Waanzinnige en krasse vakantieaanbiedingen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

StrandDe Vakantiebeurs is in volle gang en reisaanbieders tuimelen over elkaar heen met fantastische vakantieaanbiedingen en reisaanbod. We hebben een paar bijzondere, interessante en leuke acties geselecteerd om de keus wat gemakkelijker te maken. Voor alle acties geldt dat je er snel bij moet zijn, want je kunt maar tot een bepaalde periode boeken!

 

Krasse actie bij Kras!

Van woensdag 15 januari t/m maandag 20 januari is er weer een grote kortingsactie bij Kras! De Kras kortingsdagen. En dat betekent grote korting op alle reizen korting met vertrek tot en met oktober 2014! De kortingen lopen op tot € 100,- korting per persoon! Profiteer hier!

 

 

 

 

 

Romantisch weg

Een avondje romantiek boeken?  Dat kan via een hotel op RomantischMoment.nl. Je vindt er een compleet aanbod van romantische overnachtingen in verschillende thema’s. Maar dat is niet alles, op de website kun je ook terecht voor originele romantische cadeaus en tips en info over romantisch dineren en uitstapjes. Kijk hier voor de acties.

 

 

 

 

 

Werelddeals bij Fox

Met FOX Vakanties en KLM heb je tijdens de KLM Werelddeal Weken hoge kortingen naar vele verre bestemmingen. Deze KLM Werelddeal Weken, voor de groepsreizen en singlereizen, zijn te boeken tot en met 2 februari 2014, de KLM Werelddeals voor de individuele reizen, strandvakanties en familiereizen, zijn te boeken tot en met 30 januari 2014. Mis het niet!

 

 

 

 

 

Naar Portugal met VoigtTravel

Logeeradressen om bij weg te dromen Rondreizen, vliegreizen...bij VoigtTravel weten ze dat Portugal een land is met een roemrijke geschiedenis en waar nostalgie en lokale tradities nog altijd hoogtij vieren. Naast de eenvoud van het platteland is er het rijke culturele erfgoed en de grandeur van de steden: imposante kathedralen, kloosters en kolossale barokke paleizen. Laat je verrassen door het pure karakter van dit bijzondere vakantieland en de nieuwste accommodaties in het aanbod van VoigtTravel.

 

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder