Waanzinnige en krasse vakantieaanbiedingen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

StrandDe Vakantiebeurs is in volle gang en reisaanbieders tuimelen over elkaar heen met fantastische vakantieaanbiedingen en reisaanbod. We hebben een paar bijzondere, interessante en leuke acties geselecteerd om de keus wat gemakkelijker te maken. Voor alle acties geldt dat je er snel bij moet zijn, want je kunt maar tot een bepaalde periode boeken!

 

Krasse actie bij Kras!

Van woensdag 15 januari t/m maandag 20 januari is er weer een grote kortingsactie bij Kras! De Kras kortingsdagen. En dat betekent grote korting op alle reizen korting met vertrek tot en met oktober 2014! De kortingen lopen op tot € 100,- korting per persoon! Profiteer hier!

 

 

 

 

 

Romantisch weg

Een avondje romantiek boeken?  Dat kan via een hotel op RomantischMoment.nl. Je vindt er een compleet aanbod van romantische overnachtingen in verschillende thema’s. Maar dat is niet alles, op de website kun je ook terecht voor originele romantische cadeaus en tips en info over romantisch dineren en uitstapjes. Kijk hier voor de acties.

 

 

 

 

 

Werelddeals bij Fox

Met FOX Vakanties en KLM heb je tijdens de KLM Werelddeal Weken hoge kortingen naar vele verre bestemmingen. Deze KLM Werelddeal Weken, voor de groepsreizen en singlereizen, zijn te boeken tot en met 2 februari 2014, de KLM Werelddeals voor de individuele reizen, strandvakanties en familiereizen, zijn te boeken tot en met 30 januari 2014. Mis het niet!

 

 

 

 

 

Naar Portugal met VoigtTravel

Logeeradressen om bij weg te dromen Rondreizen, vliegreizen...bij VoigtTravel weten ze dat Portugal een land is met een roemrijke geschiedenis en waar nostalgie en lokale tradities nog altijd hoogtij vieren. Naast de eenvoud van het platteland is er het rijke culturele erfgoed en de grandeur van de steden: imposante kathedralen, kloosters en kolossale barokke paleizen. Laat je verrassen door het pure karakter van dit bijzondere vakantieland en de nieuwste accommodaties in het aanbod van VoigtTravel.

 

Verzekerd van een mooi auto-avontuur

Verzekerd van een mooi auto-avontuur

Wie heeft er geen herinneringen aan een vakantie met de auto? Waarschijnlijk eerst met je ouders; daarna als jong zelfstandige op avontuur, naar het zuiden van Europa. Voor velen is de auto nog altijd het populairste vakantiemiddel, voor ver weg én dichtbij. Wellicht is het een idee om binnenkort een van de volgende routes in Duitsland, België of Luxemburg te ontdekken.

Lees verder

Groepsvakantie met Pasen? Vergeet deze 3 boekingstips niet

Groepsvakantie met Pasen? Vergeet deze 3 boekingstips niet

De paasdagen zijn een ideale periode voor een groepsvakantie. De scholen hebben vakantie en veel mensen zijn vrij van het werk, wat ervoor zorgt dat iedereen mee kan. En daar moet je natuurlijk gebruik van maken, want niets is zo belangrijk als samen zijn met de mensen om wie je geeft. Of dat nu je familie is, of een vriendengroep. Wil je lekker genieten van een groepsvakantie met Pasen? Lees de onderstaande tips om het onvergetelijk te maken.

Lees verder

Gratis dataroaming blijft nog eens 10 jaar beschikbaar in Europa

Gratis dataroaming blijft nog eens 10 jaar beschikbaar in Europa

Gebruik jij op vakantie graag je telefoon om te internetten en te bellen? Dan kun je dat ook de komende tien jaar in de Europese Unie gratis blijven doen. Sinds 2017 is er in de EU namelijk gratis dataroaming. 

Lees verder

Vakantielanden met meeste kans op verkeersongelukken

Vakantielanden met meeste kans op verkeersongelukken

Waar moet je nu het meeste oppassen in het verkeer als je in een volgepakte auto aan de vakantiereis begint? Het laatste waar je op een ritje naar de zon op zit te wachten is een verkeersongeluk. Het is niet in Italië met het soms temperamentvolle verkeer, of Spanje met zijn beruchte smalle straatjes waar de meeste ongelukken gebeuren. Uit onderzoek van Independer op basis van cijfers van Eurostat* blijkt dat Oostenrijk het Europese land is met de meeste verkeersslachtoffers. Het gaat dan om gewonden en dodelijke slachtoffers (fataal of gewond).

Lees verder

Slovenië wacht op ontdekking

Slovenië wacht op ontdekking

Slovenië is meer en meer in trek als vakantiebestemming. Toch is het nog voor veel West-Europese reizigers slechts een doorgangsland, op weg naar bijvoorbeeld Kroatië of Hongarije. Degenen die in Slovenië niet meer dan een tankstop maken, missen veel, zo ontdekten we zelf.

Lees verder

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder