Een dagje manager zijn bij CheapTickets.nl

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Cheaptickets
Puuropreis: Cheaptickets
Een aantal klanten van Cheap.Tickets.nl was onlangs een halve dag manager bij de ticketmaatschappij. Op deze ‘Klant in de Cockpit’-middag kregen ze de gelegenheid om hun ervaringen te delen en mogelijke verbeterpunten aan te geven als het gaat om de dienstverlening. “Dat leverde leuke, maar vooral ook bruikbare inzichten op”, aldus Maaike Kammerman, Brandmanager bij CheapTickets.nl.

“Bij alles wat we doen, staan onze klanten centraal. Logisch dat we juist van hen willen weten wat goed en minder gaat in het boekingsproces. En dan niet online, maar in een persoonlijk gesprek op het hoofdkantoor in Amsterdam. Zo kunnen we samen een nog betere koers bepalen. Vandaar deze klantmiddag”, aldus Kammerman.

                                                               Boek ook je tickets bij Cheaptickets.nl

Gouden bron aan informatie

Tijdens de eerste editie van de ‘Klant in de Cockpit’-middag, kregen de klanten enkele situaties voorgelegd en vragen beantwoord als: wat zou je verbeteren aan de dienstverlening, hoe boek en zoek je een vliegreis, auto of hotelkamer, welke informatie als het gaat om een reis is nu nog onderbelicht, wat vind je van de nieuwe functionaliteiten op de website?

Kammerman: “Dergelijke middagen leveren een gouden bron aan informatie op en we gaan het vaker per jaar organiseren. Zo kunnen we onze dienstverlening nog beter op de wens van de klant inrichten. De deelnemers ontvingen bovendien een mooie goodiebag en een reischeque. Voor allemaal dus een win-win-situatie.”

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder