Thermen Bussloo pakt alle prijzen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Thermen Bussloo grote winnaar wellness verkiezing 2012Thermen Bussloo is de grote winnaar geworden van de nationale wellness verkiezing 2012. De onderneming uit Apeldoorn won zowel de publieks- als de vakprijs. Bij het stemmen konden cijfers worden gegeven voor klantvriendelijkheid, sfeer, hygiëne en de verhouding prijs/kwaliteit. De uitreiking van de awards had plaats in het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen. Tijdens deze avond werd ook € 1568,05 overhandigd aan een goed doel, in dit geval Pink Ribbon.

Per provincie werden winnaars aangewezen. De gelukkige bedrijven zijn:

Provincie

Meeste stemmen Hoogste gemiddelde cijfer
Zuid-Holland

Thermen Holiday,
Schiedam

Orange Wellness Club,
Alphen aan den Rijn
Gelderland Thermen Bussloo,
Apeldoorn
Sauna, Beauty & Body Palestra,
Braamt
Noord-Brabant Wellnessboot,
Mill
Boerderij Spa,
Hoogeloon
Noord-Holland Spa Zuiver,
Amsterdam

Fort Resort Beemster,
Zuidoostbeemster

Groningen

Fontana Bad Nieuweschans,
Bad Nieuweschans

Fontana Bad Nieuweschans,
Bad Nieuweschans

Limburg Thermae 2000,
Valkenburg
Thermae 2000,
Valkenburg
Utrecht Sauna & Beauty de Heuvelrug,
Veenendaal
Spa Sereen,
Maarsseveen
Overijssel Boerderij Spa,
Nutter
Boerderij Spa,
Nutter
Flevoland Thermen La Mer,
Almere
Thermen La Mer,
Almere
Drenthe Sauna en Beauty Hesselerbrug,
Oosterhesselen
 
Sauna en Beauty Hesselerbrug,
Oosterhesselen
 
Friesland Wellness Beauty Sauna de Woudfennen,
Joure
Sauna het Friese Woud,
Boijl

Plannen om jezelf, je partner of iemand anders eens te verrassen met een wellnessbelevenis? Geef dan een saunabon cadeau!

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

De leukste beurs voor fietsers en wandelaars wordt in 2023 gehouden op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs weer allerlei nieuws en info over fiets- en wandelbestemmingen, en de bekendmaking van de winnaar van de ‘beste fietsroute van 2023’. En om het helemaal een feestje te maken geven we in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs entreekaarten weg.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder