Thermen Bussloo pakt alle prijzen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Thermen Bussloo grote winnaar wellness verkiezing 2012Thermen Bussloo is de grote winnaar geworden van de nationale wellness verkiezing 2012. De onderneming uit Apeldoorn won zowel de publieks- als de vakprijs. Bij het stemmen konden cijfers worden gegeven voor klantvriendelijkheid, sfeer, hygiëne en de verhouding prijs/kwaliteit. De uitreiking van de awards had plaats in het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen. Tijdens deze avond werd ook € 1568,05 overhandigd aan een goed doel, in dit geval Pink Ribbon.

Per provincie werden winnaars aangewezen. De gelukkige bedrijven zijn:

Provincie

Meeste stemmen Hoogste gemiddelde cijfer
Zuid-Holland

Thermen Holiday,
Schiedam

Orange Wellness Club,
Alphen aan den Rijn
Gelderland Thermen Bussloo,
Apeldoorn
Sauna, Beauty & Body Palestra,
Braamt
Noord-Brabant Wellnessboot,
Mill
Boerderij Spa,
Hoogeloon
Noord-Holland Spa Zuiver,
Amsterdam

Fort Resort Beemster,
Zuidoostbeemster

Groningen

Fontana Bad Nieuweschans,
Bad Nieuweschans

Fontana Bad Nieuweschans,
Bad Nieuweschans

Limburg Thermae 2000,
Valkenburg
Thermae 2000,
Valkenburg
Utrecht Sauna & Beauty de Heuvelrug,
Veenendaal
Spa Sereen,
Maarsseveen
Overijssel Boerderij Spa,
Nutter
Boerderij Spa,
Nutter
Flevoland Thermen La Mer,
Almere
Thermen La Mer,
Almere
Drenthe Sauna en Beauty Hesselerbrug,
Oosterhesselen
 
Sauna en Beauty Hesselerbrug,
Oosterhesselen
 
Friesland Wellness Beauty Sauna de Woudfennen,
Joure
Sauna het Friese Woud,
Boijl

Plannen om jezelf, je partner of iemand anders eens te verrassen met een wellnessbelevenis? Geef dan een saunabon cadeau!

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder