Wellness Magazine in de lift

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Wellness
Welness
Niet alleen krijgt het SpaOnline Wellness Magazine een nieuwe naam en heet het voortaan Wellness Magazine, ook het aantal uitgaven per jaar wordt verhoogd van vier naar zes. Daarnaast is ook de gehele redactieformule nog meer toegespitst op de wensen van de klant.

“Het magazine heeft vanaf het begin meegelift op onze online sauna-boekingssite SpaOnline.com. Het magazine was al na korte tijd bekend als het Wellness Magazine. Zodoende is het een logische stap om de naam te veranderen. Voor de lezer is het nu gelijk duidelijk wat men kan verwachten”, vertelt uitgever Faizal Siddiqui.
Ondanks de groeispurt en het succes van het blad is er altijd ruimte voor verbetering en is de redactie alert op aanpassingen aan de wensen van de klant. Faizal Siddiqui: “Wellness is een ruim begrip. Het omvat alles wat men doet om er goed uit te zien en zich goed te voelen. Het is een zware tijd in de magazine sector en wij zijn trots dat wij juist in deze tijd zo hard groeien. Een belangrijk onderdeel daarvan is luisteren naar onze lezers en fans. Dat betekent meer onderzoek, en meer specialisten, bloggers en bekende Nederlanders erbij betrekken.”
Het eerste nummer van de tweede jaargang ligt in januari 2013 in de winkels. Elke editie heeft een eigen thema. Deze zijn: spiritualiteit, wonen, reizen, beauty, gezondheid en passie.

Tips voor een lange auto- of vliegreis

Tips voor een lange auto- of vliegreis

De meeste mensen zien op tegen een lange(re) vlieg- of autoreis. Natuurlijk is het vooruitzicht van vakantie heerlijk, maar je wilt zo uitgerust mogelijk aankomen. En zeker als je economy vliegt zijn de stoelen krap, is de zitting dun en kun je amper achterover met de rugleuning. Ook in de auto kunnen stoelen oncomfortabel worden als je er langere tijd in moet zitten. We geven wat tips voor een lange auto- of vliegreis. 

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: negen tips

Kerstmarkten in Europa: negen tips

Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Noorderlicht: dit natuurfenomeen met je eigen ogen zien staat bij veel mensen op hun verlanglijstje. Maar waar kun je nu het beste het noorderlicht zien. Wordt het Zweden? Of toch IJsland? We geven je vijf mooie plekken, die overigens ook zonder het noorderlicht zeer de moeite waard zijn

Lees verder

Met de elektrische auto op weg naar Frankrijk

Met de elektrische auto op weg naar Frankrijk

Nederland telt inmiddels 3,4 miljoen E-bikes en 350.000 elektrische auto’s. Prettige vervoermiddelen, al kunnen de actieradius en het laden nog wel dingetjes zijn. Puur op reis trekt voor het eerst met een elektrische auto van Nederland naar het zuiden van Frankrijk. Een verslag van onthaasten 2.0, dat kunnen we alvast voorspellen.

Lees verder

Tips om korte en langere vliegreizen aangenamer te maken

Tips om korte en langere vliegreizen aangenamer te maken

Wat zou het heerlijk zijn om altijd businessclass of eersteklas te vliegen. Zeker op langere vluchten is dat zoveel comfortabeler dan in economy class. Helaas hangt daar ook een behoorlijk prijskaartje aan. En niet iedereen kan, of wil, zich dat extra bedrag veroorloven. Toch kun je ook voor minder geld je een aantal dingen doen om de vliegreis ook in economy een stuk aangenamer te maken.Trouwens, deze tips zijn ook zeer bruikbaar voor langere auto- bus- of treinreizen.

Lees verder

Afrikaanse kunst in het Afrika Museum

Afrikaanse kunst in het Afrika Museum
Adrikaanse kunst: met de tentoonstelling In Schitterend Licht geeft het Afrika Museum in Berg en Dal een platform aan hedendaagse kunst uit Afrika. De tentoonstelling vormt een dynamische dialoog tussen heden en het recente verleden en viert de rijkdom en diversiteit van Afrikaanse kunst en de verspreiding daarvan. 

Lees verder