Vrijdagmiddag vakantietips!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

bootjeZo net voor het lange Pinksterweekend hebben we wat leuke reistips, acties en gezellige vakantiebestemmingen voor je op een rijtje gezet. Scoor korting bij vliegtickets, krijg een gratis autocheck of boek je vakantie in het hoogseizoen met hoge korting!

 

 

Scoor korting bij Cheap Tickets

CheapTickets.nl is partner van de KNHB en het WK Hockey en daarnaast groot fan van het WK Voetbal. Scoort het Nederlands team op het WK Hockey of het WK Voetbal, dan scoort jij ook bij CheapTickets.nl. Elk doelpunt van het Nederlandse hockeyteam (mannen/ vrouwen) levert maar liefst € korting op!  Op 13 juni is de uitslag op het WK Hockey leidend voor de korting die gegeven wordt! 
Bij het voetbal levert een goal van onze Oranje mannen €10,- korting op. Deze korting geldt voor boekingen de dag na de gespeelde wedstrijd.

Wat moet je doen? 
Heel simpel de kortingscode GOAL gebruiken in het boekingsproces op de desbetreffende dag!  De actie loopt tot 30 juni! Scoor hier je korting!

 

Autocheck bij Pharosreizen

Wanneer je bij Pharos tot 31 juli een vakantie boekt met aankomst van 1 juli tot en met 30 september krijg je een gratis controlebeurt van je auto op 12 essentiële onderdelen zoals  bijvullen olie, ruitenwisservloeistof en het vullen van de banden, inclusief reserveband, met stikstof. Veilig op reis dus! Deze actie geldt alleen voor particulieren met een personenauto.
Wat moet je doen?
 Vul hier bij het boeken de code PH-GZC14 in.
 

Ook in hoogseizoen korting bij Arke

Op ruim 60 campings in Europa staan de luxe Arke Al Fresco mobile homes. De comfortabel ingerichte en stijlvol ontworpen stacaravans met gezellige kleuren en verhoogde plafonds zijn ideaal voor een vakantie met je gezin. Er is keuze uit verschillende modellen, met allemaal een ruime woonkamer met een compleet ingerichte keuken.Tijdelijk tot 30 procent korting op Al Fresco, inclusief aankomstdagen 12 en 19 juli.

Wat moet je doen?

Boek hier deze spectaculaire mobilhome, of een van de andere zomerdeals!

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder

Win het Amerika Only Magabook 6

Win het Amerika Only Magabook 6

Op dit moment zijn door de coronapandemie de grenzen tussen Nederland en Amerika nog gesloten en zijn de berichten in het nieuws niet echt gezellig te noemen. Maar dat betekent niet dat er helemaal niets leuks te melden is over het land. Kijk maar eens in het nieuwe Amerika Only Magabook 6. Puur op reis geeft in samenwerking met de uitgever een boek weg, dus doe mee met de winactie.

Lees verder