Groene Reisgids MICHELIN Nederland

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Groene gids Michelin
Groene gids Michelin
Wat zijn belangrijke toeristische plekken in Nederland? En hebben die ook een ‘Michelin’ster, net zoals de restaurants? Het antwoord vind je in de Groene Reisgids MICHELIN Nederland. In deze kersverse uitgave van uitgeverij Terra Lannoo bezochten de redacteuren van de Groene Reisgidsen van Michelin opnieuw de belangrijkste toeristische plekken en bezienswaardigheden in Nederland en gaven deze de zo welbekende Michelinsterren. Puur op reis geeft een aantal exemplaren van deze bijzondere reisgids weg.
Wat is volgens Michelin in Nederland de reis waard (***) ,  een omweg waard (**) of interessant (*)? Dat lees je in de gids. De praktische sterrenbeoordeling met 1, 2 of 3 sterren geeft snel en betrouwbaar aan wat je zeker moet zien of doen. De opdeling in regio's of microregio's maakt het mogelijk om in een oogwenk de interessantste plaatsen en bezienswaardigheden in de buurt van je vakantieplek te ontdekken. Met een uitgekiende selectie van hotels en restaurants, handig geordend volgens prijsklasse: van 'doorsneeprijs' tot 'wat meer luxe' tot 'pure verwennerij'. Alle kaarten en plattegronden zijn gebaseerd op de bekende Michelincartografie.

Wat moet je doen om een Groene Reisgids MICHELIN te winnen?

Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor de nieuwsbrief van Puur op reis. Zo blijf je gelijk op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste artikelen.
 
Beantwoord de volgende vragen:
A. Waar werd de Groene Reisgids MICHELIN Nederland gepresenteerd?
B. Waarmee kun je je koffer eenvoudig traceren?

DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN

De prijswinnaars zijn:
Raymond Brandel uit Oudenbosch
J. de Vries uit Gouda
Bas van Wenum uit Winterswijk
Jaap Molenhuis uit Nijmegen
Sylvia Kuijsten uit Tilburg
 
Direct bestellen?
Dat kan bij TerraLanno. Specificaties: De Groene Reisgids MICHELIN Nederland, prijs € 22,50, 578 pagina's, ISBN: 9789020963724.

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder

Volop genieten in luxe en natuur

Volop genieten in luxe en natuur

Hoe is het om vakantie te vieren in een huisje op een recreatiepark? Het antwoord daarop kun je niet zo een, twee, drie geven. Het hangt er namelijk nogal vanaf welk park je kiest. Zelf hou ik van parken die niet ‘standaard’ zijn. Waar je verdwaalt in de eindeloze rij dezelfde huisjes. Wat ik wel wil is een park waar luxe en natuur wel standaard zijn. Op naar Limburg dus…

Lees verder