Wellness Magazine in de lift

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Wellness
Welness
Niet alleen krijgt het SpaOnline Wellness Magazine een nieuwe naam en heet het voortaan Wellness Magazine, ook het aantal uitgaven per jaar wordt verhoogd van vier naar zes. Daarnaast is ook de gehele redactieformule nog meer toegespitst op de wensen van de klant.

“Het magazine heeft vanaf het begin meegelift op onze online sauna-boekingssite SpaOnline.com. Het magazine was al na korte tijd bekend als het Wellness Magazine. Zodoende is het een logische stap om de naam te veranderen. Voor de lezer is het nu gelijk duidelijk wat men kan verwachten”, vertelt uitgever Faizal Siddiqui.
Ondanks de groeispurt en het succes van het blad is er altijd ruimte voor verbetering en is de redactie alert op aanpassingen aan de wensen van de klant. Faizal Siddiqui: “Wellness is een ruim begrip. Het omvat alles wat men doet om er goed uit te zien en zich goed te voelen. Het is een zware tijd in de magazine sector en wij zijn trots dat wij juist in deze tijd zo hard groeien. Een belangrijk onderdeel daarvan is luisteren naar onze lezers en fans. Dat betekent meer onderzoek, en meer specialisten, bloggers en bekende Nederlanders erbij betrekken.”
Het eerste nummer van de tweede jaargang ligt in januari 2013 in de winkels. Elke editie heeft een eigen thema. Deze zijn: spiritualiteit, wonen, reizen, beauty, gezondheid en passie.

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder