Voordelig weg met de Spring- en Eastersales

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Istanbul
Istanbul
Een stedentrip naar Barcelona? Of misschien naar Amsterdam of Istanbul? Of vlucht en hotel naar Lissabon? Je kunt nu lekker voordelig op reis. Boek snel een van de onderstaande, of een van de vele andere, reizen in het aanbod 'Spring en Eastersales' van bekende reisorganisaties.

 


Een hotel bij Venere

De Easter sale bij Venere gaat vandaag van start! Tijdens deze sale kunnen de kortingen op hotels oplopen tot wel 30 procent! Een hotel in bijvoorbeeld Amsterdam boek je nu al vanaf € 25,-- Barcelona vanaf € 22 en Istanbul vanaf 21 per nacht.
Boekdata: 18 maart 2014 – 10 april 2014.  Reisdata: 14 april 2014 – 21 april 2014
Boek hier je hotel bij Venere!

Hotel of hotel met vliegreizen bij Expedia

In de 'Spring Sale' van Expedia boek al snel een hotel of hotel met vlucht met kortingen die kunnen oplopen tot wel 30 procent! Zoek en boek je favoriete reis. Bijvoorbeeld 2 nachten Lissabon mét vliegreis al vanaf € 218 of 2 nachten naar Rome, in de Spring Sale al vanaf € 274.
Boekdata: 21 maart 2014 – 28 april 2014.  Reisdata: 21 maart 2014 – 12 juni 2014.
Boek hier je reis bij Expedia!

Ren je rot voor de bungalowrace bij CenterParcs

Vanaf € 9 per nacht slaap je al in een vier-persoons cottage op een van de vele parken van CenterParcs. Er is steeds een beperkt aantal bungalows beschikbaar tijdens deze BungalowRace, dus mis het niet.
Boek hier je bungalow bij CenterParcs!

Kamperen of een hotel bij Arke

Camping Le Soleil des Landes is vanaf maandag boekbaar voor slechts € 99 per week in een mobilehome.  Vertrek 26 april 2014 – 3 mei 2014 en 10 mei 2014.
Boek hier een plekje op deze prachtige camping!

 
Hotel Granit (Ohrid, Macedonië) is met vertrek in mei 8 dagen/7 nachten, verblijf op basis van All Inclusive, vanaf slechts € 269 per persoon.
Boek hier Hotel Granit! 

 

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder