Maak een roadtrip en ‘hit the road’

2.625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
©SunnyCars
©SunnyCars

Vliegen naar een mooie bestemming en dan met een huurauto op pad om de verborgen parels van de omgeving te ontdekken. De roadtrip is niet voor niets voor veel mensen dé ultieme manier van vakantievieren.

Hoe heerlijk is het om in alle vrijheid rond te rijden en dat heerlijke visrestaurantje te ontdekken. Om op pad te gaan en bij de lokale kaasboer een heerlijk kaasje te kopen. En heb je een cabrio dan is het letterlijk de zon op je bol en de wind in je haar.

Zorgeloos huren

Natuurlijk wil je tijdens je vakantie lekker ontspannen en ontspannen in je huurauto op pad. Maar het gebeurt nogal eens dat je bij het ophalen van je huurauto voor onverwachte verrassingen komt te staan: een extra verzekering of bijbetalen voor een extra bestuurder waardoor er een flink gat in je vakantiebudget wordt geslagen. Of je moet tekenen voor een eigen risico waar je een hele vakantie van kunt financieren. Zorgeloos huren doe je dan ook bij Sunny Cars waar alles al in de prijs is inbegrepen. Zo kun hoef jij alleen nog maar in te stappen en te genieten.

Zorgeloos reizen

Een roadtrip maken is uitstippelen waar je heen wilt. Vergeet echter niet om ruimte te laten om van je oorspronkelijke plan af te wijken als je langs een leuke plek komt of de tip krijgt voor een alternatieve route die weliswaar langer, maar ook veel mooier is. Doe dat gewoon, heb je geen hotel of slaapplek geregeld dan heb je zeker de vrijheid om te blijven waar je die dag bent beland. Zorgeloos reizen is plannen maken, maar er ook vanaf durven te wijken. En die hotelkamer of B en B regel je ter plekke wel.

Een beetje voorbereiding en onderzoek is uiteraard wel noodzakelijk om een leuke route uit te stippelen in bijvoorbeeld Spanje, Portugal, Frankrijk of Italië. En om je daar een beetje bij te helpen duik je in het boek ‘On a Roadtrip’, samengesteld door Sunny Cars in samenwerking met uitgeverij o’media. In het boek staan zes populaire bestemmingen in Zuid-Europa: Spanje, Portugal, Kreta, Sicilië, Frankrijk en Italië.

In Spanje reis je door Andalusië, in Portugal ga je van Lissabon naar de Algarve en Kroatië verken je langs de kustlijn met een uitstapje naar de Plitvicemeren. Natuurlijk ontbreekt Frankrijk ook niet in het roadtripboek: Vanuit Nice bezoek je de Provence en de Côte d'Azur. Ook Kreta en Sicilië sla je niet over en met onze routes ontdek je al snel waarom de eilanden zo geliefd zijn. 

Het boek is te bestellen bij Bol.com . Maar we verloten onder onze lezers 3 exemplaren van deze handige roadgids. Wil jij een boek winnen, doe dan mee met onze prijsvraag.

Wat moet je doen een boek te winnen?

Stuur de antwoorden voor 25 juli 2018 per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet niet je naam en adres te vermelden. We gebruiken je gegevens uitsluitend om door te sturen naar Sunny Cars voor deze winactie en vernietigen de informatie na afloop van de prijsvraag.

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Er zijn erg veel mooie steden te ontdekken in Europa, die een prima bestemming zouden zijn voor een stedentrip. Bezoek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden, van historische monumenten tot moderne architectuur. Vliegen kan vanaf verschillende luchthavens, waaronder Rotterdam Airport. Deze luchthaven is compact en daardoor een fijne start voor jouw vliegreis. We vertellen we je in dit artikel meer over stedentrips maken vanaf Rotterdam Airport.

Lees verder

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Ga je naar Rome dan stap je letterlijk terug in de geschiedenis. Rome is geplaveid met historische gebouwen en plekken. Natuurlijk kun je niet om het Colosseum heen, maar het politieke, religieuze en commerciële centrum van het oude Rome mag je ook niet missen: het Forum Romanum. Stap het Forum Romanum binnen en je wandelt terug naar de tijd van keizers, gladiatoren en politieke intriges.  In dit artikel nemen we je mee op een virtuele reis door dit iconische historische complex, en geven we handige tips voor een onvergetelijk bezoek.

Lees verder

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Eind maart verspreiden we een speciale Vakantie Special onder de abonnees van onze nieuwsbrief. Voor de snelle beslissers hebben wij nog beperkte advertentieruimte. Adverteren kan in de vorm van een banner, een aanbieding of een advertorial waarin een accommodatie, bestemming of reis wordt uitgelicht. Maar de Vakantie Special heeft meer!

Lees verder

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor Keukenhof: het bloemenpark in Lisse viert in 2024 haar 75-jarig bestaan. Reden voor een feestje en door mee te doen aan onze prijsvraag kun je entreekaarten winnen om dit feestje mee te maken.

Lees verder

Kampeertips voor beginners

Kampeertips voor beginners

Of je nu jong of oud bent, kiest voor een tent of een luxe ingerichte sta-caravan op een camping of vakantiepark, als je voor het eerst gaat kamperen zul je vast iets hebben aan deze kampeertips. Kamperen geeft veel mensen het gevoel van vrijheid. Kamperen is een heel andere beleving dan een hotelkamer of appartement. Je kunt de serene rust van de natuur opzoeken en toch de nabijheid van een stad of leuke toeristische attracties.Heb je zelf kampeertips? Dan kun je andere beginnend kampeerders helpen door deze te delen.

Lees verder

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

De Van Gogh Drenthe is verkozen tot de beste fietsroute van 2024. De Nederlandse kanshebber troefde vier andere Europese kandidaten af: La Vélobuissonnière (Frankrijk), Unionsleden (Noorwegen en Zweden), Lech Radweg (Duitsland en Oostenrijk) en de Cykelleden Skåne (Zweden). De bekendmaking was op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.

Lees verder