Wandel langs 10 filmlocaties in Central Park

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Central Park
Central Park
Kopje koffie drinken in het Boathouse Café waar de onvergetelijke scène uit de film When Harry Met Sally werd opgenomen? Dat kan met de Central Park Movie Walking Tour. Onder leiding van een lokale acteur wandel je langs 10 historische en herkenbare filmlocaties. Tijdens de tour vertelt de acteur je de leukste anekdotes over de vele films en televisieseries die in het beroemde park in New York zijn opgenomen.

Naast het Boathouse Café kom je bijvoorbeeld ook langs de kiosk, bekend uit Breakfast at Tiffany’s en Kramer versus Kramer. Je kunt de duiven voeren op de plek waar Macaulay Culkin ze gevoerd heeft in Home Alone 2 en vergeet niet het restaurant uit Ghostbusters op de foto te zetten. Met deze filmtour krijgt het toch al boeiende Central Park nog een extra dimensie. Je kunt elke vrijdag en zaterdag meewandelen. De start is vanaf de 59e straat. De tour duurt 2 uur en kost vanaf € 17,- per persoon. Boek je vliegreis, hotel en wandeling heel eenvoudig op Stedentrips.nl.


Speciale aanbieding van Stedentrips

4-daagse vliegreis naar New York + Central Park Movie Walking Tour
Bezoek New York en geniet van een mooie wandeling langs tien filmlocaties in Central Park. Vier dagen, vanaf € 699,- per persoon. Vliegreis Amsterdam – New York Newark v.v. met United Airlines. Twee overnachtingen in Hotel The Roosevelt**** (derde nacht in het vliegtuig). Vertrekdagen vrijdag en zaterdag. De wandeling boek je er eenvoudig bij op Stedentrips.nl

Stedentrips.nl
Stedentrips.nl is de online vakantiespecialist voor steden. In de charmehotels van Stedentrips.nl proef je de lokale sfeer van de stad, vaak zijn de eigenaren nog zelf actief waardoor persoonlijke service en kwaliteit gewaarborgd blijven. Er is ruim aanbod in meer dan 70 steden en keus uit ruim 1000 hotels in alle prijsklassen, van 2 tot 5 sterren. 

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder