Stel je eigen vakantiepakket samen bij Neckermann

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

VliegtuigEen vakantie met alles erop en eraan maar wel zelf je luchtvaartmaatschappij en vluchttijd uitkiezen? Dat kan bij Neckermann Flexreizen. Bij het boeken van een pakketreis kun je kiezen uit verschillende airlines die naar de gewenste bestemming vliegen.

  
Met Neckermann Flexreizen komt de reisorganisatie tegemoet aan de trend dat vakantiegangers steeds meer keuze willen hebben bij de samenstelling van hun eigen vakantie. “Mensen zijn zich steeds meer bewust van hun eigen reiswensen en de mogelijkheden die er bestaan. Ze weten vaak welke luchtvaartmaatschappij meer beenruimte biedt of betere maaltijden. Ze reizen liever op de door hen gekozen tijdstippen, hebben een merkvoorkeur of kiezen voor een bepaalde prijs. Het is niet meer dan logisch dat je mensen de kans biedt om hier een eigen keuze te laten maken, juist als je pakketvakanties aanbiedt. Bovendien maakt internet het aanbod en de opbouw van vakantiepakketten steeds inzichtelijker",  aldus Paul van de Lint, verantwoordelijk voor dynamische producten binnen Neckermann reizen.

Neckermann Flexreizen geldt nog niet voor alle bestemmingen. “We willen het aanbod snel uitbreiden, maar voor sommige luchthavens is het lijndienstaanbod simpelweg nog niet toereikend, te duur of alleen mogelijk met meerdere overstappen. Dat is niet in het voordeel van de klant dus, om toch iedereen zijn vakantie te kunnen bieden, zetten we hier chartervluchten in” aldus Van de Lint.

Boek hier je flex, of een andere reis bij Neckermann

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder