Ik neem je mee...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

KLM
KLM
Ja, Gers Pardoel zingt het al: 'ik neem je mee, ik neem je mee op reis'. En dat is precies wat ik ook ga doen. Deze laatste week is het afknopen en afhechten. De losse draadjes afknippen en de laatste puntjes op de 'i' zetten. Dan mag ik op reis. En ik neem je mee! Nou ja...zo ongeveer.

Ik zal je elke week vertellen over wat we meemaken, de route die we afgelegd hebben, en wat de plannen voor de komende week zijn. Je leest over wat er goed gaat, en natuurlijk ook wat niet. Want het beste vermaak is immers leedvermaak. Als het allemaal niet te heftig is uiteraard. Want het moet wel leuk blijven ;-)

Kom maar op met die tips

 Ik ben benieuwd naar de tips die jullie hebben. Misschien zijn er mensen die ik zeker moet ontmoeten. Zijn er dingen waar we 'ECHT EVEN LANGS' moeten. De route is min of meer uitgestippeld, waarbij we alle opties om af te wijken gewoon openhouden. Wat wel vast staat is wanneer we in Las Vegas aankomen. En hoe leuk: onze 'renewal' is nu ook geregeld.  
Onze camperreis begint in Seattle en van daaruit gaan we door naar Vancouver.
Misschien heb je nu al suggesties of handige weetjes voor die eerste week. Ik lees het graag, dus

KOM MAAR OP MET DIE TIPS!

De laatste week

Nog een paar afspraken, nog wat klusjes, nog wat regelen. Het moet allemaal nog deze week. Gelukkig hebben we die week nog. Hoewel ik veel reis is het nu anders. We gaan nu samen en laten het thuisfront achter in eigen handen. En dat idee is voor iedereen spannend, leuk en een beetje eng. Want 2 maanden is niet niks. En tegelijkertijd heel veel!

Goed. Deze laatste week vliegt waarschijnlijk nog sneller voorbij dan de afgelopen maand. En dat is maar goed ook, want dat laat weinig ruimte om te piekeren over 'hoe het gaat als we er niet zijn'. Want dat ga je vanzelf doen. Toch? Of misschien is dat typisch iets voor mij en zou een ander zich veel minder druk maken? Hoe dan ook. Volgende week gaan we op reis. En ik neem je mee!

Reactie toevoegen
Reacties zijn van harte welkom. Reclame maken, producten promoten of websites vermelden is niet toegestaan.

De mooiste fietsroutes in Slovenië

De mooiste fietsroutes in Slovenië
Of je nu een relaxte fietstocht wilt maken, of wel van een beetje uitdaging houdt, in Slovenië kun je altijd een passende fietstocht vinden. Van schilderachtige hoogten in centraal Slovenië, een rit door heuvelachtige landschappen of een tocht door uitgestrekte bossen, in combinatie met het mediterrane klimaat vormen de afwisselende landschappen van het  landde ideale mix voor een fietsvakantie. We tippen de volgende fietsroutes.

Lees verder

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Er zijn erg veel mooie steden te ontdekken in Europa, die een prima bestemming zouden zijn voor een stedentrip. Bezoek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden, van historische monumenten tot moderne architectuur. Vliegen kan vanaf verschillende luchthavens, waaronder Rotterdam Airport. Deze luchthaven is compact en daardoor een fijne start voor jouw vliegreis. We vertellen we je in dit artikel meer over stedentrips maken vanaf Rotterdam Airport.

Lees verder

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Ga je naar Rome dan stap je letterlijk terug in de geschiedenis. Rome is geplaveid met historische gebouwen en plekken. Natuurlijk kun je niet om het Colosseum heen, maar het politieke, religieuze en commerciële centrum van het oude Rome mag je ook niet missen: het Forum Romanum. Stap het Forum Romanum binnen en je wandelt terug naar de tijd van keizers, gladiatoren en politieke intriges.  In dit artikel nemen we je mee op een virtuele reis door dit iconische historische complex, en geven we handige tips voor een onvergetelijk bezoek.

Lees verder

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Eind maart verspreiden we een speciale Vakantie Special onder de abonnees van onze nieuwsbrief. Voor de snelle beslissers hebben wij nog beperkte advertentieruimte. Adverteren kan in de vorm van een banner, een aanbieding of een advertorial waarin een accommodatie, bestemming of reis wordt uitgelicht. Maar de Vakantie Special heeft meer!

Lees verder

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor Keukenhof: het bloemenpark in Lisse viert in 2024 haar 75-jarig bestaan. Reden voor een feestje en door mee te doen aan onze prijsvraag kun je entreekaarten winnen om dit feestje mee te maken.

Lees verder

Kampeertips voor beginners

Kampeertips voor beginners

Of je nu jong of oud bent, kiest voor een tent of een luxe ingerichte sta-caravan op een camping of vakantiepark, als je voor het eerst gaat kamperen zul je vast iets hebben aan deze kampeertips. Kamperen geeft veel mensen het gevoel van vrijheid. Kamperen is een heel andere beleving dan een hotelkamer of appartement. Je kunt de serene rust van de natuur opzoeken en toch de nabijheid van een stad of leuke toeristische attracties.Heb je zelf kampeertips? Dan kun je andere beginnend kampeerders helpen door deze te delen.

Lees verder