Boeing Dreamliner van Arke landt op Schiphol

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Dreamliner@ArkeVliegtuigspotters opgelet: volgende week donderdag, 5 juni rond 12.00 uur landt de eerste Nederlandse Boeing 787 Dreamliner op luchthaven Schiphol. Het toestel is eigendom van luchtvaartmaatschappij Arke, die het toestel een dag daarvoor bij de fabriek in het Amerikaanse Everett in ontvangst zal nemen, zo meldt moedermaatschappij TUI.

De Dreamliner vertrekt op 4 juni vanaf de luchthaven van Everett, bij Seattle en vliegt rechtstreeks naar Schiphol. Volgens het Spotters Platform Schiphol worden veel fans en vliegtuigspotters verwacht om het revolutionaire toestel te bewonderen.
Het vliegtuig is lichter, stiller, zuiniger en comfortabeler dan de huidige generatie vliegtuigen.
Meevliegen op de eerste commerciële vlucht van Arke met de Dreamliner kan op 8 juni naar Antalya.  Een paar dagen later, op 12 juni, vliegt het toestel voor Arke de eerste intercontinentale vlucht  naar Curaçao en Bonaire.

Boek hier je vlucht met de dreamliner, of een van de andere toestellen van Arke.

 

Reacties

 
#1 theo van lammeren 28-05-2014 21:18
Wat een prachtig vliegtuig. Ik wens arke veel veilige vlieg uren. Mooie vrolijke kleurstelling. Een prachtig mooie aanwinst.
Melden aan beheerder
 

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

Steden hebben nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op reizigers. Voor een romantisch weekendje weg, enkele dagen shoppen of een langere ontdekkingsreis langs cultuur en architectuur. Puur op reis doet 17 suggesties voor Europese stedentrips. Naar bekende en minder bekende steden, naar de hoofdsteden van wijn en smaak, en naar enkele echte hoofdsteden. Ze zijn allemaal per vliegtuig, en sommige ook per trein, te bereiken.

Lees verder

Sneek ontdekken per boot

Sneek ontdekken per boot

Zeg Friesland en je denkt meteen aan water en waterrecreatie. Zeg Sneek en je denkt meteen aan de Sneekweek en het Sneekermeer. Logisch toch om Sneek te ontdekken vanaf het water. En daarvoor hoef je niet eens een fanatiek watersporter te zijn of een eigen boot te hebben!

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?

Lees verder