Thermen Bussloo pakt alle prijzen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Thermen Bussloo grote winnaar wellness verkiezing 2012Thermen Bussloo is de grote winnaar geworden van de nationale wellness verkiezing 2012. De onderneming uit Apeldoorn won zowel de publieks- als de vakprijs. Bij het stemmen konden cijfers worden gegeven voor klantvriendelijkheid, sfeer, hygiëne en de verhouding prijs/kwaliteit. De uitreiking van de awards had plaats in het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen. Tijdens deze avond werd ook € 1568,05 overhandigd aan een goed doel, in dit geval Pink Ribbon.

Per provincie werden winnaars aangewezen. De gelukkige bedrijven zijn:

Provincie

Meeste stemmen Hoogste gemiddelde cijfer
Zuid-Holland

Thermen Holiday,
Schiedam

Orange Wellness Club,
Alphen aan den Rijn
Gelderland Thermen Bussloo,
Apeldoorn
Sauna, Beauty & Body Palestra,
Braamt
Noord-Brabant Wellnessboot,
Mill
Boerderij Spa,
Hoogeloon
Noord-Holland Spa Zuiver,
Amsterdam

Fort Resort Beemster,
Zuidoostbeemster

Groningen

Fontana Bad Nieuweschans,
Bad Nieuweschans

Fontana Bad Nieuweschans,
Bad Nieuweschans

Limburg Thermae 2000,
Valkenburg
Thermae 2000,
Valkenburg
Utrecht Sauna & Beauty de Heuvelrug,
Veenendaal
Spa Sereen,
Maarsseveen
Overijssel Boerderij Spa,
Nutter
Boerderij Spa,
Nutter
Flevoland Thermen La Mer,
Almere
Thermen La Mer,
Almere
Drenthe Sauna en Beauty Hesselerbrug,
Oosterhesselen
 
Sauna en Beauty Hesselerbrug,
Oosterhesselen
 
Friesland Wellness Beauty Sauna de Woudfennen,
Joure
Sauna het Friese Woud,
Boijl

Plannen om jezelf, je partner of iemand anders eens te verrassen met een wellnessbelevenis? Geef dan een saunabon cadeau!

Tips voor een lange auto- of vliegreis

Tips voor een lange auto- of vliegreis

De meeste mensen zien op tegen een lange(re) vlieg- of autoreis. Natuurlijk is het vooruitzicht van vakantie heerlijk, maar je wilt zo uitgerust mogelijk aankomen. En zeker als je economy vliegt zijn de stoelen krap, is de zitting dun en kun je amper achterover met de rugleuning. Ook in de auto kunnen stoelen oncomfortabel worden als je er langere tijd in moet zitten. We geven wat tips voor een lange auto- of vliegreis. 

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: negen tips

Kerstmarkten in Europa: negen tips

Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Noorderlicht: dit natuurfenomeen met je eigen ogen zien staat bij veel mensen op hun verlanglijstje. Maar waar kun je nu het beste het noorderlicht zien. Wordt het Zweden? Of toch IJsland? We geven je vijf mooie plekken, die overigens ook zonder het noorderlicht zeer de moeite waard zijn

Lees verder

Met de elektrische auto op weg naar Frankrijk

Met de elektrische auto op weg naar Frankrijk

Nederland telt inmiddels 3,4 miljoen E-bikes en 350.000 elektrische auto’s. Prettige vervoermiddelen, al kunnen de actieradius en het laden nog wel dingetjes zijn. Puur op reis trekt voor het eerst met een elektrische auto van Nederland naar het zuiden van Frankrijk. Een verslag van onthaasten 2.0, dat kunnen we alvast voorspellen.

Lees verder

Tips om korte en langere vliegreizen aangenamer te maken

Tips om korte en langere vliegreizen aangenamer te maken

Wat zou het heerlijk zijn om altijd businessclass of eersteklas te vliegen. Zeker op langere vluchten is dat zoveel comfortabeler dan in economy class. Helaas hangt daar ook een behoorlijk prijskaartje aan. En niet iedereen kan, of wil, zich dat extra bedrag veroorloven. Toch kun je ook voor minder geld je een aantal dingen doen om de vliegreis ook in economy een stuk aangenamer te maken.Trouwens, deze tips zijn ook zeer bruikbaar voor langere auto- bus- of treinreizen.

Lees verder

Afrikaanse kunst in het Afrika Museum

Afrikaanse kunst in het Afrika Museum
Adrikaanse kunst: met de tentoonstelling In Schitterend Licht geeft het Afrika Museum in Berg en Dal een platform aan hedendaagse kunst uit Afrika. De tentoonstelling vormt een dynamische dialoog tussen heden en het recente verleden en viert de rijkdom en diversiteit van Afrikaanse kunst en de verspreiding daarvan. 

Lees verder