Ik neem je mee...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

KLM
KLM
Ja, Gers Pardoel zingt het al: 'ik neem je mee, ik neem je mee op reis'. En dat is precies wat ik ook ga doen. Deze laatste week is het afknopen en afhechten. De losse draadjes afknippen en de laatste puntjes op de 'i' zetten. Dan mag ik op reis. En ik neem je mee! Nou ja...zo ongeveer.

Ik zal je elke week vertellen over wat we meemaken, de route die we afgelegd hebben, en wat de plannen voor de komende week zijn. Je leest over wat er goed gaat, en natuurlijk ook wat niet. Want het beste vermaak is immers leedvermaak. Als het allemaal niet te heftig is uiteraard. Want het moet wel leuk blijven ;-)

Kom maar op met die tips

 Ik ben benieuwd naar de tips die jullie hebben. Misschien zijn er mensen die ik zeker moet ontmoeten. Zijn er dingen waar we 'ECHT EVEN LANGS' moeten. De route is min of meer uitgestippeld, waarbij we alle opties om af te wijken gewoon openhouden. Wat wel vast staat is wanneer we in Las Vegas aankomen. En hoe leuk: onze 'renewal' is nu ook geregeld.  
Onze camperreis begint in Seattle en van daaruit gaan we door naar Vancouver.
Misschien heb je nu al suggesties of handige weetjes voor die eerste week. Ik lees het graag, dus

KOM MAAR OP MET DIE TIPS!

De laatste week

Nog een paar afspraken, nog wat klusjes, nog wat regelen. Het moet allemaal nog deze week. Gelukkig hebben we die week nog. Hoewel ik veel reis is het nu anders. We gaan nu samen en laten het thuisfront achter in eigen handen. En dat idee is voor iedereen spannend, leuk en een beetje eng. Want 2 maanden is niet niks. En tegelijkertijd heel veel!

Goed. Deze laatste week vliegt waarschijnlijk nog sneller voorbij dan de afgelopen maand. En dat is maar goed ook, want dat laat weinig ruimte om te piekeren over 'hoe het gaat als we er niet zijn'. Want dat ga je vanzelf doen. Toch? Of misschien is dat typisch iets voor mij en zou een ander zich veel minder druk maken? Hoe dan ook. Volgende week gaan we op reis. En ik neem je mee!

Reactie toevoegen

Tips om korte en langere vliegreizen aangenamer te maken

Tips om korte en langere vliegreizen aangenamer te maken

Wat zou het heerlijk zijn om altijd businessclass of eersteklas te vliegen. Zeker op langere vluchten is dat zoveel comfortabeler dan in economy class. Helaas hangt daar ook een behoorlijk prijskaartje aan. En niet iedereen kan, of wil, zich dat extra bedrag veroorloven. Toch kun je ook voor minder geld je een aantal dingen doen om de vliegreis ook in economy een stuk aangenamer te maken.Trouwens, deze tips zijn ook zeer bruikbaar voor langere auto- bus- of treinreizen.

Lees verder

Tips voor het boeken van een B&B

Tips voor het boeken van een B&B

Je wilt lekker een weekendje weg. Dan kun je natuurlijk een mooi hotel of appartement boeken, maar wat dacht je van een bed and breakfast? Gezellig, knus én een heerlijk ontbijtje op de koop toe. We geven je wat tips voor het boeken van een B&B, want al hebben ze kleinschaligheid en een ontbijt met elkaar gemeen, toch zijn er best wel verschillen.

Lees verder

Verminder je stress

Verminder je stress

Net terug van vakantie of de vakantie nog in het verschiet? Stress ligt ook tijdens ogenschijnlijk ontspannen dagen, altijd op de loer. Maar wat is stress? En moet en kun je er altijd iets aan doen?  We geven je wat tips om ‘gewone’ stressvolle situaties het hoofd te bieden.

Lees verder

Wat mag je meenemen aan handbagage?

Wat mag je meenemen aan handbagage?

Steeds meer airlines vragen geld voor het inchecken van ruimbagage. Ga je langere tijd op reis dan ontkom je daar vaak niet aan. Maar ga je bijvoorbeeld op stedentrip dan kun je met wat handige inpaktips meestal prima volstaan met handbagage, al blijft ondanks alle slimme inpaktrucs, het gewicht van een paar schoenen gewoon het gewicht. Maar slim inpakken loont altijd.

Lees verder

Reistips voor 50Plussers

Reistips voor 50Plussers

Zijn reistips voor een 50Plusser anders dan die voor een 30Plusser? Ja en nee. De ‘algemene’ tips, zoals het hebben van een goede reis- en ongevallenverzekering en tips voor het gebruik van creditcards bijvoorbeeld, zijn voor iedere reiziger. Maar ben je geen 30 meer, dan zijn er een paar andere dingen om rekening mee te houden. En die zetten we op een rijtje.

Lees verder

Top 11 lekkerste musea van Nederland en België

Top 11 lekkerste musea van Nederland en België

Met instellingen als het Rijksmuseum en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten hebben Nederland en België zich een plek verworven op de internationale cultuurkaart. Maar de lage landen doen niet alleen in hoge kunsten; ze hebben ook een scala aan heerlijke, vooral smakelijke musea. Puur op reis kiest de 11 lekkerste.

Lees verder