Over kerstmarkten, korting voor een beurs en het noorderlicht

Deze nieuwsbrief bevat afbeeldingen, wanneer je die niet kunt zien bekijk de nieuwsbrief dan online.
Nieuwsbrief Puur op reis

 

Over kerstmarkten, korting voor een beurs en het noorderlicht

De Verenigde Staten openen in november weer de grenzen voor gevaccineerde toeristen. Om je alvast te oriënteren op de mogelijkheden is er dit weekend een beurs voor Amerika- en Canadaliefhebbers. En je kunt korting krijgen op je entreekaarten.

Ook in deze nieuwsbrief: in Düsseldorf zijn er maar liefst acht kerstmarkten; tips voor de mooiste plekken om het noorderlicht te zien; klimmen en dalen in Rijnland-Palts, cruisen met MSC en nog veel meer.

Wil je iets aan ons kwijt of heb je een vraag, bijvoorbeeld over (aanstaande) reizen of reiservaringen in coronatijd? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sfeervolle kerstmarkten in Dusseldorf

Na een jaar te hebben overgeslagen in verband met corona treft Düsseldorf momenteel alle voorbereidingen voor de heropening van kerstmarkten. Het aantal wordt uitgebreid naar acht in totaal om het publiek beter te spreiden. Op iedere kerstmarkt staan, in tegenstelling tot vorige edities, iets minder hutten en kraampjes, en ook de onderlinge afstand tussen de hutten wordt vergroot. 


Lees verder

Klimmen en dalen in Rijnland-Palts

De heuvelachtige Duitse deelstaat Rijnland-Palts, niet ver van de Nederlandse grens, lijkt ontworpen voor het maken van mooie wandelingen. Niet voor niets hebben veel routes er het achtervoegsel ‘steig’, want lopen in dit deel van Duitsland betekent redelijk wat klimmen en dalen, met af en toe aardig steile hellingen.


Lees verder

 

 

 

 


Met hoge korting naar de USA & Canada Reisbeurs!

De USA gaat 8 november 2021 weer open, Canada laat al langer weer reizigers toe. En dan is de USA & Canada Reisbeurs een uitgelezen kans om je te oriënteren. Na een jaar van afwezigheid wordt deze beurs weer georganiseerd en Puur op reis mag een korting van 40 procent aanbieden op de entreeprijs!


Lees verder

 

 

 


Amerika weer open voor gevaccineerde toeristen

Amerika opent de grenzen na ruim anderhalf jaar. Internationale reizigers die volledig zijn gevaccineerd tegen Covid-19, kunnen vanaf begin volgende maand weer naar de VS. Vanaf maandag 8 november heropenen de Verenigde Staten voor deze groep hun grenzen, schrijven Amerikaanse media op gezag van het Witte Huis. Omdat reizen weer kan geven we gelijk tips voor het boeken van je camper, hotel en vliegtickets naar Amerika.


Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?


Lees verder

Nederlanders boeken vakantie steeds korter voor vertrek

Vakantie wordt door Nederlanders steeds korter voor vertrek geboekt, zo blijkt uit een onderzoek naar zoek- en boekgedrag van vakantiegangers. Ook is er de afgelopen zomer ook 60 procent meer aan uitgegeven dan in andere jaren. Toen de reisadviezen weer aangepast waren en reizen weer mogelijk liep het storm met boekingen naar zonnige bestemmingen zoals Spanje, Griekenland en Turkije. Ook voor de komende herfstvakantie zijn deze landen populair. Maar de afgelopen twee jaar was Nederland verreweg het populairste vakantieland.


Lees verder

Zuiden van Zweden ontdekken over nieuwe fietsroute

Met het verbinden van drie fietsroutes tot de South Sweden Trails valt Zuid-Zweden nu ook fantastisch te ontdekken op de fiets. Via gemarkeerde paden kun je van Växjö in Småland pedaleren naar Göteborg in West-Zweden. Je moet er wel even de tijd voor nemen, want de route is meer dan 900 kilometer lang.


Lees verder

Weer cruisen met MSC: dit zijn de coronamaatregelen en protocollen

MSC cruises is al weer een poosje in de vaart met verschillende schepen en routes. Ook deze winter kun je kiezen uit een rijk en gevarieerd winterprogramma én met vertrouwen in het protocol en de coronamaatregelen van MSC Cruises om je gezondheid te beschermen.


Lees verder

Wist je dat...

mensen graag iets willen winnen? Daarom hebben we altijd een leuke actie of prijsvraag op Puur op reis. Wil je ook je bedrijf onder de aandacht brengen met een kortings- of winactie? Of een informatief artikel of banner? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo puur op reis

Tips van Puur

Boek nu je vakantie, reis of hotelovernachting

De reisadviezen van de Nederlandse overheid

Lees onze reisverhalen

 

Je hebt je aangemeld voor de nieuwsbrief van https://puuropreis.nl/.
Uitschrijven? Klik dan hier. 
 
 

Powered by AcyMailing