Met Puur op reis naar de 50PlusBeurs

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

50Plusbeurs
Puur op reis: 50PlusBeurs
'Vier het leven', is het thema van de 50PlusBeurs die in september gehouden wordt in Utrecht. De beurs is ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers en biedt de 100.000 bezoekers 6 hallen vol informatie, amusement en voordeel. Met 600 stands, workshops en presentaties. Maar ook vele optredens en exposities. Met Puur op reis kun je ook dit jaar weer gratis, of met korting, naar de 50PlusBeurs.

Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen: wat dacht je van gratis appelgebak, 50PlusGids en beurstas met hebbedingetjes? 

Songfestival in Concert met Vicky Leandros en EuroVoices
EuroVoices brengen de grootste (inter)nationale songfestivalhits. Nederlandse klassiekers als ‘Een beetje’, ‘De Troubadour’ en ‘Ding-a-Dong’, maar ook internationale hits van ondermeer ABBA, Cliff Richard en Mocedades van de wereldhit ‘Eres tu’. Meezingen mag! Daarnaast neemt songfestivalwinnares (‘Après toi’) Vicky Leandros je mee op een exclusieve muzikale rondreis met hoogtepunten uit haar 35-jarige carrière. Met haar onmiskenbare eigen stemgeluid en groot muzikaal bereik brengt de in Griekenland geboren wereldster een oeuvre van Chanson, Pop, Soul, Schlager en Folklore. Vicky presenteert een bijzondere mix van herkenbaar repertoire en zingt naast eigen hits ook meesterwerken van bijvoorbeeld Whitney Houston en Celine Dion.

Puur op reis geeft entreekaarten weg voor deze bruisende beurs

Wat moet je doen?

1. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor de nieuwsbrief van Puur op reis. Zo blijf je gelijk op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste artikelen. 

2.
Geef antwoord op de volgende vragen:
A. Voor de hoeveelste keer wordt de 50PlusBeurs gehouden
B. In welk Turks stadje koop je verse vis bij een kraampje op het marktplein?

De prijsvraag is gesloten. De winnaars van de kaarten zijn:
Nicole Overgaauw uit Vught
Simone Verhaar uit Tilburg
Karin Bartholomeus uit Vlijmen
Gerda van Drunen uit Werkendam
Merianda den Braven uit Noordeloos.

Zij winnen ieder twee toegangskaarten. Veel plezier op de beurs!

Niet gewonnen? Als Puur op reislezer heb je vier keer voordeel!

Entree en Concert
1. 50PlusBeurs entree: € 10,00  (i.p.v. € 20,00)
2. Beurs én Concert samen: € 32,50 (i.p.v. € 65,00)
Bestel via: www.plusticket.nl en gebruik actiecode: PUUR of bel 026 3779736 (geef aan: actiecode PUUR).
Bestelkosten Beurs € 1,50  Combi  € 2,50.

Met de OAD bus naar Beurs of Concert
3. Busvervoer met 50PlusBeurs entree: € 20,00
4. Busvervoer met Beurs én Dubbelconcert: € 37,50
Busvervoer met entree bestel je via OAD: 0548 377009. Groepen vanaf 15 personen eigen opstapplaats!
 
De beurs wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht van 11 tot en met 15 september. Kijk op www.50plusbeurs.nl voor het laatste nieuws.

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

De leukste beurs voor fietsers en wandelaars wordt in 2023 gehouden op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs weer allerlei nieuws en info over fiets- en wandelbestemmingen, en de bekendmaking van de winnaar van de ‘beste fietsroute van 2023’. En om het helemaal een feestje te maken geven we in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs entreekaarten weg.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder