Genieten op La Table Sfeerbeurs

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Chocola op La Table
Puuropreis: chocola op La Table Sfeerbeurs
Het sfeervolle lifestyle-event 'La Table Sfeerbeurs' trekt elk jaar weer meer bezoekers. Niet zo verwonderlijk. Niet alleen de accommodatie spreekt tot de verbeelding - de Grote Kerk Naarden Vesting - ook de beurs zelf is bekend vanwege de opvallend originele exposanten, culinaire specialiteiten en de nieuwste trends die er te zien zijn. Alle reden dus om van 8 tot en met 11 november een dag te prikken voor een bezoekje aan de beurs. En dat kan misschien wel gratis als je meedoet met de prijsvraag van Puur op reis.

Volgens trendwatchers staat 2013 in het teken van rust en genieten van wat we wél hebben. We kijken meer naar de positieve punten en zijn rijk in eenvoud.  Intuïtie speelt een belangrijker rol en we kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit. Dit kun je op La Table allemaal op verschillende manieren  ontdekken en beleven. De nadruk ligt op smaakvolle tafel- en interieurdecoratie met bijzondere thematafels, kunst, exclusieve woonaccessoires en veel lifestyle. Er is ook volop aandacht voor mode, juwelen & sieraden, wijnen en culinaire specialiteiten.

Delicatessenplein

Met zorg geselecteerde culinaire ondernemers staan op het La Table Delicatessenplein. Je vind er ruim aanbod van ondermeer pure olijfolie, hartige broden, home made Pies, ambachtelijke patés, pasta’s, mediterrane lekkernijen, bijzondere thee soorten, nougat en chocolade. Wijnen en likeuren completeren het gevarieerde aanbod.

Moeder – Dochterdag

Moeders en dochters die op vrijdag 9 november La Table bezoeken genieten nog eens extra: van een forse korting. Want je kunt samen naar binnen voor de prijs van 1!

Gratis entreekaarten

Doe je mee met de prijsvraag van Puur op reis dan kun je entreekaarten winnen!

Wat moet je ervoor doen?

A. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste vakantiereizen en de nieuwste artikelen, reportages en prijsvragen. Aanmelden kan hier

B. Beantwoord de volgende vragen:

1. De hoeveelste editie is het dit jaar van de La Table Sfeerbeurs
2. Wat gooit hoge ogen als onhandig souvenir

Stuur de antwoorden, voorzien van naam en adres, per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meedoen kan tot en met 26 oktober. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht!

UPDATE: de prijsvraag is gesloten en de winnaars hebben hun entreebewijzen inmiddels ontvangen. Veel plezier in Naarden!

Waar en  wanneer

La Table sfeerbeurs vindt plaats van 8 tot en met 11 november in de Grote Kerk, Markststraat 13 in Naarden-Vesting. Kijk in de agenda voor de openingstijden!

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland. We hebben een lijstje gemaakt van 12 musea in Nederland, in elke provincie een, die misschien wat onbekender zijn, maar absoluut de moeite waard. Van kunst en geschiedenis, tot wetenschap of cultureel erfgoed, je vindt het in deze musea.

Lees verder

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Of je nu een kampeervakantie onderneemt in een tent, caravan of camper, er zijn enkele essentiële zaken die je niet mag vergeten om je vakantie soepel en plezierig te laten verlopen. Hier zijn enkele belangrijke dingen die zeker niet mogen ontbreken.

Lees verder

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder