Stel je eigen vakantiepakket samen bij Neckermann

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

VliegtuigEen vakantie met alles erop en eraan maar wel zelf je luchtvaartmaatschappij en vluchttijd uitkiezen? Dat kan bij Neckermann Flexreizen. Bij het boeken van een pakketreis kun je kiezen uit verschillende airlines die naar de gewenste bestemming vliegen.

  
Met Neckermann Flexreizen komt de reisorganisatie tegemoet aan de trend dat vakantiegangers steeds meer keuze willen hebben bij de samenstelling van hun eigen vakantie. “Mensen zijn zich steeds meer bewust van hun eigen reiswensen en de mogelijkheden die er bestaan. Ze weten vaak welke luchtvaartmaatschappij meer beenruimte biedt of betere maaltijden. Ze reizen liever op de door hen gekozen tijdstippen, hebben een merkvoorkeur of kiezen voor een bepaalde prijs. Het is niet meer dan logisch dat je mensen de kans biedt om hier een eigen keuze te laten maken, juist als je pakketvakanties aanbiedt. Bovendien maakt internet het aanbod en de opbouw van vakantiepakketten steeds inzichtelijker",  aldus Paul van de Lint, verantwoordelijk voor dynamische producten binnen Neckermann reizen.

Neckermann Flexreizen geldt nog niet voor alle bestemmingen. “We willen het aanbod snel uitbreiden, maar voor sommige luchthavens is het lijndienstaanbod simpelweg nog niet toereikend, te duur of alleen mogelijk met meerdere overstappen. Dat is niet in het voordeel van de klant dus, om toch iedereen zijn vakantie te kunnen bieden, zetten we hier chartervluchten in” aldus Van de Lint.

Boek hier je flex, of een andere reis bij Neckermann

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Fiets en Wandelbeurs komt er aan! Win entreekaarten

Fiets en Wandelbeurs komt er aan! Win entreekaarten

De leukste beurs voor fietsers en wandelaars wordt in 2023 gehouden op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs weer allerlei nieuws en info over fiets- en wandelbestemmingen, en de bekendmaking van de winnaar van de ‘beste fietsroute van 2023’. En om het helemaal een feestje te maken geven we in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs entreekaarten weg.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder