Een dagje manager zijn bij CheapTickets.nl

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Cheaptickets
Puuropreis: Cheaptickets
Een aantal klanten van Cheap.Tickets.nl was onlangs een halve dag manager bij de ticketmaatschappij. Op deze ‘Klant in de Cockpit’-middag kregen ze de gelegenheid om hun ervaringen te delen en mogelijke verbeterpunten aan te geven als het gaat om de dienstverlening. “Dat leverde leuke, maar vooral ook bruikbare inzichten op”, aldus Maaike Kammerman, Brandmanager bij CheapTickets.nl.

“Bij alles wat we doen, staan onze klanten centraal. Logisch dat we juist van hen willen weten wat goed en minder gaat in het boekingsproces. En dan niet online, maar in een persoonlijk gesprek op het hoofdkantoor in Amsterdam. Zo kunnen we samen een nog betere koers bepalen. Vandaar deze klantmiddag”, aldus Kammerman.

                                                               Boek ook je tickets bij Cheaptickets.nl

Gouden bron aan informatie

Tijdens de eerste editie van de ‘Klant in de Cockpit’-middag, kregen de klanten enkele situaties voorgelegd en vragen beantwoord als: wat zou je verbeteren aan de dienstverlening, hoe boek en zoek je een vliegreis, auto of hotelkamer, welke informatie als het gaat om een reis is nu nog onderbelicht, wat vind je van de nieuwe functionaliteiten op de website?

Kammerman: “Dergelijke middagen leveren een gouden bron aan informatie op en we gaan het vaker per jaar organiseren. Zo kunnen we onze dienstverlening nog beter op de wens van de klant inrichten. De deelnemers ontvingen bovendien een mooie goodiebag en een reischeque. Voor allemaal dus een win-win-situatie.”

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland. We hebben een lijstje gemaakt van 12 musea in Nederland, in elke provincie een, die misschien wat onbekender zijn, maar absoluut de moeite waard. Van kunst en geschiedenis, tot wetenschap of cultureel erfgoed, je vindt het in deze musea.

Lees verder

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Of je nu een kampeervakantie onderneemt in een tent, caravan of camper, er zijn enkele essentiële zaken die je niet mag vergeten om je vakantie soepel en plezierig te laten verlopen. Hier zijn enkele belangrijke dingen die zeker niet mogen ontbreken.

Lees verder

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder