Dagelijks inspiratie met de Reiskalender

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Reisscheurkalender
Puuropreis: Capitool Reiskalender
Dat is nog eens een leuke en inspirerende kalender: de Capitool Reiskalender 2013. Met elke dag weer nieuwe informatie voor een leuke dagtrip of een weekendje weg. Blijf je dicht bij huis of wil je naar een verre bestemming? Wil je actief op pad of lekker even wegdromen in een exotisch oord? De Capitool Reiskalender 2013 biedt een schat aan informatie over de meest uiteenlopende bestemmingen, van bezienswaardigheden, musea en uitstapjes met kinderen in eigen land tot citytrips en natuurparken in het buitenland. Puur op reis geeft een aantal exemplaren van deze Reiskalender weg!

Laat je elke dag verrassen door een leuke tip, een weetje, een idee of achtergrondinformatie over een bijzondere bestemming. In de Capitool Reiskalender 2013 komt een aantal thema's aan bod:
 
  • Steden & Regio's
  • Culinair
  • Op stap met kinderen
  • Onverwacht
  • Tuinen & Parken
  • Feesten & Festivals
  • Actief

Win een Capitool Reiskalender 2013

Wat moet je daarvoor doen?
1. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste vakantiereizen en de nieuwste artikelen, reportages en prijsvragen. Aanmelden kan hier
2. Beantwoord de volgende vragen:
a. Hoeveel pagina's heeft de Capitool Reiskalender?
b. Wat moet je niet op je hoofd krijgen in York
  
UPDATE:
De prijswinnaars zijn bekend en ontvangen hun Reiskalender thuis! Van harte gefeliciteerd:
Kim Broek uit Purmerend
P. Berg uit Heerhugowaard
N. de Leeuw uit Edam
A. Scholten uit Giethoorn
B. de Winkel uit Rotterdam
 
De kalender direct kopen?
De gebonden kalender is geheel in kleur en op luxe papier uitgevoerd en voor € 14,99 hier te koop.

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder