Vrijdagmiddag vakantietips!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

bootjeZo net voor het lange Pinksterweekend hebben we wat leuke reistips, acties en gezellige vakantiebestemmingen voor je op een rijtje gezet. Scoor korting bij vliegtickets, krijg een gratis autocheck of boek je vakantie in het hoogseizoen met hoge korting!

 

 

Scoor korting bij Cheap Tickets

CheapTickets.nl is partner van de KNHB en het WK Hockey en daarnaast groot fan van het WK Voetbal. Scoort het Nederlands team op het WK Hockey of het WK Voetbal, dan scoort jij ook bij CheapTickets.nl. Elk doelpunt van het Nederlandse hockeyteam (mannen/ vrouwen) levert maar liefst € korting op!  Op 13 juni is de uitslag op het WK Hockey leidend voor de korting die gegeven wordt! 
Bij het voetbal levert een goal van onze Oranje mannen €10,- korting op. Deze korting geldt voor boekingen de dag na de gespeelde wedstrijd.

Wat moet je doen? 
Heel simpel de kortingscode GOAL gebruiken in het boekingsproces op de desbetreffende dag!  De actie loopt tot 30 juni! Scoor hier je korting!

 

Autocheck bij Pharosreizen

Wanneer je bij Pharos tot 31 juli een vakantie boekt met aankomst van 1 juli tot en met 30 september krijg je een gratis controlebeurt van je auto op 12 essentiële onderdelen zoals  bijvullen olie, ruitenwisservloeistof en het vullen van de banden, inclusief reserveband, met stikstof. Veilig op reis dus! Deze actie geldt alleen voor particulieren met een personenauto.
Wat moet je doen?
 Vul hier bij het boeken de code PH-GZC14 in.
 

Ook in hoogseizoen korting bij Arke

Op ruim 60 campings in Europa staan de luxe Arke Al Fresco mobile homes. De comfortabel ingerichte en stijlvol ontworpen stacaravans met gezellige kleuren en verhoogde plafonds zijn ideaal voor een vakantie met je gezin. Er is keuze uit verschillende modellen, met allemaal een ruime woonkamer met een compleet ingerichte keuken.Tijdelijk tot 30 procent korting op Al Fresco, inclusief aankomstdagen 12 en 19 juli.

Wat moet je doen?

Boek hier deze spectaculaire mobilhome, of een van de andere zomerdeals!

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder

Volop genieten in luxe en natuur

Volop genieten in luxe en natuur

Hoe is het om vakantie te vieren in een huisje op een recreatiepark? Het antwoord daarop kun je niet zo een, twee, drie geven. Het hangt er namelijk nogal vanaf welk park je kiest. Zelf hou ik van parken die niet ‘standaard’ zijn. Waar je verdwaalt in de eindeloze rij dezelfde huisjes. Wat ik wel wil is een park waar luxe en natuur wel standaard zijn. Op naar Limburg dus…

Lees verder