Dagelijks inspiratie met de Reiskalender

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Reisscheurkalender
Puuropreis: Capitool Reiskalender
Dat is nog eens een leuke en inspirerende kalender: de Capitool Reiskalender 2013. Met elke dag weer nieuwe informatie voor een leuke dagtrip of een weekendje weg. Blijf je dicht bij huis of wil je naar een verre bestemming? Wil je actief op pad of lekker even wegdromen in een exotisch oord? De Capitool Reiskalender 2013 biedt een schat aan informatie over de meest uiteenlopende bestemmingen, van bezienswaardigheden, musea en uitstapjes met kinderen in eigen land tot citytrips en natuurparken in het buitenland. Puur op reis geeft een aantal exemplaren van deze Reiskalender weg!

Laat je elke dag verrassen door een leuke tip, een weetje, een idee of achtergrondinformatie over een bijzondere bestemming. In de Capitool Reiskalender 2013 komt een aantal thema's aan bod:
 
  • Steden & Regio's
  • Culinair
  • Op stap met kinderen
  • Onverwacht
  • Tuinen & Parken
  • Feesten & Festivals
  • Actief

Win een Capitool Reiskalender 2013

Wat moet je daarvoor doen?
1. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste vakantiereizen en de nieuwste artikelen, reportages en prijsvragen. Aanmelden kan hier
2. Beantwoord de volgende vragen:
a. Hoeveel pagina's heeft de Capitool Reiskalender?
b. Wat moet je niet op je hoofd krijgen in York
  
UPDATE:
De prijswinnaars zijn bekend en ontvangen hun Reiskalender thuis! Van harte gefeliciteerd:
Kim Broek uit Purmerend
P. Berg uit Heerhugowaard
N. de Leeuw uit Edam
A. Scholten uit Giethoorn
B. de Winkel uit Rotterdam
 
De kalender direct kopen?
De gebonden kalender is geheel in kleur en op luxe papier uitgevoerd en voor € 14,99 hier te koop.

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland. We hebben een lijstje gemaakt van 12 musea in Nederland, in elke provincie een, die misschien wat onbekender zijn, maar absoluut de moeite waard. Van kunst en geschiedenis, tot wetenschap of cultureel erfgoed, je vindt het in deze musea.

Lees verder

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Of je nu een kampeervakantie onderneemt in een tent, caravan of camper, er zijn enkele essentiële zaken die je niet mag vergeten om je vakantie soepel en plezierig te laten verlopen. Hier zijn enkele belangrijke dingen die zeker niet mogen ontbreken.

Lees verder

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder