Thermen Bussloo is Nederlands beste wellnessresort

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Thermen Bussloo beste van 2013Thermen Bussloo is het best gewaardeerde wellnessresort van Nederland. Dat blijkt uit de consumentenbeoordelingen over 2013 op Zoover. Het Gelderse wellnessresort wint de Zoover Award 2013met een gemiddelde waardering van 8,4. Achter Bussloo eindigt de Veluwse Bron in Emst op plaats 2, gevolgd door Sauna Drome in Putten. Opmerkelijk is dat de hele Top 3 in de provincie Gelderland is te vinden.

Bezoekers op Zoover zijn veelal zeer positief over Thermen Bussloo. Ze zijn bijvoorbeeld goed te spreken over het sauna-aanbod en het zeer vriendelijke personeel. Ook de sfeervolle entourage wordt zeer gewaardeerd. Eigenaar Hans Dolman is blij met de uitverkiezing: “Wij zijn ontzettend trots dat we dit jaar de Zoover Award in ontvangst mogen nemen. Thermen Bussloo is een echt familiebedrijf, we vinden het fijn dat onze gasten onze gastvrijheid zo hoog waarderen.”

Verwachtingen

Niet alle beoordelingen van wellnesscentra zijn overigens goed. Over de gehele linie heeft de branche moeite om de verwachtingen waar te maken, vooral op drukke dagen, zo geven bezoekers aan op de website van Zoover. De gegeven beoordelingen zijn dan ook gemiddeld veel lager dan in andere branches. Veelal wordt er op Zoover geklaagd over grote drukte en hoge prijzen van de horeca. De sauna met de laagste waardering is De Zwaluwhoeve in Hierden, met een gemiddelde score van 4,3. Volgens veel bezoekers op Zoover is hier geen sprake van een rustgevende dag.

De verkiezing

De ranglijst komt tot stand door de gemiddelde score per wellnesscentrum over 2013 te rangschikken. Alleen wellnesscentra met een representatief aantal beoordelingen komen in aanmerking voor een plaats in de top-3.
Dit is het tweede jaar dat Zoover de beste wellness van Nederland bekendmaakt. Naast de Zoover Award voor beste wellness zijn er ook prijzen voor beste attractiepark, dierenpark en musea. Dit jaar won de Efteling de prijs voor beste Attractiepark en ging Safaripark Beekse Bergen er vandoor met de winst in de categorie Dierenparken. Gisteren won het Zuiderzeemuseum de prijs voor beste museum van Nederland.

Bekijk hier de beoordelingen op Zoover

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder