Vakantiebeurs in nieuw jasje

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Vakantiebeurs
Vakantie
De Vakantiebeurs 2014 is ingrijpend vernieuwd. Uit een recent marktonderzoek bleek dat consumenten andere wensen en eisen hebben om de behoefte aan informatie in te vullen. En aan die wens wordt voldaan. In het nieuwe concept kun je je uitgebreid oriënteren op de vakantielanden en dit combineren met een van de 6 typen vakantie die op de beurs worden belicht. Voor elk van de 6 vakantietypen wordt een speciaal Plein ingericht.

 


Een andere primeur is de Culinaire Route, een Fotografie Paviljoen in samenwerking met Zoom!, een Trein Paviljoen en de ‘Camping by Night’. Dit is onderdeel van het vakantietype 'buiten' en kampeerliefhebbers die dit willen ervaren krijgen allemaal een zaklantaarntje voor een dwaaltocht door deze in duister gehulde hal.

Meer overzicht
De schikking naar bestemming en type vakantie op de Vakantiebeurs geeft de gewenste diepgang en schept overzicht. Ook het persoonlijke contact speelt een grote rol omdat je op de beurs direct in gesprek kunt met deskundige exposanten die alle tijd en ruimte hebben voor een persoonlijk advies. Want wie kan met meer passie vertellen over de gedroomde vakantie dan de experts uit de landen zelf: wat is er te doen, wat zijn nu echt de pareltjes, de onontdekte en niet te missen plekjes.

Persoonlijke voorkeur
De 6 typen vakanties op de Vakantiebeurs maken het gemakkelijker om te kiezen. De thema's zijn ‘beleef’ (avontuur en verre bestemmingen), ‘actief’ (fiets en wandel), ‘zien’ (stedentrips & cultuur), ‘samen’ (familie en kinderen), ‘vaar’ (cruises en zeilen) en ‘buiten’ (kampeer en camping). Op de pleinen kun je gratis presentaties en lezingen bijwonen, aan workshops deelnemen en informatieve gesprekken aanknopen met reisleiders en ervaren medereizigers.

Aanbiedingenboekje
Met speciale beursaanbiedingen wordt gehoor gegeven aan een wijdverbreide wens onder consumenten. Deze aanbiedingen zijn exclusief voor bezoekers, online niet beschikbaar, en alleen te verzilveren tijdens de Vakantiebeurs.

Culinaire Route
De Culinaire Route, die blijkens het marktonderzoek op veel belangstelling mag rekenen, voert langs 6 gevarieerde bestemmingen waar je voor weinig geld kunt proeven van smakelijke, versbereide traditionele hapjes en drankjes.

Kaartjes goedkoper
Een kaartje voor de Vakantiebeurs is 3 euro in prijs verlaagd en kost in de voorverkoop nog slechts 12 euro. Gezinnen kunnen extra profiteren van voordeeltarieven. Eind van het jaar kan de Vakantiebeurs app worden gedownload.

Wanneer
Veel voorpret en beleving en met een heerlijk vakantiegevoel naar huis na een bezoek aan de Vakantiebeurs 2014, van woensdag 15 tot en met zondag 19 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder

Volop genieten in luxe en natuur

Volop genieten in luxe en natuur

Hoe is het om vakantie te vieren in een huisje op een recreatiepark? Het antwoord daarop kun je niet zo een, twee, drie geven. Het hangt er namelijk nogal vanaf welk park je kiest. Zelf hou ik van parken die niet ‘standaard’ zijn. Waar je verdwaalt in de eindeloze rij dezelfde huisjes. Wat ik wel wil is een park waar luxe en natuur wel standaard zijn. Op naar Limburg dus…

Lees verder