Waanzinnige en krasse vakantieaanbiedingen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

StrandDe Vakantiebeurs is in volle gang en reisaanbieders tuimelen over elkaar heen met fantastische vakantieaanbiedingen en reisaanbod. We hebben een paar bijzondere, interessante en leuke acties geselecteerd om de keus wat gemakkelijker te maken. Voor alle acties geldt dat je er snel bij moet zijn, want je kunt maar tot een bepaalde periode boeken!

 

Krasse actie bij Kras!

Van woensdag 15 januari t/m maandag 20 januari is er weer een grote kortingsactie bij Kras! De Kras kortingsdagen. En dat betekent grote korting op alle reizen korting met vertrek tot en met oktober 2014! De kortingen lopen op tot € 100,- korting per persoon! Profiteer hier!

 

 

 

 

 

Romantisch weg

Een avondje romantiek boeken?  Dat kan via een hotel op RomantischMoment.nl. Je vindt er een compleet aanbod van romantische overnachtingen in verschillende thema’s. Maar dat is niet alles, op de website kun je ook terecht voor originele romantische cadeaus en tips en info over romantisch dineren en uitstapjes. Kijk hier voor de acties.

 

 

 

 

 

Werelddeals bij Fox

Met FOX Vakanties en KLM heb je tijdens de KLM Werelddeal Weken hoge kortingen naar vele verre bestemmingen. Deze KLM Werelddeal Weken, voor de groepsreizen en singlereizen, zijn te boeken tot en met 2 februari 2014, de KLM Werelddeals voor de individuele reizen, strandvakanties en familiereizen, zijn te boeken tot en met 30 januari 2014. Mis het niet!

 

 

 

 

 

Naar Portugal met VoigtTravel

Logeeradressen om bij weg te dromen Rondreizen, vliegreizen...bij VoigtTravel weten ze dat Portugal een land is met een roemrijke geschiedenis en waar nostalgie en lokale tradities nog altijd hoogtij vieren. Naast de eenvoud van het platteland is er het rijke culturele erfgoed en de grandeur van de steden: imposante kathedralen, kloosters en kolossale barokke paleizen. Laat je verrassen door het pure karakter van dit bijzondere vakantieland en de nieuwste accommodaties in het aanbod van VoigtTravel.

 

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

De leukste beurs voor fietsers en wandelaars wordt in 2023 gehouden op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs weer allerlei nieuws en info over fiets- en wandelbestemmingen, en de bekendmaking van de winnaar van de ‘beste fietsroute van 2023’. En om het helemaal een feestje te maken geven we in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs entreekaarten weg.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder