Een dagje manager zijn bij CheapTickets.nl

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Cheaptickets
Puuropreis: Cheaptickets
Een aantal klanten van Cheap.Tickets.nl was onlangs een halve dag manager bij de ticketmaatschappij. Op deze ‘Klant in de Cockpit’-middag kregen ze de gelegenheid om hun ervaringen te delen en mogelijke verbeterpunten aan te geven als het gaat om de dienstverlening. “Dat leverde leuke, maar vooral ook bruikbare inzichten op”, aldus Maaike Kammerman, Brandmanager bij CheapTickets.nl.

“Bij alles wat we doen, staan onze klanten centraal. Logisch dat we juist van hen willen weten wat goed en minder gaat in het boekingsproces. En dan niet online, maar in een persoonlijk gesprek op het hoofdkantoor in Amsterdam. Zo kunnen we samen een nog betere koers bepalen. Vandaar deze klantmiddag”, aldus Kammerman.

                                                               Boek ook je tickets bij Cheaptickets.nl

Gouden bron aan informatie

Tijdens de eerste editie van de ‘Klant in de Cockpit’-middag, kregen de klanten enkele situaties voorgelegd en vragen beantwoord als: wat zou je verbeteren aan de dienstverlening, hoe boek en zoek je een vliegreis, auto of hotelkamer, welke informatie als het gaat om een reis is nu nog onderbelicht, wat vind je van de nieuwe functionaliteiten op de website?

Kammerman: “Dergelijke middagen leveren een gouden bron aan informatie op en we gaan het vaker per jaar organiseren. Zo kunnen we onze dienstverlening nog beter op de wens van de klant inrichten. De deelnemers ontvingen bovendien een mooie goodiebag en een reischeque. Voor allemaal dus een win-win-situatie.”

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

Steden hebben nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op reizigers. Voor een romantisch weekendje weg, enkele dagen shoppen of een langere ontdekkingsreis langs cultuur en architectuur. Puur op reis doet 17 suggesties voor Europese stedentrips. Naar bekende en minder bekende steden, naar de hoofdsteden van wijn en smaak, en naar enkele echte hoofdsteden. Ze zijn allemaal per vliegtuig, en sommige ook per trein, te bereiken.

Lees verder

Sneek ontdekken per boot

Sneek ontdekken per boot

Zeg Friesland en je denkt meteen aan water en waterrecreatie. Zeg Sneek en je denkt meteen aan de Sneekweek en het Sneekermeer. Logisch toch om Sneek te ontdekken vanaf het water. En daarvoor hoef je niet eens een fanatiek watersporter te zijn of een eigen boot te hebben!

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?

Lees verder