Genieten op La Table Sfeerbeurs

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Chocola op La Table
Puuropreis: chocola op La Table Sfeerbeurs
Het sfeervolle lifestyle-event 'La Table Sfeerbeurs' trekt elk jaar weer meer bezoekers. Niet zo verwonderlijk. Niet alleen de accommodatie spreekt tot de verbeelding - de Grote Kerk Naarden Vesting - ook de beurs zelf is bekend vanwege de opvallend originele exposanten, culinaire specialiteiten en de nieuwste trends die er te zien zijn. Alle reden dus om van 8 tot en met 11 november een dag te prikken voor een bezoekje aan de beurs. En dat kan misschien wel gratis als je meedoet met de prijsvraag van Puur op reis.

Volgens trendwatchers staat 2013 in het teken van rust en genieten van wat we wél hebben. We kijken meer naar de positieve punten en zijn rijk in eenvoud.  Intuïtie speelt een belangrijker rol en we kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit. Dit kun je op La Table allemaal op verschillende manieren  ontdekken en beleven. De nadruk ligt op smaakvolle tafel- en interieurdecoratie met bijzondere thematafels, kunst, exclusieve woonaccessoires en veel lifestyle. Er is ook volop aandacht voor mode, juwelen & sieraden, wijnen en culinaire specialiteiten.

Delicatessenplein

Met zorg geselecteerde culinaire ondernemers staan op het La Table Delicatessenplein. Je vind er ruim aanbod van ondermeer pure olijfolie, hartige broden, home made Pies, ambachtelijke patés, pasta’s, mediterrane lekkernijen, bijzondere thee soorten, nougat en chocolade. Wijnen en likeuren completeren het gevarieerde aanbod.

Moeder – Dochterdag

Moeders en dochters die op vrijdag 9 november La Table bezoeken genieten nog eens extra: van een forse korting. Want je kunt samen naar binnen voor de prijs van 1!

Gratis entreekaarten

Doe je mee met de prijsvraag van Puur op reis dan kun je entreekaarten winnen!

Wat moet je ervoor doen?

A. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste vakantiereizen en de nieuwste artikelen, reportages en prijsvragen. Aanmelden kan hier

B. Beantwoord de volgende vragen:

1. De hoeveelste editie is het dit jaar van de La Table Sfeerbeurs
2. Wat gooit hoge ogen als onhandig souvenir

Stuur de antwoorden, voorzien van naam en adres, per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meedoen kan tot en met 26 oktober. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht!

UPDATE: de prijsvraag is gesloten en de winnaars hebben hun entreebewijzen inmiddels ontvangen. Veel plezier in Naarden!

Waar en  wanneer

La Table sfeerbeurs vindt plaats van 8 tot en met 11 november in de Grote Kerk, Markststraat 13 in Naarden-Vesting. Kijk in de agenda voor de openingstijden!

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder