Caravana: inspiratie voor kampeervakantie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Campers
Campers
Kamperen wordt weer populairder. Logisch ook, met alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Van op pad met een compleet uitgeruste camper of caravan tot een vouwwagen die zichzelf opzet of slapen in een luxe safaritent, compleet met bubbelbad. Want kamperen betekent niet noodzakelijkerwijs dat je altijd zelf je tentje bij je moet hebben. Alle 'onbegrensde mogelijkheden', het thema van de beurs, zie je van 17 tot en met 22 januari op de Caravana in Leeuwarden.

Naast het opdoen van inspiratie kun je op de beurs zelfs kamperen en daarmee een goed doel ondersteunen. Kies uit overnachten op de beurs in een luxe glamping safaritent, een hypermoderne camper, een praktische vouwwagen of een caravan met doorzichtige voortent. Live camping is een samenwerking van Caravana met de Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB ter ondersteuning van kampeerders met een handicap.

Naast de 'Live' camping biedt de Caravana 2013 een indrukwekkende verzameling caravan- en camperprimeurs, tenten, chalets, trends, kampeeraccessoires tot en met de allermooiste kampeerplekken en recreatieparken in heel Europa.

De Caravana 2013 wordt gehouden van 17 tot en met 22 januari in het WTC Expo Leeuwarden. De beurs is dagelijks geopend van 10.00  tot 18.00 uur. Vrijdag 18 januari van 10.00 tot 22.00 uur en dinsdag 22 januari van 10.00 tot 17.00 uur.

Bijzondere reizen in Antwerpen

Een andere bijzondere beurs dit weekend is de Antwerpse Vakantiebeurs voor bijzondere reizen die, na een succesvolle editie in Amsterdam, aankomend weekend (19 en 20 januari) wordt gehouden in de Waagnatie in Antwerpen.

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder