Boeing Dreamliner van Arke landt op Schiphol

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Dreamliner@ArkeVliegtuigspotters opgelet: volgende week donderdag, 5 juni rond 12.00 uur landt de eerste Nederlandse Boeing 787 Dreamliner op luchthaven Schiphol. Het toestel is eigendom van luchtvaartmaatschappij Arke, die het toestel een dag daarvoor bij de fabriek in het Amerikaanse Everett in ontvangst zal nemen, zo meldt moedermaatschappij TUI.

De Dreamliner vertrekt op 4 juni vanaf de luchthaven van Everett, bij Seattle en vliegt rechtstreeks naar Schiphol. Volgens het Spotters Platform Schiphol worden veel fans en vliegtuigspotters verwacht om het revolutionaire toestel te bewonderen.
Het vliegtuig is lichter, stiller, zuiniger en comfortabeler dan de huidige generatie vliegtuigen.
Meevliegen op de eerste commerciële vlucht van Arke met de Dreamliner kan op 8 juni naar Antalya.  Een paar dagen later, op 12 juni, vliegt het toestel voor Arke de eerste intercontinentale vlucht  naar Curaçao en Bonaire.

Boek hier je vlucht met de dreamliner, of een van de andere toestellen van Arke.

 

Reacties

 
#1 theo van lammeren 28-05-2014 21:18
Wat een prachtig vliegtuig. Ik wens arke veel veilige vlieg uren. Mooie vrolijke kleurstelling. Een prachtig mooie aanwinst.
Melden aan beheerder
 

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland. We hebben een lijstje gemaakt van 12 musea in Nederland, in elke provincie een, die misschien wat onbekender zijn, maar absoluut de moeite waard. Van kunst en geschiedenis, tot wetenschap of cultureel erfgoed, je vindt het in deze musea.

Lees verder

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Of je nu een kampeervakantie onderneemt in een tent, caravan of camper, er zijn enkele essentiële zaken die je niet mag vergeten om je vakantie soepel en plezierig te laten verlopen. Hier zijn enkele belangrijke dingen die zeker niet mogen ontbreken.

Lees verder

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder