Met Puur op reis naar de 50PlusBeurs

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

50Plusbeurs
Puur op reis: 50PlusBeurs
'Vier het leven', is het thema van de 50PlusBeurs die in september gehouden wordt in Utrecht. De beurs is ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers en biedt de 100.000 bezoekers 6 hallen vol informatie, amusement en voordeel. Met 600 stands, workshops en presentaties. Maar ook vele optredens en exposities. Met Puur op reis kun je ook dit jaar weer gratis, of met korting, naar de 50PlusBeurs.

Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen: wat dacht je van gratis appelgebak, 50PlusGids en beurstas met hebbedingetjes? 

Songfestival in Concert met Vicky Leandros en EuroVoices
EuroVoices brengen de grootste (inter)nationale songfestivalhits. Nederlandse klassiekers als ‘Een beetje’, ‘De Troubadour’ en ‘Ding-a-Dong’, maar ook internationale hits van ondermeer ABBA, Cliff Richard en Mocedades van de wereldhit ‘Eres tu’. Meezingen mag! Daarnaast neemt songfestivalwinnares (‘Après toi’) Vicky Leandros je mee op een exclusieve muzikale rondreis met hoogtepunten uit haar 35-jarige carrière. Met haar onmiskenbare eigen stemgeluid en groot muzikaal bereik brengt de in Griekenland geboren wereldster een oeuvre van Chanson, Pop, Soul, Schlager en Folklore. Vicky presenteert een bijzondere mix van herkenbaar repertoire en zingt naast eigen hits ook meesterwerken van bijvoorbeeld Whitney Houston en Celine Dion.

Puur op reis geeft entreekaarten weg voor deze bruisende beurs

Wat moet je doen?

1. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor de nieuwsbrief van Puur op reis. Zo blijf je gelijk op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste artikelen. 

2.
Geef antwoord op de volgende vragen:
A. Voor de hoeveelste keer wordt de 50PlusBeurs gehouden
B. In welk Turks stadje koop je verse vis bij een kraampje op het marktplein?

De prijsvraag is gesloten. De winnaars van de kaarten zijn:
Nicole Overgaauw uit Vught
Simone Verhaar uit Tilburg
Karin Bartholomeus uit Vlijmen
Gerda van Drunen uit Werkendam
Merianda den Braven uit Noordeloos.

Zij winnen ieder twee toegangskaarten. Veel plezier op de beurs!

Niet gewonnen? Als Puur op reislezer heb je vier keer voordeel!

Entree en Concert
1. 50PlusBeurs entree: € 10,00  (i.p.v. € 20,00)
2. Beurs én Concert samen: € 32,50 (i.p.v. € 65,00)
Bestel via: www.plusticket.nl en gebruik actiecode: PUUR of bel 026 3779736 (geef aan: actiecode PUUR).
Bestelkosten Beurs € 1,50  Combi  € 2,50.

Met de OAD bus naar Beurs of Concert
3. Busvervoer met 50PlusBeurs entree: € 20,00
4. Busvervoer met Beurs én Dubbelconcert: € 37,50
Busvervoer met entree bestel je via OAD: 0548 377009. Groepen vanaf 15 personen eigen opstapplaats!
 
De beurs wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht van 11 tot en met 15 september. Kijk op www.50plusbeurs.nl voor het laatste nieuws.

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland. We hebben een lijstje gemaakt van 12 musea in Nederland, in elke provincie een, die misschien wat onbekender zijn, maar absoluut de moeite waard. Van kunst en geschiedenis, tot wetenschap of cultureel erfgoed, je vindt het in deze musea.

Lees verder

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Of je nu een kampeervakantie onderneemt in een tent, caravan of camper, er zijn enkele essentiële zaken die je niet mag vergeten om je vakantie soepel en plezierig te laten verlopen. Hier zijn enkele belangrijke dingen die zeker niet mogen ontbreken.

Lees verder

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder