kalender direct kopen?
De gebonden kalender is geheel in kleur en op luxe papier uitgevoerd en voor € 14,99 hier te koop.

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

De leukste beurs voor fietsers en wandelaars wordt in 2023 gehouden op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs weer allerlei nieuws en info over fiets- en wandelbestemmingen, en de bekendmaking van de winnaar van de ‘beste fietsroute van 2023’. En om het helemaal een feestje te maken geven we in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs entreekaarten weg.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder