WorldWide Campers wil campermarkt veroveren

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

CamperWel een nieuwe naam, maar zeker geen nieuwe speler op de camperverhuurmarkt: WorldWide Campers, sinds vandaag de nieuwe naam van HolidayCampers. Was het camperaanbod eerst vooral gericht op de bekende camperlanden Amerika en Canada, met de nieuwe naam wil WorldWide Campers aangeven dat iedereen wereldwijd bij hen terecht kan voor het huren van een camper. 

 

Camperaanbod uitgebreid

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar met name kleinere kampeerauto’s in Europa, is het aanbod van WorldWide Campers recent uitgebreid met een drietal nieuwe leveranciers. Zo biedt Nordic Campers compacte kampeerauto’s in Noorwegen aan die het beste te omschrijven zijn als een ‘bed & breakfast op wielen’. Wie vanuit Nederland op pad wil met een kampeerauto kan bij Coolcampers terecht. Voor een rondreis langs de zonnige Spaanse costa’s is nieuwkomer Southcamp uitermate geschikt. Een ander deel van de wereld dat de laatste jaren een populaire bestemming werd voor campervakanties is  Zuidelijk Afrika. Daarom is ook Bobo Campers aan het aanbod toegevoegd. Met deze campers is het toegestaan om een rondreis door Zuid-Afrika en Namibië te maken.
Reizigers die Down Under willen camperen kunnen nu ook kiezen voor Mighty Campers. “Met een nieuwe naam en een aantal nieuwe leveranciers in ons aanbod, hopen wij met onze vertrouwde service de campermarkt verder te veroveren”, aldus Debbie Heydanus, Sales Manager van WorldWide Campers.

Wereldwijde camperhuur

WorldWide Campers werkt samen met meer dan 30 camperverhuurders in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika. Op de website van WorldWide Campers kun je eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen en diverse leveranciers met elkaar vergelijken. Natuurlijk vind je hier ook meer informatie over de verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven.

Bekijk het aanbod van WoldWide Campers!

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Hou je van de prachtige kleuren van de herfst? Geniet je van ontluikend groen in de lente? Smelt je bij witte landschappen of word je vrolijk van zon en warmte? Wat je voorkeur ook is, Canada heeft het.

Lees verder

Achterhoek: topper in eigen land

Achterhoek: topper in eigen land

Vakantie in eigen land is populair als vanouds, mede door de aanhoudende discussies in het buitenland over coronamaatregelen. Met zo’n 26 miljoen aankomsten van landgenoten in logiesaccommodaties in Nederland bereikt 2021 weer het niveau van 2019, het laatste jaar voor de pandemie, aldus het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen.

Lees verder

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder