Noorse toerist nog steeds vermist

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

@politie.nl
@politie.nl
De 21-jarige Noorse Tore Grodem die in de nacht van donderdag op vrijdag spoorloos verdwenen is, wordt nog altijd vermist. De man was samen met zijn vriend Oleandre Stromo afgereisd naar Amsterdam en kwam zondag niet opdagen voor de vlucht terug van Schiphol naar Noorwegen.

 

Tore Grodem, die slechthorend is, werd voor het laatst gezien in de nacht van donderdag op vrijdag gezien in de Escape. Rond 02.00 uur ging Grodem naar buiten om te pinnen, maar hij kwam niet meer terug. Toen hij zondag ook niet op Schiphol was werd groot alarm geslagen. De ouders van Grodem zijn inmiddels in Amsterdam gearriveerd om de politie mee te helpen met de zoektocht.

Op het moment van zijn verdwijning droeg de Noor geen jas. Hij was gekleed in een lichtblauw overhemd met lange mouwen, een donkere spijkerbroek en donkerblauwe schoenen met witte zool van het merk La Costa. Kenmerkend zijn de twee tatoeages: op de binnenzijde van zijn rechterenkel een afbeelding van twee dobbelstenen. Op zijn rechterkuit een gorillagezicht met hoed. Deze laatste tatoeage heeft hij de dag van aankomst in Amsterdam laten zetten.

De politie meldt op haar website dringend op zoek te zijn naar mensen die meer informatie hebben over deze verdwijning.

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder