Genieten op La Table Sfeerbeurs

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Chocola op La Table
Puuropreis: chocola op La Table Sfeerbeurs
Het sfeervolle lifestyle-event 'La Table Sfeerbeurs' trekt elk jaar weer meer bezoekers. Niet zo verwonderlijk. Niet alleen de accommodatie spreekt tot de verbeelding - de Grote Kerk Naarden Vesting - ook de beurs zelf is bekend vanwege de opvallend originele exposanten, culinaire specialiteiten en de nieuwste trends die er te zien zijn. Alle reden dus om van 8 tot en met 11 november een dag te prikken voor een bezoekje aan de beurs. En dat kan misschien wel gratis als je meedoet met de prijsvraag van Puur op reis.

Volgens trendwatchers staat 2013 in het teken van rust en genieten van wat we wél hebben. We kijken meer naar de positieve punten en zijn rijk in eenvoud.  Intuïtie speelt een belangrijker rol en we kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit. Dit kun je op La Table allemaal op verschillende manieren  ontdekken en beleven. De nadruk ligt op smaakvolle tafel- en interieurdecoratie met bijzondere thematafels, kunst, exclusieve woonaccessoires en veel lifestyle. Er is ook volop aandacht voor mode, juwelen & sieraden, wijnen en culinaire specialiteiten.

Delicatessenplein

Met zorg geselecteerde culinaire ondernemers staan op het La Table Delicatessenplein. Je vind er ruim aanbod van ondermeer pure olijfolie, hartige broden, home made Pies, ambachtelijke patés, pasta’s, mediterrane lekkernijen, bijzondere thee soorten, nougat en chocolade. Wijnen en likeuren completeren het gevarieerde aanbod.

Moeder – Dochterdag

Moeders en dochters die op vrijdag 9 november La Table bezoeken genieten nog eens extra: van een forse korting. Want je kunt samen naar binnen voor de prijs van 1!

Gratis entreekaarten

Doe je mee met de prijsvraag van Puur op reis dan kun je entreekaarten winnen!

Wat moet je ervoor doen?

A. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste vakantiereizen en de nieuwste artikelen, reportages en prijsvragen. Aanmelden kan hier

B. Beantwoord de volgende vragen:

1. De hoeveelste editie is het dit jaar van de La Table Sfeerbeurs
2. Wat gooit hoge ogen als onhandig souvenir

Stuur de antwoorden, voorzien van naam en adres, per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meedoen kan tot en met 26 oktober. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht!

UPDATE: de prijsvraag is gesloten en de winnaars hebben hun entreebewijzen inmiddels ontvangen. Veel plezier in Naarden!

Waar en  wanneer

La Table sfeerbeurs vindt plaats van 8 tot en met 11 november in de Grote Kerk, Markststraat 13 in Naarden-Vesting. Kijk in de agenda voor de openingstijden!

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor Keukenhof: het bloemenpark in Lisse viert in 2024 haar 75-jarig bestaan. Reden voor een feestje en door mee te doen aan onze prijsvraag kun je entreekaarten winnen om dit feestje mee te maken.

Lees verder

Kampeertips voor beginners

Kampeertips voor beginners

Of je nu jong of oud bent, kiest voor een tent of een luxe ingerichte sta-caravan op een camping of vakantiepark, als je voor het eerst gaat kamperen zul je vast iets hebben aan deze kampeertips. Kamperen geeft veel mensen het gevoel van vrijheid. Kamperen is een heel andere beleving dan een hotelkamer of appartement. Je kunt de serene rust van de natuur opzoeken en toch de nabijheid van een stad of leuke toeristische attracties.Heb je zelf kampeertips? Dan kun je andere beginnend kampeerders helpen door deze te delen.

Lees verder

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

De Van Gogh Drenthe is verkozen tot de beste fietsroute van 2024. De Nederlandse kanshebber troefde vier andere Europese kandidaten af: La Vélobuissonnière (Frankrijk), Unionsleden (Noorwegen en Zweden), Lech Radweg (Duitsland en Oostenrijk) en de Cykelleden Skåne (Zweden). De bekendmaking was op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.

Lees verder

Tips voor culturele uitjes in de Auvergne-Rhône-Alpes

Tips voor culturele uitjes in de Auvergne-Rhône-Alpes

De regio Auvergne-Rhône-Alpes in het zuidoosten van Frankrijk is heel divers: van berglandschappen tussen natuurparken, van wellness in Aix-les-Bains, Brides-les-Bains of Vichy tot cultuur in dorpen en steden als Annecy, Chambéry, Clermont-Ferrand, Grenoble en Lyon. Niet alleen de steden ademen geschiedenis, ook de diverse musea laten je kennis maken met de historie en bijzonderheden van de stad, de natuur en/of het gebied. We geven tien tips voor een interessante middag of dag.

Lees verder

Wintersportvakantie: ga goed voorbereid op reis

Wintersportvakantie: ga goed voorbereid op reis

Beenbreuken, knieletsel en hersenschuddingen. Jaarlijks ontvangt alarmcentrale Eurocross Assistance 1.600 meldingen over ongevallen op de piste. Veel van deze ongevallen kunnen worden voorkomen door de juiste voorbereiding, maar ook door je werkelijke niveau te kennen. Uit onderzoek van Eurocross blijkt namelijk dat 80% van de wintersporters het eigen skiniveau overschat, waardoor zij mogelijk pistes en omstandigheden kiezen die niet aansluiten op hun werkelijke niveau.

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Noorderlicht: dit natuurfenomeen met je eigen ogen zien staat bij veel mensen op hun verlanglijstje. Maar waar kun je nu het beste het noorderlicht zien. Wordt het Zweden? Of toch IJsland? We geven je vijf mooie plekken, die overigens ook zonder het noorderlicht zeer de moeite waard zijn

Lees verder