Genieten op La Table Sfeerbeurs

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Chocola op La Table
Puuropreis: chocola op La Table Sfeerbeurs
Het sfeervolle lifestyle-event 'La Table Sfeerbeurs' trekt elk jaar weer meer bezoekers. Niet zo verwonderlijk. Niet alleen de accommodatie spreekt tot de verbeelding - de Grote Kerk Naarden Vesting - ook de beurs zelf is bekend vanwege de opvallend originele exposanten, culinaire specialiteiten en de nieuwste trends die er te zien zijn. Alle reden dus om van 8 tot en met 11 november een dag te prikken voor een bezoekje aan de beurs. En dat kan misschien wel gratis als je meedoet met de prijsvraag van Puur op reis.

Volgens trendwatchers staat 2013 in het teken van rust en genieten van wat we wél hebben. We kijken meer naar de positieve punten en zijn rijk in eenvoud.  Intuïtie speelt een belangrijker rol en we kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit. Dit kun je op La Table allemaal op verschillende manieren  ontdekken en beleven. De nadruk ligt op smaakvolle tafel- en interieurdecoratie met bijzondere thematafels, kunst, exclusieve woonaccessoires en veel lifestyle. Er is ook volop aandacht voor mode, juwelen & sieraden, wijnen en culinaire specialiteiten.

Delicatessenplein

Met zorg geselecteerde culinaire ondernemers staan op het La Table Delicatessenplein. Je vind er ruim aanbod van ondermeer pure olijfolie, hartige broden, home made Pies, ambachtelijke patés, pasta’s, mediterrane lekkernijen, bijzondere thee soorten, nougat en chocolade. Wijnen en likeuren completeren het gevarieerde aanbod.

Moeder – Dochterdag

Moeders en dochters die op vrijdag 9 november La Table bezoeken genieten nog eens extra: van een forse korting. Want je kunt samen naar binnen voor de prijs van 1!

Gratis entreekaarten

Doe je mee met de prijsvraag van Puur op reis dan kun je entreekaarten winnen!

Wat moet je ervoor doen?

A. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste vakantiereizen en de nieuwste artikelen, reportages en prijsvragen. Aanmelden kan hier

B. Beantwoord de volgende vragen:

1. De hoeveelste editie is het dit jaar van de La Table Sfeerbeurs
2. Wat gooit hoge ogen als onhandig souvenir

Stuur de antwoorden, voorzien van naam en adres, per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meedoen kan tot en met 26 oktober. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht!

UPDATE: de prijsvraag is gesloten en de winnaars hebben hun entreebewijzen inmiddels ontvangen. Veel plezier in Naarden!

Waar en  wanneer

La Table sfeerbeurs vindt plaats van 8 tot en met 11 november in de Grote Kerk, Markststraat 13 in Naarden-Vesting. Kijk in de agenda voor de openingstijden!

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder