Thermen Bussloo is Nederlands beste wellnessresort

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Thermen Bussloo beste van 2013Thermen Bussloo is het best gewaardeerde wellnessresort van Nederland. Dat blijkt uit de consumentenbeoordelingen over 2013 op Zoover. Het Gelderse wellnessresort wint de Zoover Award 2013met een gemiddelde waardering van 8,4. Achter Bussloo eindigt de Veluwse Bron in Emst op plaats 2, gevolgd door Sauna Drome in Putten. Opmerkelijk is dat de hele Top 3 in de provincie Gelderland is te vinden.

Bezoekers op Zoover zijn veelal zeer positief over Thermen Bussloo. Ze zijn bijvoorbeeld goed te spreken over het sauna-aanbod en het zeer vriendelijke personeel. Ook de sfeervolle entourage wordt zeer gewaardeerd. Eigenaar Hans Dolman is blij met de uitverkiezing: “Wij zijn ontzettend trots dat we dit jaar de Zoover Award in ontvangst mogen nemen. Thermen Bussloo is een echt familiebedrijf, we vinden het fijn dat onze gasten onze gastvrijheid zo hoog waarderen.”

Verwachtingen

Niet alle beoordelingen van wellnesscentra zijn overigens goed. Over de gehele linie heeft de branche moeite om de verwachtingen waar te maken, vooral op drukke dagen, zo geven bezoekers aan op de website van Zoover. De gegeven beoordelingen zijn dan ook gemiddeld veel lager dan in andere branches. Veelal wordt er op Zoover geklaagd over grote drukte en hoge prijzen van de horeca. De sauna met de laagste waardering is De Zwaluwhoeve in Hierden, met een gemiddelde score van 4,3. Volgens veel bezoekers op Zoover is hier geen sprake van een rustgevende dag.

De verkiezing

De ranglijst komt tot stand door de gemiddelde score per wellnesscentrum over 2013 te rangschikken. Alleen wellnesscentra met een representatief aantal beoordelingen komen in aanmerking voor een plaats in de top-3.
Dit is het tweede jaar dat Zoover de beste wellness van Nederland bekendmaakt. Naast de Zoover Award voor beste wellness zijn er ook prijzen voor beste attractiepark, dierenpark en musea. Dit jaar won de Efteling de prijs voor beste Attractiepark en ging Safaripark Beekse Bergen er vandoor met de winst in de categorie Dierenparken. Gisteren won het Zuiderzeemuseum de prijs voor beste museum van Nederland.

Bekijk hier de beoordelingen op Zoover

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Hou je van de prachtige kleuren van de herfst? Geniet je van ontluikend groen in de lente? Smelt je bij witte landschappen of word je vrolijk van zon en warmte? Wat je voorkeur ook is, Canada heeft het.

Lees verder

Achterhoek: topper in eigen land

Achterhoek: topper in eigen land

Vakantie in eigen land is populair als vanouds, mede door de aanhoudende discussies in het buitenland over coronamaatregelen. Met zo’n 26 miljoen aankomsten van landgenoten in logiesaccommodaties in Nederland bereikt 2021 weer het niveau van 2019, het laatste jaar voor de pandemie, aldus het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen.

Lees verder

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder