Wandel langs 10 filmlocaties in Central Park

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Central Park
Central Park
Kopje koffie drinken in het Boathouse Café waar de onvergetelijke scène uit de film When Harry Met Sally werd opgenomen? Dat kan met de Central Park Movie Walking Tour. Onder leiding van een lokale acteur wandel je langs 10 historische en herkenbare filmlocaties. Tijdens de tour vertelt de acteur je de leukste anekdotes over de vele films en televisieseries die in het beroemde park in New York zijn opgenomen.

Naast het Boathouse Café kom je bijvoorbeeld ook langs de kiosk, bekend uit Breakfast at Tiffany’s en Kramer versus Kramer. Je kunt de duiven voeren op de plek waar Macaulay Culkin ze gevoerd heeft in Home Alone 2 en vergeet niet het restaurant uit Ghostbusters op de foto te zetten. Met deze filmtour krijgt het toch al boeiende Central Park nog een extra dimensie. Je kunt elke vrijdag en zaterdag meewandelen. De start is vanaf de 59e straat. De tour duurt 2 uur en kost vanaf € 17,- per persoon. Boek je vliegreis, hotel en wandeling heel eenvoudig op Stedentrips.nl.


Speciale aanbieding van Stedentrips

4-daagse vliegreis naar New York + Central Park Movie Walking Tour
Bezoek New York en geniet van een mooie wandeling langs tien filmlocaties in Central Park. Vier dagen, vanaf € 699,- per persoon. Vliegreis Amsterdam – New York Newark v.v. met United Airlines. Twee overnachtingen in Hotel The Roosevelt**** (derde nacht in het vliegtuig). Vertrekdagen vrijdag en zaterdag. De wandeling boek je er eenvoudig bij op Stedentrips.nl

Stedentrips.nl
Stedentrips.nl is de online vakantiespecialist voor steden. In de charmehotels van Stedentrips.nl proef je de lokale sfeer van de stad, vaak zijn de eigenaren nog zelf actief waardoor persoonlijke service en kwaliteit gewaarborgd blijven. Er is ruim aanbod in meer dan 70 steden en keus uit ruim 1000 hotels in alle prijsklassen, van 2 tot 5 sterren. 

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder