WorldWide Campers wil campermarkt veroveren

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

CamperWel een nieuwe naam, maar zeker geen nieuwe speler op de camperverhuurmarkt: WorldWide Campers, sinds vandaag de nieuwe naam van HolidayCampers. Was het camperaanbod eerst vooral gericht op de bekende camperlanden Amerika en Canada, met de nieuwe naam wil WorldWide Campers aangeven dat iedereen wereldwijd bij hen terecht kan voor het huren van een camper. 

 

Camperaanbod uitgebreid

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar met name kleinere kampeerauto’s in Europa, is het aanbod van WorldWide Campers recent uitgebreid met een drietal nieuwe leveranciers. Zo biedt Nordic Campers compacte kampeerauto’s in Noorwegen aan die het beste te omschrijven zijn als een ‘bed & breakfast op wielen’. Wie vanuit Nederland op pad wil met een kampeerauto kan bij Coolcampers terecht. Voor een rondreis langs de zonnige Spaanse costa’s is nieuwkomer Southcamp uitermate geschikt. Een ander deel van de wereld dat de laatste jaren een populaire bestemming werd voor campervakanties is  Zuidelijk Afrika. Daarom is ook Bobo Campers aan het aanbod toegevoegd. Met deze campers is het toegestaan om een rondreis door Zuid-Afrika en Namibië te maken.
Reizigers die Down Under willen camperen kunnen nu ook kiezen voor Mighty Campers. “Met een nieuwe naam en een aantal nieuwe leveranciers in ons aanbod, hopen wij met onze vertrouwde service de campermarkt verder te veroveren”, aldus Debbie Heydanus, Sales Manager van WorldWide Campers.

Wereldwijde camperhuur

WorldWide Campers werkt samen met meer dan 30 camperverhuurders in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika. Op de website van WorldWide Campers kun je eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen en diverse leveranciers met elkaar vergelijken. Natuurlijk vind je hier ook meer informatie over de verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven.

Bekijk het aanbod van WoldWide Campers!

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

De leukste beurs voor fietsers en wandelaars wordt in 2023 gehouden op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs weer allerlei nieuws en info over fiets- en wandelbestemmingen, en de bekendmaking van de winnaar van de ‘beste fietsroute van 2023’. En om het helemaal een feestje te maken geven we in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs entreekaarten weg.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder