George Clooney favoriete kamergenoot

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Clooney
Puur op reis: George Clooney
Met wie deel je het liefste een hotelkamer? Die vraag stelde boekingssite hotels.com aan Nederlandse reizigers. Het antwoord: met George Clooney. Op de vraag wat zijn de belangrijkste eigenschappen van de ideale reisgenoot werden  betrouwbaarheid en gevoel voor humor het meest gewaardeerd. Maar liefst twee/derde van de ondervraagde reizigers stellen deze eigenschappen op prijs.

Voor de helft van de ondervraagde hotelgasten is het tevens van belang dat hun roommate een vergelijkbare levensstijl heeft. Voor 33 procent van de reizigers moet de persoon waarmee zij een hotelkamer delen, zorgzaam zijn. Een aantrekkelijk lichaam is belangrijk voor 17 procent van de ondervraagden.
 
Minst populaire eigenschappen
Het is een open deur en geen verrassende uitkomst: kamergenoten die last hebben van winderigheid, zich egoïstisch gedragen of roken worden door 80 procent van de ondervraagden het minst gewaardeerd.

Clooney
Bijna 10 procent van de ondervraagden zou graag een nacht met George Clooney in een hotelkamer doorbrengen. Katja Schuurman is de meest geliefde vrouwelijke roommate.
De aanleiding voor het onderzoek is Hotels.com’s loyaliteitsprogramma Welcome Rewards, waarbij reizigers bij elke tien geboekte nachten een gratis hotelovernachting kunnen sparen. De gratis nacht blijkt het liefst te worden besteed in New York.

Ook interessant...

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

Steden hebben nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op reizigers. Voor een romantisch weekendje weg, enkele dagen shoppen of een langere ontdekkingsreis langs cultuur en architectuur. Puur op reis doet 17 suggesties voor Europese stedentrips. Naar bekende en minder bekende steden, naar de hoofdsteden van wijn en smaak, en naar enkele echte hoofdsteden. Ze zijn allemaal per vliegtuig, en sommige ook per trein, te bereiken.

Lees verder

Sneek ontdekken per boot

Sneek ontdekken per boot

Zeg Friesland en je denkt meteen aan water en waterrecreatie. Zeg Sneek en je denkt meteen aan de Sneekweek en het Sneekermeer. Logisch toch om Sneek te ontdekken vanaf het water. En daarvoor hoef je niet eens een fanatiek watersporter te zijn of een eigen boot te hebben!

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?

Lees verder