Met Puur op reis naar de 50PlusBeurs

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

50Plusbeurs
Puur op reis: 50PlusBeurs
'Vier het leven', is het thema van de 50PlusBeurs die in september gehouden wordt in Utrecht. De beurs is ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers en biedt de 100.000 bezoekers 6 hallen vol informatie, amusement en voordeel. Met 600 stands, workshops en presentaties. Maar ook vele optredens en exposities. Met Puur op reis kun je ook dit jaar weer gratis, of met korting, naar de 50PlusBeurs.

Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen: wat dacht je van gratis appelgebak, 50PlusGids en beurstas met hebbedingetjes? 

Songfestival in Concert met Vicky Leandros en EuroVoices
EuroVoices brengen de grootste (inter)nationale songfestivalhits. Nederlandse klassiekers als ‘Een beetje’, ‘De Troubadour’ en ‘Ding-a-Dong’, maar ook internationale hits van ondermeer ABBA, Cliff Richard en Mocedades van de wereldhit ‘Eres tu’. Meezingen mag! Daarnaast neemt songfestivalwinnares (‘Après toi’) Vicky Leandros je mee op een exclusieve muzikale rondreis met hoogtepunten uit haar 35-jarige carrière. Met haar onmiskenbare eigen stemgeluid en groot muzikaal bereik brengt de in Griekenland geboren wereldster een oeuvre van Chanson, Pop, Soul, Schlager en Folklore. Vicky presenteert een bijzondere mix van herkenbaar repertoire en zingt naast eigen hits ook meesterwerken van bijvoorbeeld Whitney Houston en Celine Dion.

Puur op reis geeft entreekaarten weg voor deze bruisende beurs

Wat moet je doen?

1. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor de nieuwsbrief van Puur op reis. Zo blijf je gelijk op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste artikelen. 

2.
Geef antwoord op de volgende vragen:
A. Voor de hoeveelste keer wordt de 50PlusBeurs gehouden
B. In welk Turks stadje koop je verse vis bij een kraampje op het marktplein?

De prijsvraag is gesloten. De winnaars van de kaarten zijn:
Nicole Overgaauw uit Vught
Simone Verhaar uit Tilburg
Karin Bartholomeus uit Vlijmen
Gerda van Drunen uit Werkendam
Merianda den Braven uit Noordeloos.

Zij winnen ieder twee toegangskaarten. Veel plezier op de beurs!

Niet gewonnen? Als Puur op reislezer heb je vier keer voordeel!

Entree en Concert
1. 50PlusBeurs entree: € 10,00  (i.p.v. € 20,00)
2. Beurs én Concert samen: € 32,50 (i.p.v. € 65,00)
Bestel via: www.plusticket.nl en gebruik actiecode: PUUR of bel 026 3779736 (geef aan: actiecode PUUR).
Bestelkosten Beurs € 1,50  Combi  € 2,50.

Met de OAD bus naar Beurs of Concert
3. Busvervoer met 50PlusBeurs entree: € 20,00
4. Busvervoer met Beurs én Dubbelconcert: € 37,50
Busvervoer met entree bestel je via OAD: 0548 377009. Groepen vanaf 15 personen eigen opstapplaats!
 
De beurs wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht van 11 tot en met 15 september. Kijk op www.50plusbeurs.nl voor het laatste nieuws.

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder