Yoga in wereldverband

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Yoganewyork
Yoganewyork
Yoga in je eentje, op het strand, in een klasje, tijdens een yogaweekend of -week… of tijdens de Global Mala! Deze bijzondere yoga flashmob wordt georganiseerd door Yoga Magazine en wordt gehouden op zaterdag 22 september van 12.00 tot 12.30 uur in Amsterdam. Op dezelfde dag wordt ook het Global Mala Festival gehouden. Yoga volop dus, deze dag.

De flashmob wordt gehouden naar voorbeeld van de zeer succesvolle yoga flashmob met honderden yogi’s, gehouden op Times Square in New York City. Beginners, gevorderden en yogamasters, geef je op voor de Global Mala op www.yogaonline.nl

Yogareizen

De smaak te pakken van yoga? Of tijdens een leuke yogareis van Puur en Kuur  alle ins- en outs van yoga leren kennen? Er zijn al bijzondere yogareizen voor nog geen € 1000, onder meer naar Spanje en Portugal.
 
Spanje
Wie met kerst en/of oud en nieuw eens iets heel anders wil doen kan deze speciale yogagroepsreis boeken. Je gaat voor een heel bijzondere yogareis naar Malaga op een  prachtig Mediterraans landgoed. Je kunt deelnemen aan yogaworkshops en ter plekke massages en excursies bijboeken. Op deze unieke plek geniet je van onbeperkt biologisch eten, het gezelschap van gelijkgestemden en yogalessen die zowel geschikt zijn voor beginners als gevorderden. Kijk hier voor de ontspannende yogareis naar Spanje.

Portugal
Yoga Portugal
Yoga Portugal
Een topper om heerlijk te relaxen in het Longevity Wellness Resort, gelegen in één van de mooiste natuurgebieden in de Algarve: het Monchique gebergte. In de buurt van het vijfsterren hotel liggen de Thermale bronnen van Monchique, een 2000-jaar oud mineraal bad. Puur en kristalhelder water met tientallen verschillende mineralen. Pure lucht, gezonde maaltijden, luxe en grote suites, lekkere behandelingen, grote Spa en een uitgebreid (gratis) weekactiviteiten programma zijn de ingredienten van deze reis. Kijk hier voor de geweldige yogareis naar Portugal.

Extra’s

  • Gratis retourtransfers Faro - hotel (normaal € 140)
  • Gratis welkomstmassage van 30 minuten
  • Gratis upgrade naar een nog luxere suite type Mountain of Coastal View (indien beschikbaar)
  • Gratis fruit, kruidenthee en Monchique bronwater op de kamer
  • Gratis deelname aan de yogalessen (normaal € 20 per les)
  • Vroege check-in en late check-out (indien gewenst)

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder