Met Puur op reis naar de 50PlusBeurs

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

50Plusbeurs
Puur op reis: 50PlusBeurs
'Vier het leven', is het thema van de 50PlusBeurs die in september gehouden wordt in Utrecht. De beurs is ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers en biedt de 100.000 bezoekers 6 hallen vol informatie, amusement en voordeel. Met 600 stands, workshops en presentaties. Maar ook vele optredens en exposities. Met Puur op reis kun je ook dit jaar weer gratis, of met korting, naar de 50PlusBeurs.

Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen: wat dacht je van gratis appelgebak, 50PlusGids en beurstas met hebbedingetjes? 

Songfestival in Concert met Vicky Leandros en EuroVoices
EuroVoices brengen de grootste (inter)nationale songfestivalhits. Nederlandse klassiekers als ‘Een beetje’, ‘De Troubadour’ en ‘Ding-a-Dong’, maar ook internationale hits van ondermeer ABBA, Cliff Richard en Mocedades van de wereldhit ‘Eres tu’. Meezingen mag! Daarnaast neemt songfestivalwinnares (‘Après toi’) Vicky Leandros je mee op een exclusieve muzikale rondreis met hoogtepunten uit haar 35-jarige carrière. Met haar onmiskenbare eigen stemgeluid en groot muzikaal bereik brengt de in Griekenland geboren wereldster een oeuvre van Chanson, Pop, Soul, Schlager en Folklore. Vicky presenteert een bijzondere mix van herkenbaar repertoire en zingt naast eigen hits ook meesterwerken van bijvoorbeeld Whitney Houston en Celine Dion.

Puur op reis geeft entreekaarten weg voor deze bruisende beurs

Wat moet je doen?

1. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor de nieuwsbrief van Puur op reis. Zo blijf je gelijk op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste artikelen. 

2.
Geef antwoord op de volgende vragen:
A. Voor de hoeveelste keer wordt de 50PlusBeurs gehouden
B. In welk Turks stadje koop je verse vis bij een kraampje op het marktplein?

De prijsvraag is gesloten. De winnaars van de kaarten zijn:
Nicole Overgaauw uit Vught
Simone Verhaar uit Tilburg
Karin Bartholomeus uit Vlijmen
Gerda van Drunen uit Werkendam
Merianda den Braven uit Noordeloos.

Zij winnen ieder twee toegangskaarten. Veel plezier op de beurs!

Niet gewonnen? Als Puur op reislezer heb je vier keer voordeel!

Entree en Concert
1. 50PlusBeurs entree: € 10,00  (i.p.v. € 20,00)
2. Beurs én Concert samen: € 32,50 (i.p.v. € 65,00)
Bestel via: www.plusticket.nl en gebruik actiecode: PUUR of bel 026 3779736 (geef aan: actiecode PUUR).
Bestelkosten Beurs € 1,50  Combi  € 2,50.

Met de OAD bus naar Beurs of Concert
3. Busvervoer met 50PlusBeurs entree: € 20,00
4. Busvervoer met Beurs én Dubbelconcert: € 37,50
Busvervoer met entree bestel je via OAD: 0548 377009. Groepen vanaf 15 personen eigen opstapplaats!
 
De beurs wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht van 11 tot en met 15 september. Kijk op www.50plusbeurs.nl voor het laatste nieuws.

Verzekerd van een mooi auto-avontuur

Verzekerd van een mooi auto-avontuur

Wie heeft er geen herinneringen aan een vakantie met de auto? Waarschijnlijk eerst met je ouders; daarna als jong zelfstandige op avontuur, naar het zuiden van Europa. Voor velen is de auto nog altijd het populairste vakantiemiddel, voor ver weg én dichtbij. Wellicht is het een idee om binnenkort een van de volgende routes in Duitsland, België of Luxemburg te ontdekken.

Lees verder

Groepsvakantie met Pasen? Vergeet deze 3 boekingstips niet

Groepsvakantie met Pasen? Vergeet deze 3 boekingstips niet

De paasdagen zijn een ideale periode voor een groepsvakantie. De scholen hebben vakantie en veel mensen zijn vrij van het werk, wat ervoor zorgt dat iedereen mee kan. En daar moet je natuurlijk gebruik van maken, want niets is zo belangrijk als samen zijn met de mensen om wie je geeft. Of dat nu je familie is, of een vriendengroep. Wil je lekker genieten van een groepsvakantie met Pasen? Lees de onderstaande tips om het onvergetelijk te maken.

Lees verder

Gratis dataroaming blijft nog eens 10 jaar beschikbaar in Europa

Gratis dataroaming blijft nog eens 10 jaar beschikbaar in Europa

Gebruik jij op vakantie graag je telefoon om te internetten en te bellen? Dan kun je dat ook de komende tien jaar in de Europese Unie gratis blijven doen. Sinds 2017 is er in de EU namelijk gratis dataroaming. 

Lees verder

Vakantielanden met meeste kans op verkeersongelukken

Vakantielanden met meeste kans op verkeersongelukken

Waar moet je nu het meeste oppassen in het verkeer als je in een volgepakte auto aan de vakantiereis begint? Het laatste waar je op een ritje naar de zon op zit te wachten is een verkeersongeluk. Het is niet in Italië met het soms temperamentvolle verkeer, of Spanje met zijn beruchte smalle straatjes waar de meeste ongelukken gebeuren. Uit onderzoek van Independer op basis van cijfers van Eurostat* blijkt dat Oostenrijk het Europese land is met de meeste verkeersslachtoffers. Het gaat dan om gewonden en dodelijke slachtoffers (fataal of gewond).

Lees verder

Slovenië wacht op ontdekking

Slovenië wacht op ontdekking

Slovenië is meer en meer in trek als vakantiebestemming. Toch is het nog voor veel West-Europese reizigers slechts een doorgangsland, op weg naar bijvoorbeeld Kroatië of Hongarije. Degenen die in Slovenië niet meer dan een tankstop maken, missen veel, zo ontdekten we zelf.

Lees verder

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder