Ik neem je mee...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

KLM
KLM
Ja, Gers Pardoel zingt het al: 'ik neem je mee, ik neem je mee op reis'. En dat is precies wat ik ook ga doen. Deze laatste week is het afknopen en afhechten. De losse draadjes afknippen en de laatste puntjes op de 'i' zetten. Dan mag ik op reis. En ik neem je mee! Nou ja...zo ongeveer.

Ik zal je elke week vertellen over wat we meemaken, de route die we afgelegd hebben, en wat de plannen voor de komende week zijn. Je leest over wat er goed gaat, en natuurlijk ook wat niet. Want het beste vermaak is immers leedvermaak. Als het allemaal niet te heftig is uiteraard. Want het moet wel leuk blijven ;-)

Kom maar op met die tips

 Ik ben benieuwd naar de tips die jullie hebben. Misschien zijn er mensen die ik zeker moet ontmoeten. Zijn er dingen waar we 'ECHT EVEN LANGS' moeten. De route is min of meer uitgestippeld, waarbij we alle opties om af te wijken gewoon openhouden. Wat wel vast staat is wanneer we in Las Vegas aankomen. En hoe leuk: onze 'renewal' is nu ook geregeld.  
Onze camperreis begint in Seattle en van daaruit gaan we door naar Vancouver.
Misschien heb je nu al suggesties of handige weetjes voor die eerste week. Ik lees het graag, dus

KOM MAAR OP MET DIE TIPS!

De laatste week

Nog een paar afspraken, nog wat klusjes, nog wat regelen. Het moet allemaal nog deze week. Gelukkig hebben we die week nog. Hoewel ik veel reis is het nu anders. We gaan nu samen en laten het thuisfront achter in eigen handen. En dat idee is voor iedereen spannend, leuk en een beetje eng. Want 2 maanden is niet niks. En tegelijkertijd heel veel!

Goed. Deze laatste week vliegt waarschijnlijk nog sneller voorbij dan de afgelopen maand. En dat is maar goed ook, want dat laat weinig ruimte om te piekeren over 'hoe het gaat als we er niet zijn'. Want dat ga je vanzelf doen. Toch? Of misschien is dat typisch iets voor mij en zou een ander zich veel minder druk maken? Hoe dan ook. Volgende week gaan we op reis. En ik neem je mee!

Reactie toevoegen

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder

Win het Amerika Only Magabook 6

Win het Amerika Only Magabook 6

Op dit moment zijn door de coronapandemie de grenzen tussen Nederland en Amerika nog gesloten en zijn de berichten in het nieuws niet echt gezellig te noemen. Maar dat betekent niet dat er helemaal niets leuks te melden is over het land. Kijk maar eens in het nieuwe Amerika Only Magabook 6. Puur op reis geeft in samenwerking met de uitgever een boek weg, dus doe mee met de winactie.

Lees verder

Vakantie met restrictie

Vakantie met restrictie

Eerst een tent, dan een caravan, uiteindelijk een stacaravan. Die laatste caravan blijft staan. De hang naar onthaasting. Even geen werk, geen stress, geen doordenderende 24 uurseconomie. Veel nieuwe en Tweedehands stacaravans staan op campings waarvan er velen zijn in Nederland. Volgens Recron, brancheorganisatie voor recreatiebedrijven, gebruiken duizenden Nederlanders deze recreatievoorziening.

Lees verder

Europees uit eten, gewoon in je eigen keuken

Europees uit eten, gewoon in je eigen keuken

Door de Covid-19 (corona)uitbraak kunnen we – voorlopig – alleen nog virtueel reizen. Er zijn inmiddels veel filmpjes die je vanaf de bank meenemen op reis. Leuk! Maar je proeft en ruikt het niet. Dat kan wel als je in je eigen keuken een van de nationale gerechten van een land maakt. Vanaf je eigen eettafel uit eten in Europa. Heb je aanvullingen voor onderstaand overzicht, deel die dan vooral in het ‘comments’ blok. Zo krijgen we allemaal nog meer tips voor Europees uit eten thuis.

Lees verder

Corona en thuisblijven: tips om de tijd door te komen

Corona en thuisblijven: tips om de tijd door te komen

Reizen is niet meer mogelijk omdat letterlijk de hele wereld op slot is door de Covid-19 (corona)uitbraak. Ook het openbare leven ligt stil. Evenementen zijn afgelast, scholen, horeca en attracties hebben hun deuren gesloten. Je moet zoveel mogelijk binnenblijven en je onthouden van sociale contacten. Maar wat doe je dan om de tijd te doden?

Lees verder