WorldWide Campers wil campermarkt veroveren

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

CamperWel een nieuwe naam, maar zeker geen nieuwe speler op de camperverhuurmarkt: WorldWide Campers, sinds vandaag de nieuwe naam van HolidayCampers. Was het camperaanbod eerst vooral gericht op de bekende camperlanden Amerika en Canada, met de nieuwe naam wil WorldWide Campers aangeven dat iedereen wereldwijd bij hen terecht kan voor het huren van een camper. 

 

Camperaanbod uitgebreid

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar met name kleinere kampeerauto’s in Europa, is het aanbod van WorldWide Campers recent uitgebreid met een drietal nieuwe leveranciers. Zo biedt Nordic Campers compacte kampeerauto’s in Noorwegen aan die het beste te omschrijven zijn als een ‘bed & breakfast op wielen’. Wie vanuit Nederland op pad wil met een kampeerauto kan bij Coolcampers terecht. Voor een rondreis langs de zonnige Spaanse costa’s is nieuwkomer Southcamp uitermate geschikt. Een ander deel van de wereld dat de laatste jaren een populaire bestemming werd voor campervakanties is  Zuidelijk Afrika. Daarom is ook Bobo Campers aan het aanbod toegevoegd. Met deze campers is het toegestaan om een rondreis door Zuid-Afrika en Namibië te maken.
Reizigers die Down Under willen camperen kunnen nu ook kiezen voor Mighty Campers. “Met een nieuwe naam en een aantal nieuwe leveranciers in ons aanbod, hopen wij met onze vertrouwde service de campermarkt verder te veroveren”, aldus Debbie Heydanus, Sales Manager van WorldWide Campers.

Wereldwijde camperhuur

WorldWide Campers werkt samen met meer dan 30 camperverhuurders in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika. Op de website van WorldWide Campers kun je eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen en diverse leveranciers met elkaar vergelijken. Natuurlijk vind je hier ook meer informatie over de verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven.

Bekijk het aanbod van WoldWide Campers!

Verzekerd van een mooi auto-avontuur

Verzekerd van een mooi auto-avontuur

Wie heeft er geen herinneringen aan een vakantie met de auto? Waarschijnlijk eerst met je ouders; daarna als jong zelfstandige op avontuur, naar het zuiden van Europa. Voor velen is de auto nog altijd het populairste vakantiemiddel, voor ver weg én dichtbij. Wellicht is het een idee om binnenkort een van de volgende routes in Duitsland, België of Luxemburg te ontdekken.

Lees verder

Groepsvakantie met Pasen? Vergeet deze 3 boekingstips niet

Groepsvakantie met Pasen? Vergeet deze 3 boekingstips niet

De paasdagen zijn een ideale periode voor een groepsvakantie. De scholen hebben vakantie en veel mensen zijn vrij van het werk, wat ervoor zorgt dat iedereen mee kan. En daar moet je natuurlijk gebruik van maken, want niets is zo belangrijk als samen zijn met de mensen om wie je geeft. Of dat nu je familie is, of een vriendengroep. Wil je lekker genieten van een groepsvakantie met Pasen? Lees de onderstaande tips om het onvergetelijk te maken.

Lees verder

Gratis dataroaming blijft nog eens 10 jaar beschikbaar in Europa

Gratis dataroaming blijft nog eens 10 jaar beschikbaar in Europa

Gebruik jij op vakantie graag je telefoon om te internetten en te bellen? Dan kun je dat ook de komende tien jaar in de Europese Unie gratis blijven doen. Sinds 2017 is er in de EU namelijk gratis dataroaming. 

Lees verder

Vakantielanden met meeste kans op verkeersongelukken

Vakantielanden met meeste kans op verkeersongelukken

Waar moet je nu het meeste oppassen in het verkeer als je in een volgepakte auto aan de vakantiereis begint? Het laatste waar je op een ritje naar de zon op zit te wachten is een verkeersongeluk. Het is niet in Italië met het soms temperamentvolle verkeer, of Spanje met zijn beruchte smalle straatjes waar de meeste ongelukken gebeuren. Uit onderzoek van Independer op basis van cijfers van Eurostat* blijkt dat Oostenrijk het Europese land is met de meeste verkeersslachtoffers. Het gaat dan om gewonden en dodelijke slachtoffers (fataal of gewond).

Lees verder

Slovenië wacht op ontdekking

Slovenië wacht op ontdekking

Slovenië is meer en meer in trek als vakantiebestemming. Toch is het nog voor veel West-Europese reizigers slechts een doorgangsland, op weg naar bijvoorbeeld Kroatië of Hongarije. Degenen die in Slovenië niet meer dan een tankstop maken, missen veel, zo ontdekten we zelf.

Lees verder

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder