Boeing Dreamliner van Arke landt op Schiphol

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Dreamliner@ArkeVliegtuigspotters opgelet: volgende week donderdag, 5 juni rond 12.00 uur landt de eerste Nederlandse Boeing 787 Dreamliner op luchthaven Schiphol. Het toestel is eigendom van luchtvaartmaatschappij Arke, die het toestel een dag daarvoor bij de fabriek in het Amerikaanse Everett in ontvangst zal nemen, zo meldt moedermaatschappij TUI.

De Dreamliner vertrekt op 4 juni vanaf de luchthaven van Everett, bij Seattle en vliegt rechtstreeks naar Schiphol. Volgens het Spotters Platform Schiphol worden veel fans en vliegtuigspotters verwacht om het revolutionaire toestel te bewonderen.
Het vliegtuig is lichter, stiller, zuiniger en comfortabeler dan de huidige generatie vliegtuigen.
Meevliegen op de eerste commerciële vlucht van Arke met de Dreamliner kan op 8 juni naar Antalya.  Een paar dagen later, op 12 juni, vliegt het toestel voor Arke de eerste intercontinentale vlucht  naar Curaçao en Bonaire.

Boek hier je vlucht met de dreamliner, of een van de andere toestellen van Arke.

 

Reacties

 
#1 theo van lammeren 28-05-2014 21:18
Wat een prachtig vliegtuig. Ik wens arke veel veilige vlieg uren. Mooie vrolijke kleurstelling. Een prachtig mooie aanwinst.
Melden aan beheerder
 

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder

Volop genieten in luxe en natuur

Volop genieten in luxe en natuur

Hoe is het om vakantie te vieren in een huisje op een recreatiepark? Het antwoord daarop kun je niet zo een, twee, drie geven. Het hangt er namelijk nogal vanaf welk park je kiest. Zelf hou ik van parken die niet ‘standaard’ zijn. Waar je verdwaalt in de eindeloze rij dezelfde huisjes. Wat ik wel wil is een park waar luxe en natuur wel standaard zijn. Op naar Limburg dus…

Lees verder