Dagelijks inspiratie met de Reiskalender

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Reisscheurkalender
Puuropreis: Capitool Reiskalender
Dat is nog eens een leuke en inspirerende kalender: de Capitool Reiskalender 2013. Met elke dag weer nieuwe informatie voor een leuke dagtrip of een weekendje weg. Blijf je dicht bij huis of wil je naar een verre bestemming? Wil je actief op pad of lekker even wegdromen in een exotisch oord? De Capitool Reiskalender 2013 biedt een schat aan informatie over de meest uiteenlopende bestemmingen, van bezienswaardigheden, musea en uitstapjes met kinderen in eigen land tot citytrips en natuurparken in het buitenland. Puur op reis geeft een aantal exemplaren van deze Reiskalender weg!

Laat je elke dag verrassen door een leuke tip, een weetje, een idee of achtergrondinformatie over een bijzondere bestemming. In de Capitool Reiskalender 2013 komt een aantal thema's aan bod:
 
  • Steden & Regio's
  • Culinair
  • Op stap met kinderen
  • Onverwacht
  • Tuinen & Parken
  • Feesten & Festivals
  • Actief

Win een Capitool Reiskalender 2013

Wat moet je daarvoor doen?
1. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste vakantiereizen en de nieuwste artikelen, reportages en prijsvragen. Aanmelden kan hier
2. Beantwoord de volgende vragen:
a. Hoeveel pagina's heeft de Capitool Reiskalender?
b. Wat moet je niet op je hoofd krijgen in York
  
UPDATE:
De prijswinnaars zijn bekend en ontvangen hun Reiskalender thuis! Van harte gefeliciteerd:
Kim Broek uit Purmerend
P. Berg uit Heerhugowaard
N. de Leeuw uit Edam
A. Scholten uit Giethoorn
B. de Winkel uit Rotterdam
 
De kalender direct kopen?
De gebonden kalender is geheel in kleur en op luxe papier uitgevoerd en voor € 14,99 hier te koop.

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder