Thermen Bussloo is Nederlands beste wellnessresort

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Thermen Bussloo beste van 2013Thermen Bussloo is het best gewaardeerde wellnessresort van Nederland. Dat blijkt uit de consumentenbeoordelingen over 2013 op Zoover. Het Gelderse wellnessresort wint de Zoover Award 2013met een gemiddelde waardering van 8,4. Achter Bussloo eindigt de Veluwse Bron in Emst op plaats 2, gevolgd door Sauna Drome in Putten. Opmerkelijk is dat de hele Top 3 in de provincie Gelderland is te vinden.

Bezoekers op Zoover zijn veelal zeer positief over Thermen Bussloo. Ze zijn bijvoorbeeld goed te spreken over het sauna-aanbod en het zeer vriendelijke personeel. Ook de sfeervolle entourage wordt zeer gewaardeerd. Eigenaar Hans Dolman is blij met de uitverkiezing: “Wij zijn ontzettend trots dat we dit jaar de Zoover Award in ontvangst mogen nemen. Thermen Bussloo is een echt familiebedrijf, we vinden het fijn dat onze gasten onze gastvrijheid zo hoog waarderen.”

Verwachtingen

Niet alle beoordelingen van wellnesscentra zijn overigens goed. Over de gehele linie heeft de branche moeite om de verwachtingen waar te maken, vooral op drukke dagen, zo geven bezoekers aan op de website van Zoover. De gegeven beoordelingen zijn dan ook gemiddeld veel lager dan in andere branches. Veelal wordt er op Zoover geklaagd over grote drukte en hoge prijzen van de horeca. De sauna met de laagste waardering is De Zwaluwhoeve in Hierden, met een gemiddelde score van 4,3. Volgens veel bezoekers op Zoover is hier geen sprake van een rustgevende dag.

De verkiezing

De ranglijst komt tot stand door de gemiddelde score per wellnesscentrum over 2013 te rangschikken. Alleen wellnesscentra met een representatief aantal beoordelingen komen in aanmerking voor een plaats in de top-3.
Dit is het tweede jaar dat Zoover de beste wellness van Nederland bekendmaakt. Naast de Zoover Award voor beste wellness zijn er ook prijzen voor beste attractiepark, dierenpark en musea. Dit jaar won de Efteling de prijs voor beste Attractiepark en ging Safaripark Beekse Bergen er vandoor met de winst in de categorie Dierenparken. Gisteren won het Zuiderzeemuseum de prijs voor beste museum van Nederland.

Bekijk hier de beoordelingen op Zoover

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder