Caravana: inspiratie voor kampeervakantie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Campers
Campers
Kamperen wordt weer populairder. Logisch ook, met alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Van op pad met een compleet uitgeruste camper of caravan tot een vouwwagen die zichzelf opzet of slapen in een luxe safaritent, compleet met bubbelbad. Want kamperen betekent niet noodzakelijkerwijs dat je altijd zelf je tentje bij je moet hebben. Alle 'onbegrensde mogelijkheden', het thema van de beurs, zie je van 17 tot en met 22 januari op de Caravana in Leeuwarden.

Naast het opdoen van inspiratie kun je op de beurs zelfs kamperen en daarmee een goed doel ondersteunen. Kies uit overnachten op de beurs in een luxe glamping safaritent, een hypermoderne camper, een praktische vouwwagen of een caravan met doorzichtige voortent. Live camping is een samenwerking van Caravana met de Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB ter ondersteuning van kampeerders met een handicap.

Naast de 'Live' camping biedt de Caravana 2013 een indrukwekkende verzameling caravan- en camperprimeurs, tenten, chalets, trends, kampeeraccessoires tot en met de allermooiste kampeerplekken en recreatieparken in heel Europa.

De Caravana 2013 wordt gehouden van 17 tot en met 22 januari in het WTC Expo Leeuwarden. De beurs is dagelijks geopend van 10.00  tot 18.00 uur. Vrijdag 18 januari van 10.00 tot 22.00 uur en dinsdag 22 januari van 10.00 tot 17.00 uur.

Bijzondere reizen in Antwerpen

Een andere bijzondere beurs dit weekend is de Antwerpse Vakantiebeurs voor bijzondere reizen die, na een succesvolle editie in Amsterdam, aankomend weekend (19 en 20 januari) wordt gehouden in de Waagnatie in Antwerpen.

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

Steden hebben nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op reizigers. Voor een romantisch weekendje weg, enkele dagen shoppen of een langere ontdekkingsreis langs cultuur en architectuur. Puur op reis doet 17 suggesties voor Europese stedentrips. Naar bekende en minder bekende steden, naar de hoofdsteden van wijn en smaak, en naar enkele echte hoofdsteden. Ze zijn allemaal per vliegtuig, en sommige ook per trein, te bereiken.

Lees verder

Sneek ontdekken per boot

Sneek ontdekken per boot

Zeg Friesland en je denkt meteen aan water en waterrecreatie. Zeg Sneek en je denkt meteen aan de Sneekweek en het Sneekermeer. Logisch toch om Sneek te ontdekken vanaf het water. En daarvoor hoef je niet eens een fanatiek watersporter te zijn of een eigen boot te hebben!

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?

Lees verder