Caravana: inspiratie voor kampeervakantie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Campers
Campers
Kamperen wordt weer populairder. Logisch ook, met alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Van op pad met een compleet uitgeruste camper of caravan tot een vouwwagen die zichzelf opzet of slapen in een luxe safaritent, compleet met bubbelbad. Want kamperen betekent niet noodzakelijkerwijs dat je altijd zelf je tentje bij je moet hebben. Alle 'onbegrensde mogelijkheden', het thema van de beurs, zie je van 17 tot en met 22 januari op de Caravana in Leeuwarden.

Naast het opdoen van inspiratie kun je op de beurs zelfs kamperen en daarmee een goed doel ondersteunen. Kies uit overnachten op de beurs in een luxe glamping safaritent, een hypermoderne camper, een praktische vouwwagen of een caravan met doorzichtige voortent. Live camping is een samenwerking van Caravana met de Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB ter ondersteuning van kampeerders met een handicap.

Naast de 'Live' camping biedt de Caravana 2013 een indrukwekkende verzameling caravan- en camperprimeurs, tenten, chalets, trends, kampeeraccessoires tot en met de allermooiste kampeerplekken en recreatieparken in heel Europa.

De Caravana 2013 wordt gehouden van 17 tot en met 22 januari in het WTC Expo Leeuwarden. De beurs is dagelijks geopend van 10.00  tot 18.00 uur. Vrijdag 18 januari van 10.00 tot 22.00 uur en dinsdag 22 januari van 10.00 tot 17.00 uur.

Bijzondere reizen in Antwerpen

Een andere bijzondere beurs dit weekend is de Antwerpse Vakantiebeurs voor bijzondere reizen die, na een succesvolle editie in Amsterdam, aankomend weekend (19 en 20 januari) wordt gehouden in de Waagnatie in Antwerpen.

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

De leukste beurs voor fietsers en wandelaars wordt in 2023 gehouden op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs weer allerlei nieuws en info over fiets- en wandelbestemmingen, en de bekendmaking van de winnaar van de ‘beste fietsroute van 2023’. En om het helemaal een feestje te maken geven we in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs entreekaarten weg.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder