Voordelig weg met de Spring- en Eastersales

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Istanbul
Istanbul
Een stedentrip naar Barcelona? Of misschien naar Amsterdam of Istanbul? Of vlucht en hotel naar Lissabon? Je kunt nu lekker voordelig op reis. Boek snel een van de onderstaande, of een van de vele andere, reizen in het aanbod 'Spring en Eastersales' van bekende reisorganisaties.

 


Een hotel bij Venere

De Easter sale bij Venere gaat vandaag van start! Tijdens deze sale kunnen de kortingen op hotels oplopen tot wel 30 procent! Een hotel in bijvoorbeeld Amsterdam boek je nu al vanaf € 25,-- Barcelona vanaf € 22 en Istanbul vanaf 21 per nacht.
Boekdata: 18 maart 2014 – 10 april 2014.  Reisdata: 14 april 2014 – 21 april 2014
Boek hier je hotel bij Venere!

Hotel of hotel met vliegreizen bij Expedia

In de 'Spring Sale' van Expedia boek al snel een hotel of hotel met vlucht met kortingen die kunnen oplopen tot wel 30 procent! Zoek en boek je favoriete reis. Bijvoorbeeld 2 nachten Lissabon mét vliegreis al vanaf € 218 of 2 nachten naar Rome, in de Spring Sale al vanaf € 274.
Boekdata: 21 maart 2014 – 28 april 2014.  Reisdata: 21 maart 2014 – 12 juni 2014.
Boek hier je reis bij Expedia!

Ren je rot voor de bungalowrace bij CenterParcs

Vanaf € 9 per nacht slaap je al in een vier-persoons cottage op een van de vele parken van CenterParcs. Er is steeds een beperkt aantal bungalows beschikbaar tijdens deze BungalowRace, dus mis het niet.
Boek hier je bungalow bij CenterParcs!

Kamperen of een hotel bij Arke

Camping Le Soleil des Landes is vanaf maandag boekbaar voor slechts € 99 per week in een mobilehome.  Vertrek 26 april 2014 – 3 mei 2014 en 10 mei 2014.
Boek hier een plekje op deze prachtige camping!

 
Hotel Granit (Ohrid, Macedonië) is met vertrek in mei 8 dagen/7 nachten, verblijf op basis van All Inclusive, vanaf slechts € 269 per persoon.
Boek hier Hotel Granit! 

 

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder