Kijken naar Lego in Maleisië

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Lego
Lego
Vanaf zaterdag kunnen ook de mensen in Maleisië de mooiste bouwwerken van Lego bewonderen in het zesde Legolandpark ter wereld. In het park in Johor Bahry, vlakbij Singapore zijn markante Aziatische gebouwen in Lego nagemaakt. Zo vind je in ‘Miniland’ de wolkenkrabbers van Kuala Lumpur, de Cambodjaanse tempel Angor Wat en de Petronas Towers. De openingsdag trok ruim 10.000 mensen.

Het nieuwe, ruim 30 hectare grote park moet de economie van Maleisië een enorme boost geven met een geschat bezoekersaantal van 2 miljoen mensen per jaar. De meeste attracties zijn voor kinderen, maar het park omvat verschillende onderdelen die ook ouders en andere ouderen kunnen boeien, zoals de 4D Lego Studios en Miniland

De overige Legolandparken vind je in ‘moederland’ Denemarken, Engeland, Verenigde Staten (Californië en Florida) en Duitsland.

Zelf gaan kijken naar de nieuwste Legolandaanwinst? Boek je vlucht naar Singapore met de goedkope KLM aanbiedingen!
Liever een complete rondreis, bijvoorbeeld naar west-Maleisië? Kijk in ons Maleisiëaanbod.

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

De leukste beurs voor fietsers en wandelaars wordt in 2023 gehouden op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs weer allerlei nieuws en info over fiets- en wandelbestemmingen, en de bekendmaking van de winnaar van de ‘beste fietsroute van 2023’. En om het helemaal een feestje te maken geven we in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs entreekaarten weg.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder