Yoga in wereldverband

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Yoganewyork
Yoganewyork
Yoga in je eentje, op het strand, in een klasje, tijdens een yogaweekend of -week… of tijdens de Global Mala! Deze bijzondere yoga flashmob wordt georganiseerd door Yoga Magazine en wordt gehouden op zaterdag 22 september van 12.00 tot 12.30 uur in Amsterdam. Op dezelfde dag wordt ook het Global Mala Festival gehouden. Yoga volop dus, deze dag.

De flashmob wordt gehouden naar voorbeeld van de zeer succesvolle yoga flashmob met honderden yogi’s, gehouden op Times Square in New York City. Beginners, gevorderden en yogamasters, geef je op voor de Global Mala op www.yogaonline.nl

Yogareizen

De smaak te pakken van yoga? Of tijdens een leuke yogareis van Puur en Kuur  alle ins- en outs van yoga leren kennen? Er zijn al bijzondere yogareizen voor nog geen € 1000, onder meer naar Spanje en Portugal.
 
Spanje
Wie met kerst en/of oud en nieuw eens iets heel anders wil doen kan deze speciale yogagroepsreis boeken. Je gaat voor een heel bijzondere yogareis naar Malaga op een  prachtig Mediterraans landgoed. Je kunt deelnemen aan yogaworkshops en ter plekke massages en excursies bijboeken. Op deze unieke plek geniet je van onbeperkt biologisch eten, het gezelschap van gelijkgestemden en yogalessen die zowel geschikt zijn voor beginners als gevorderden. Kijk hier voor de ontspannende yogareis naar Spanje.

Portugal
Yoga Portugal
Yoga Portugal
Een topper om heerlijk te relaxen in het Longevity Wellness Resort, gelegen in één van de mooiste natuurgebieden in de Algarve: het Monchique gebergte. In de buurt van het vijfsterren hotel liggen de Thermale bronnen van Monchique, een 2000-jaar oud mineraal bad. Puur en kristalhelder water met tientallen verschillende mineralen. Pure lucht, gezonde maaltijden, luxe en grote suites, lekkere behandelingen, grote Spa en een uitgebreid (gratis) weekactiviteiten programma zijn de ingredienten van deze reis. Kijk hier voor de geweldige yogareis naar Portugal.

Extra’s

  • Gratis retourtransfers Faro - hotel (normaal € 140)
  • Gratis welkomstmassage van 30 minuten
  • Gratis upgrade naar een nog luxere suite type Mountain of Coastal View (indien beschikbaar)
  • Gratis fruit, kruidenthee en Monchique bronwater op de kamer
  • Gratis deelname aan de yogalessen (normaal € 20 per les)
  • Vroege check-in en late check-out (indien gewenst)

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

De leukste beurs voor fietsers en wandelaars wordt in 2023 gehouden op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs weer allerlei nieuws en info over fiets- en wandelbestemmingen, en de bekendmaking van de winnaar van de ‘beste fietsroute van 2023’. En om het helemaal een feestje te maken geven we in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs entreekaarten weg.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder