Eindhoven Airport groeit aanzienlijk

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Eindhoven Airport groeitMeer bestemmingen, meer vliegbewegingen, meer passagiers. Eindhoven Airport groeit behoorlijk. Het aantal passagiers nam dit jaar met 16 procent toe in vergelijking met dezelfde periode in 2013, en het aantal vliegbewegingen groeide met 10 procent, zo is gisteren bekendgemaakt.

 


In de periode januari tot en met september maakten 3.052.000 passagiers gebruik van de luchthaven, 425.000 meer dan in de eerste negen maanden van 2013. Het aantal vliegbewegingen in dezelfde periode kwam uit op 22.525. Een jaar eerder waren dat er nog 20.480.

Over het gehele jaar verwacht Eindhoven Airport een groei van 15 procent tot 3,9 miljoen passagiers. Dit is 100.000 reizigers meer dan verwacht. Vorig jaar verwerkte de luchthaven 3,4 miljoen passagiers.

Op vakantie vanaf Eindhoven

Het aantal vliegbewegingen komt dit jaar uit op ongeveer 29.000, fors meer dan de 26.508 van afgelopen jaar. De passagiersgroei van 16 procent is het gevolg van meer bestemmingen. In het derde kwartaal van 2014 werd via Eindhoven Airport naar 67 bestemmingen gevlogen; vijf meer dan in 2013.

Goedkope vliegtickets

 

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder

Volop genieten in luxe en natuur

Volop genieten in luxe en natuur

Hoe is het om vakantie te vieren in een huisje op een recreatiepark? Het antwoord daarop kun je niet zo een, twee, drie geven. Het hangt er namelijk nogal vanaf welk park je kiest. Zelf hou ik van parken die niet ‘standaard’ zijn. Waar je verdwaalt in de eindeloze rij dezelfde huisjes. Wat ik wel wil is een park waar luxe en natuur wel standaard zijn. Op naar Limburg dus…

Lees verder