Voordelig weg met de Spring- en Eastersales

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Istanbul
Istanbul
Een stedentrip naar Barcelona? Of misschien naar Amsterdam of Istanbul? Of vlucht en hotel naar Lissabon? Je kunt nu lekker voordelig op reis. Boek snel een van de onderstaande, of een van de vele andere, reizen in het aanbod 'Spring en Eastersales' van bekende reisorganisaties.

 


Een hotel bij Venere

De Easter sale bij Venere gaat vandaag van start! Tijdens deze sale kunnen de kortingen op hotels oplopen tot wel 30 procent! Een hotel in bijvoorbeeld Amsterdam boek je nu al vanaf € 25,-- Barcelona vanaf € 22 en Istanbul vanaf 21 per nacht.
Boekdata: 18 maart 2014 – 10 april 2014.  Reisdata: 14 april 2014 – 21 april 2014
Boek hier je hotel bij Venere!

Hotel of hotel met vliegreizen bij Expedia

In de 'Spring Sale' van Expedia boek al snel een hotel of hotel met vlucht met kortingen die kunnen oplopen tot wel 30 procent! Zoek en boek je favoriete reis. Bijvoorbeeld 2 nachten Lissabon mét vliegreis al vanaf € 218 of 2 nachten naar Rome, in de Spring Sale al vanaf € 274.
Boekdata: 21 maart 2014 – 28 april 2014.  Reisdata: 21 maart 2014 – 12 juni 2014.
Boek hier je reis bij Expedia!

Ren je rot voor de bungalowrace bij CenterParcs

Vanaf € 9 per nacht slaap je al in een vier-persoons cottage op een van de vele parken van CenterParcs. Er is steeds een beperkt aantal bungalows beschikbaar tijdens deze BungalowRace, dus mis het niet.
Boek hier je bungalow bij CenterParcs!

Kamperen of een hotel bij Arke

Camping Le Soleil des Landes is vanaf maandag boekbaar voor slechts € 99 per week in een mobilehome.  Vertrek 26 april 2014 – 3 mei 2014 en 10 mei 2014.
Boek hier een plekje op deze prachtige camping!

 
Hotel Granit (Ohrid, Macedonië) is met vertrek in mei 8 dagen/7 nachten, verblijf op basis van All Inclusive, vanaf slechts € 269 per persoon.
Boek hier Hotel Granit! 

 

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder