Vliegreis naast een dode

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Kenya Airways
Kenya Airways
Kenya Airways heeft een Zweedse vrouw een schadevergoeding betaald, omdat ze tijdens een vlucht van Amsterdam naar Tanzania urenlang naast een dode passagier heeft gezeten. De man werd in het vliegtuig onwel en overleed. Het cabinepersoneel besloot de overledene over drie stoelen te leggen, afgedekt met een laken.


De Zweedse zat op dezelfde rij met alleen een gangpad tussen haar en het stoffelijk overschot in. Volgens de vrouw was de man lang en kwamen zijn voeten onder het laken vandaan, zo heeft ze gezegd tegen de Zweedse krant Expressen.
Het incident was voor haar aanleiding om een brief naar Kenya Airways te sturen. De maatschappij heeft excuses gemaakt en aangeboden om de helft van de ticketkosten van de Zweedse te betalen. De vrouw is daar tevreden over. Overigens had de passagiere al voor het opstijgen aangegeven dat de betreffende man er volgens haar 'niet echt gezond' uitzag. Desondanks besloot de piloot de vlucht van Schiphol naar Tanzania te maken.

Reacties

 
#1 Pieter 24-06-2012 20:02
nou, ik zou zeggen dat het in ieder geval een lekker rustige passagier is.
Melden aan beheerder
 

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland. We hebben een lijstje gemaakt van 12 musea in Nederland, in elke provincie een, die misschien wat onbekender zijn, maar absoluut de moeite waard. Van kunst en geschiedenis, tot wetenschap of cultureel erfgoed, je vindt het in deze musea.

Lees verder

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Of je nu een kampeervakantie onderneemt in een tent, caravan of camper, er zijn enkele essentiële zaken die je niet mag vergeten om je vakantie soepel en plezierig te laten verlopen. Hier zijn enkele belangrijke dingen die zeker niet mogen ontbreken.

Lees verder

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder