Jamie Oliver op de golven

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Jamie Oliver gaat koken op zeeJamie Oliver opent dit jaar zijn eerste restaurant op zee. De opening in november 2014 valt samen met de inauguratie van de Quantum of the Seas, het nieuwste cruiseschip van Royal Caribbean International. De rederij kiest met Oliver voor het systeem van Dynamic Dining, dat 18 verschillende restaurantconcepten kent. Gaan cruisegasten ’s avonds normaal gesproken naar het hoofdrestaurant, bij dit concept kunnen ze kiezen uit vijf restaurants. Via een nieuw reserveringssysteem kunnen ze zelf beslissen waar, wanneer en met wie ze willen dineren.

 

Het concept wordt voorlopig alleen aangeboden op de Quantum of the Seas en de Anthem of the Seas. De chef-kok is ingenomen met de nieuwe uitdaging. "Ik ben super enthousiast om samen te gaan werken met Royal Caribbean. Het is een rederij die steeds weer haar grenzen verlegd. Het is geweldig om bij hen mijn eerste restaurant op zee te mogen openen," aldus Jamie Oliver. "Royal Caribbean deelt mijn liefde voor eten die bestaat uit het serveren van simpele, verse ingrediënten in een fijne omgeving. Ik ben blij dat ik mijn liefde voor de Italiaanse keuken nu ook kan delen met de gasten."
Kijkje nemen op een cruiseschip?

Boek hier de cruise van je dromen!

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder