Groene Reisgids MICHELIN Nederland

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Groene gids Michelin
Groene gids Michelin
Wat zijn belangrijke toeristische plekken in Nederland? En hebben die ook een ‘Michelin’ster, net zoals de restaurants? Het antwoord vind je in de Groene Reisgids MICHELIN Nederland. In deze kersverse uitgave van uitgeverij Terra Lannoo bezochten de redacteuren van de Groene Reisgidsen van Michelin opnieuw de belangrijkste toeristische plekken en bezienswaardigheden in Nederland en gaven deze de zo welbekende Michelinsterren. Puur op reis geeft een aantal exemplaren van deze bijzondere reisgids weg.
Wat is volgens Michelin in Nederland de reis waard (***) ,  een omweg waard (**) of interessant (*)? Dat lees je in de gids. De praktische sterrenbeoordeling met 1, 2 of 3 sterren geeft snel en betrouwbaar aan wat je zeker moet zien of doen. De opdeling in regio's of microregio's maakt het mogelijk om in een oogwenk de interessantste plaatsen en bezienswaardigheden in de buurt van je vakantieplek te ontdekken. Met een uitgekiende selectie van hotels en restaurants, handig geordend volgens prijsklasse: van 'doorsneeprijs' tot 'wat meer luxe' tot 'pure verwennerij'. Alle kaarten en plattegronden zijn gebaseerd op de bekende Michelincartografie.

Wat moet je doen om een Groene Reisgids MICHELIN te winnen?

Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor de nieuwsbrief van Puur op reis. Zo blijf je gelijk op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste artikelen.
 
Beantwoord de volgende vragen:
A. Waar werd de Groene Reisgids MICHELIN Nederland gepresenteerd?
B. Waarmee kun je je koffer eenvoudig traceren?

DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN

De prijswinnaars zijn:
Raymond Brandel uit Oudenbosch
J. de Vries uit Gouda
Bas van Wenum uit Winterswijk
Jaap Molenhuis uit Nijmegen
Sylvia Kuijsten uit Tilburg
 
Direct bestellen?
Dat kan bij TerraLanno. Specificaties: De Groene Reisgids MICHELIN Nederland, prijs € 22,50, 578 pagina's, ISBN: 9789020963724.

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland. We hebben een lijstje gemaakt van 12 musea in Nederland, in elke provincie een, die misschien wat onbekender zijn, maar absoluut de moeite waard. Van kunst en geschiedenis, tot wetenschap of cultureel erfgoed, je vindt het in deze musea.

Lees verder

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Of je nu een kampeervakantie onderneemt in een tent, caravan of camper, er zijn enkele essentiële zaken die je niet mag vergeten om je vakantie soepel en plezierig te laten verlopen. Hier zijn enkele belangrijke dingen die zeker niet mogen ontbreken.

Lees verder

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder