WorldWide Campers wil campermarkt veroveren

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

CamperWel een nieuwe naam, maar zeker geen nieuwe speler op de camperverhuurmarkt: WorldWide Campers, sinds vandaag de nieuwe naam van HolidayCampers. Was het camperaanbod eerst vooral gericht op de bekende camperlanden Amerika en Canada, met de nieuwe naam wil WorldWide Campers aangeven dat iedereen wereldwijd bij hen terecht kan voor het huren van een camper. 

 

Camperaanbod uitgebreid

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar met name kleinere kampeerauto’s in Europa, is het aanbod van WorldWide Campers recent uitgebreid met een drietal nieuwe leveranciers. Zo biedt Nordic Campers compacte kampeerauto’s in Noorwegen aan die het beste te omschrijven zijn als een ‘bed & breakfast op wielen’. Wie vanuit Nederland op pad wil met een kampeerauto kan bij Coolcampers terecht. Voor een rondreis langs de zonnige Spaanse costa’s is nieuwkomer Southcamp uitermate geschikt. Een ander deel van de wereld dat de laatste jaren een populaire bestemming werd voor campervakanties is  Zuidelijk Afrika. Daarom is ook Bobo Campers aan het aanbod toegevoegd. Met deze campers is het toegestaan om een rondreis door Zuid-Afrika en Namibië te maken.
Reizigers die Down Under willen camperen kunnen nu ook kiezen voor Mighty Campers. “Met een nieuwe naam en een aantal nieuwe leveranciers in ons aanbod, hopen wij met onze vertrouwde service de campermarkt verder te veroveren”, aldus Debbie Heydanus, Sales Manager van WorldWide Campers.

Wereldwijde camperhuur

WorldWide Campers werkt samen met meer dan 30 camperverhuurders in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika. Op de website van WorldWide Campers kun je eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen en diverse leveranciers met elkaar vergelijken. Natuurlijk vind je hier ook meer informatie over de verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven.

Bekijk het aanbod van WoldWide Campers!

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder