Thermen Bussloo pakt alle prijzen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Thermen Bussloo grote winnaar wellness verkiezing 2012Thermen Bussloo is de grote winnaar geworden van de nationale wellness verkiezing 2012. De onderneming uit Apeldoorn won zowel de publieks- als de vakprijs. Bij het stemmen konden cijfers worden gegeven voor klantvriendelijkheid, sfeer, hygiëne en de verhouding prijs/kwaliteit. De uitreiking van de awards had plaats in het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen. Tijdens deze avond werd ook € 1568,05 overhandigd aan een goed doel, in dit geval Pink Ribbon.

Per provincie werden winnaars aangewezen. De gelukkige bedrijven zijn:

Provincie

Meeste stemmen Hoogste gemiddelde cijfer
Zuid-Holland

Thermen Holiday,
Schiedam

Orange Wellness Club,
Alphen aan den Rijn
Gelderland Thermen Bussloo,
Apeldoorn
Sauna, Beauty & Body Palestra,
Braamt
Noord-Brabant Wellnessboot,
Mill
Boerderij Spa,
Hoogeloon
Noord-Holland Spa Zuiver,
Amsterdam

Fort Resort Beemster,
Zuidoostbeemster

Groningen

Fontana Bad Nieuweschans,
Bad Nieuweschans

Fontana Bad Nieuweschans,
Bad Nieuweschans

Limburg Thermae 2000,
Valkenburg
Thermae 2000,
Valkenburg
Utrecht Sauna & Beauty de Heuvelrug,
Veenendaal
Spa Sereen,
Maarsseveen
Overijssel Boerderij Spa,
Nutter
Boerderij Spa,
Nutter
Flevoland Thermen La Mer,
Almere
Thermen La Mer,
Almere
Drenthe Sauna en Beauty Hesselerbrug,
Oosterhesselen
 
Sauna en Beauty Hesselerbrug,
Oosterhesselen
 
Friesland Wellness Beauty Sauna de Woudfennen,
Joure
Sauna het Friese Woud,
Boijl

Plannen om jezelf, je partner of iemand anders eens te verrassen met een wellnessbelevenis? Geef dan een saunabon cadeau!

Verzekerd van een mooi auto-avontuur

Verzekerd van een mooi auto-avontuur

Wie heeft er geen herinneringen aan een vakantie met de auto? Waarschijnlijk eerst met je ouders; daarna als jong zelfstandige op avontuur, naar het zuiden van Europa. Voor velen is de auto nog altijd het populairste vakantiemiddel, voor ver weg én dichtbij. Wellicht is het een idee om binnenkort een van de volgende routes in Duitsland, België of Luxemburg te ontdekken.

Lees verder

Groepsvakantie met Pasen? Vergeet deze 3 boekingstips niet

Groepsvakantie met Pasen? Vergeet deze 3 boekingstips niet

De paasdagen zijn een ideale periode voor een groepsvakantie. De scholen hebben vakantie en veel mensen zijn vrij van het werk, wat ervoor zorgt dat iedereen mee kan. En daar moet je natuurlijk gebruik van maken, want niets is zo belangrijk als samen zijn met de mensen om wie je geeft. Of dat nu je familie is, of een vriendengroep. Wil je lekker genieten van een groepsvakantie met Pasen? Lees de onderstaande tips om het onvergetelijk te maken.

Lees verder

Gratis dataroaming blijft nog eens 10 jaar beschikbaar in Europa

Gratis dataroaming blijft nog eens 10 jaar beschikbaar in Europa

Gebruik jij op vakantie graag je telefoon om te internetten en te bellen? Dan kun je dat ook de komende tien jaar in de Europese Unie gratis blijven doen. Sinds 2017 is er in de EU namelijk gratis dataroaming. 

Lees verder

Vakantielanden met meeste kans op verkeersongelukken

Vakantielanden met meeste kans op verkeersongelukken

Waar moet je nu het meeste oppassen in het verkeer als je in een volgepakte auto aan de vakantiereis begint? Het laatste waar je op een ritje naar de zon op zit te wachten is een verkeersongeluk. Het is niet in Italië met het soms temperamentvolle verkeer, of Spanje met zijn beruchte smalle straatjes waar de meeste ongelukken gebeuren. Uit onderzoek van Independer op basis van cijfers van Eurostat* blijkt dat Oostenrijk het Europese land is met de meeste verkeersslachtoffers. Het gaat dan om gewonden en dodelijke slachtoffers (fataal of gewond).

Lees verder

Slovenië wacht op ontdekking

Slovenië wacht op ontdekking

Slovenië is meer en meer in trek als vakantiebestemming. Toch is het nog voor veel West-Europese reizigers slechts een doorgangsland, op weg naar bijvoorbeeld Kroatië of Hongarije. Degenen die in Slovenië niet meer dan een tankstop maken, missen veel, zo ontdekten we zelf.

Lees verder

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder