Groene Reisgids MICHELIN Nederland

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Groene gids Michelin
Groene gids Michelin
Wat zijn belangrijke toeristische plekken in Nederland? En hebben die ook een ‘Michelin’ster, net zoals de restaurants? Het antwoord vind je in de Groene Reisgids MICHELIN Nederland. In deze kersverse uitgave van uitgeverij Terra Lannoo bezochten de redacteuren van de Groene Reisgidsen van Michelin opnieuw de belangrijkste toeristische plekken en bezienswaardigheden in Nederland en gaven deze de zo welbekende Michelinsterren. Puur op reis geeft een aantal exemplaren van deze bijzondere reisgids weg.
Wat is volgens Michelin in Nederland de reis waard (***) ,  een omweg waard (**) of interessant (*)? Dat lees je in de gids. De praktische sterrenbeoordeling met 1, 2 of 3 sterren geeft snel en betrouwbaar aan wat je zeker moet zien of doen. De opdeling in regio's of microregio's maakt het mogelijk om in een oogwenk de interessantste plaatsen en bezienswaardigheden in de buurt van je vakantieplek te ontdekken. Met een uitgekiende selectie van hotels en restaurants, handig geordend volgens prijsklasse: van 'doorsneeprijs' tot 'wat meer luxe' tot 'pure verwennerij'. Alle kaarten en plattegronden zijn gebaseerd op de bekende Michelincartografie.

Wat moet je doen om een Groene Reisgids MICHELIN te winnen?

Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor de nieuwsbrief van Puur op reis. Zo blijf je gelijk op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste artikelen.
 
Beantwoord de volgende vragen:
A. Waar werd de Groene Reisgids MICHELIN Nederland gepresenteerd?
B. Waarmee kun je je koffer eenvoudig traceren?

DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN

De prijswinnaars zijn:
Raymond Brandel uit Oudenbosch
J. de Vries uit Gouda
Bas van Wenum uit Winterswijk
Jaap Molenhuis uit Nijmegen
Sylvia Kuijsten uit Tilburg
 
Direct bestellen?
Dat kan bij TerraLanno. Specificaties: De Groene Reisgids MICHELIN Nederland, prijs € 22,50, 578 pagina's, ISBN: 9789020963724.

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Er zijn erg veel mooie steden te ontdekken in Europa, die een prima bestemming zouden zijn voor een stedentrip. Bezoek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden, van historische monumenten tot moderne architectuur. Vliegen kan vanaf verschillende luchthavens, waaronder Rotterdam Airport. Deze luchthaven is compact en daardoor een fijne start voor jouw vliegreis. We vertellen we je in dit artikel meer over stedentrips maken vanaf Rotterdam Airport.

Lees verder

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Ga je naar Rome dan stap je letterlijk terug in de geschiedenis. Rome is geplaveid met historische gebouwen en plekken. Natuurlijk kun je niet om het Colosseum heen, maar het politieke, religieuze en commerciële centrum van het oude Rome mag je ook niet missen: het Forum Romanum. Stap het Forum Romanum binnen en je wandelt terug naar de tijd van keizers, gladiatoren en politieke intriges.  In dit artikel nemen we je mee op een virtuele reis door dit iconische historische complex, en geven we handige tips voor een onvergetelijk bezoek.

Lees verder

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Eind maart verspreiden we een speciale Vakantie Special onder de abonnees van onze nieuwsbrief. Voor de snelle beslissers hebben wij nog beperkte advertentieruimte. Adverteren kan in de vorm van een banner, een aanbieding of een advertorial waarin een accommodatie, bestemming of reis wordt uitgelicht. Maar de Vakantie Special heeft meer!

Lees verder

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor Keukenhof: het bloemenpark in Lisse viert in 2024 haar 75-jarig bestaan. Reden voor een feestje en door mee te doen aan onze prijsvraag kun je entreekaarten winnen om dit feestje mee te maken.

Lees verder

Kampeertips voor beginners

Kampeertips voor beginners

Of je nu jong of oud bent, kiest voor een tent of een luxe ingerichte sta-caravan op een camping of vakantiepark, als je voor het eerst gaat kamperen zul je vast iets hebben aan deze kampeertips. Kamperen geeft veel mensen het gevoel van vrijheid. Kamperen is een heel andere beleving dan een hotelkamer of appartement. Je kunt de serene rust van de natuur opzoeken en toch de nabijheid van een stad of leuke toeristische attracties.Heb je zelf kampeertips? Dan kun je andere beginnend kampeerders helpen door deze te delen.

Lees verder

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

De Van Gogh Drenthe is verkozen tot de beste fietsroute van 2024. De Nederlandse kanshebber troefde vier andere Europese kandidaten af: La Vélobuissonnière (Frankrijk), Unionsleden (Noorwegen en Zweden), Lech Radweg (Duitsland en Oostenrijk) en de Cykelleden Skåne (Zweden). De bekendmaking was op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.

Lees verder