Vijf voordelige 'lekker weg' tips

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

GeldOok zo'n zin in wintersport, een leuke citytrip, fietsvakantie, overtocht of toch alvast even kijken voor een fijne zomervakantie? We selecteerden vijf aantrekkelijke aanbiedingen. Van vakantiehuizen tot hotels, en van fietstours tot compleet verzorgde zomervakanties. Dit voordeel laat je toch niet lopen?

 

Geen reserveringskosten

Tot 15 juli betaal je bij Neckermann Reizen geen reserveringskosten voor autovakanties, wintersport en citytrips! Hierdoor zijn vakanties bij Neckermann reizen nog goedkoper. Daarnaast is het vroegboekseizoen nog steeds in volle gang, dus zorg dat je hier gebruik van maakt. Zo gaan kinderen al mee naar Turkije, Italië, Tunesië en andere bestemmingen voor maar €249! De vroegboekkortingen kunnen oplopen tot wel €550! 
De vroegboekactie is geldig tot en met zaterdag 31 januari 2015, zolang de voorraad strekt en de actie geldt voor boekingen met vertrek in de periode 1 april t/m 31 oktober 2015.

Lekker weg zonder reserveringskosten          


Wintersport vakanthuizen

Vanaf het seizoen 2014/2015 heeft TopicTravel.nl nu ook prachtige vakantiehuizen en chalets voor de wintersport in het aanbod. In de volgende wintersportgebieden en -plaatsen vind je prachtige chalets en vakantiehuizen:
 Alpe d'Huez;  Chamonix;  Flaine;  Les Gets;  Les Houches;  Les Orres;  Portes du Soleil;  Risoul;  Serre Chevalier;  St. François; Lonchamp; Valfréjus.

Bekijk het volledig Frankrijk-aanbod


Prijswinnende fietsvakanties

Bajabikes, de Nederlandse fietstour specialist, heeft tijdens de Vakantiebeurs 2015 zowel de Vakjuryprijs als de Publieksprijs in de wacht gesleept. Tijdens de Vakdag kende de jury de Vakantiebeurs Award 2015 in de categorie 'Steden en Cultuur' toe aan Bajabikes. De specialist in Tours met Nederlandse gids in wereldsteden scoorde het hoogste op de onderdelen originaliteit, innovativiteit, inspelen op vakantietrends, prijs-kwaliteitverhouding en niet te vergeten duurzaamheid. Ook het publiek koos Bajabikes als dé Nederlandse reisonderneming van 2015. Bajabikes biedt fietstours aan met Nederlandse gids in meer dan 40 steden. De reizen scoren heel hoog op klanttevredenheid. Daarnaast betaal je bij Bajabikes geen boekings- of annuleringskosten.

Fiets mee met deze prijswinnende organisatie


Heen en weer

Nu kun je extra voordelig met de ferry van Stenaline van Nederland naar Engeland. Al vanaf € 69 euro per enkele reis.
Plannen voor een overtocht van Italië naar Griekenland? Boek dan nu een overtocht met een vroegboekkorting van 20 procent.

Ga mee heen en weer met Stenaline


Geef mij maar Amsterdam

 

Amsterdam is in trek in het begin van 2015. Niet alleen door buitenlanders, ook Nederlanders boeken vaker hotels in onze hoofdstad. Mogelijke verklaringen voor deze trend volgens Hotels.com: nieuwe hotels, lagere kamerprijzen en meer directe bestemmingen op Schiphol.

Ontdek zelf wat Amsterdam te bieden heeft.

 

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Er zijn erg veel mooie steden te ontdekken in Europa, die een prima bestemming zouden zijn voor een stedentrip. Bezoek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden, van historische monumenten tot moderne architectuur. Vliegen kan vanaf verschillende luchthavens, waaronder Rotterdam Airport. Deze luchthaven is compact en daardoor een fijne start voor jouw vliegreis. We vertellen we je in dit artikel meer over stedentrips maken vanaf Rotterdam Airport.

Lees verder

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Ga je naar Rome dan stap je letterlijk terug in de geschiedenis. Rome is geplaveid met historische gebouwen en plekken. Natuurlijk kun je niet om het Colosseum heen, maar het politieke, religieuze en commerciële centrum van het oude Rome mag je ook niet missen: het Forum Romanum. Stap het Forum Romanum binnen en je wandelt terug naar de tijd van keizers, gladiatoren en politieke intriges.  In dit artikel nemen we je mee op een virtuele reis door dit iconische historische complex, en geven we handige tips voor een onvergetelijk bezoek.

Lees verder

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Eind maart verspreiden we een speciale Vakantie Special onder de abonnees van onze nieuwsbrief. Voor de snelle beslissers hebben wij nog beperkte advertentieruimte. Adverteren kan in de vorm van een banner, een aanbieding of een advertorial waarin een accommodatie, bestemming of reis wordt uitgelicht. Maar de Vakantie Special heeft meer!

Lees verder

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor Keukenhof: het bloemenpark in Lisse viert in 2024 haar 75-jarig bestaan. Reden voor een feestje en door mee te doen aan onze prijsvraag kun je entreekaarten winnen om dit feestje mee te maken.

Lees verder

Kampeertips voor beginners

Kampeertips voor beginners

Of je nu jong of oud bent, kiest voor een tent of een luxe ingerichte sta-caravan op een camping of vakantiepark, als je voor het eerst gaat kamperen zul je vast iets hebben aan deze kampeertips. Kamperen geeft veel mensen het gevoel van vrijheid. Kamperen is een heel andere beleving dan een hotelkamer of appartement. Je kunt de serene rust van de natuur opzoeken en toch de nabijheid van een stad of leuke toeristische attracties.Heb je zelf kampeertips? Dan kun je andere beginnend kampeerders helpen door deze te delen.

Lees verder

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

De Van Gogh Drenthe is verkozen tot de beste fietsroute van 2024. De Nederlandse kanshebber troefde vier andere Europese kandidaten af: La Vélobuissonnière (Frankrijk), Unionsleden (Noorwegen en Zweden), Lech Radweg (Duitsland en Oostenrijk) en de Cykelleden Skåne (Zweden). De bekendmaking was op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.

Lees verder