Droomvlucht naar New York

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Vliegtuigstoelen
Vliegtuigstoelen
Een dag die voor Brad Hartley begon met een uiterst vervelend telefoontje, eindigde uiteindelijk voor de Amerikaan in een privévlucht naar New York. Hartley had een ticket voor een vlucht van Nashville naar New York om 7 uur ’s morgens, maar de luchtvaartmaatschappij meldde hem in alle vroegte dat er sprake was van een vertraging van zeker 3,5 uur.


Toen hij zich rond 10.30 uur op de luchthaven van Nashville meldde, bleek dat alle andere reizigers van zijn oorspronkelijke vlucht inmiddels met andere vliegtuigen op weg waren naar de stad aan de oostkust. Hartley bleek de enig overgebleven passagier… Als een VIP is de Amerikaan naar New York gevlogen. Hij mocht onder meer de muziek uitkiezen, die in het vliegtuig werd gedraaid. Bovendien werd hij geregeld door het cabinepersoneel aangesproken met de eretitel Mr. President.

3x naar New York

New York
New York
Ook plannen voor een trip naar New York, de stad die volgens velen nooit slaapt? Zoek dan niet verder en boek je hotel in Manhattan hier! Liever een volledig verzorgde stedentrip boeken? Klik dan hier voor het overweldigende aanbod. Ooit eens willen slapen in hotel New Yorker? Dan is hier je kans!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder