Vakantiebeurs in nieuw jasje

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Vakantiebeurs
Vakantie
De Vakantiebeurs 2014 is ingrijpend vernieuwd. Uit een recent marktonderzoek bleek dat consumenten andere wensen en eisen hebben om de behoefte aan informatie in te vullen. En aan die wens wordt voldaan. In het nieuwe concept kun je je uitgebreid oriënteren op de vakantielanden en dit combineren met een van de 6 typen vakantie die op de beurs worden belicht. Voor elk van de 6 vakantietypen wordt een speciaal Plein ingericht.

 


Een andere primeur is de Culinaire Route, een Fotografie Paviljoen in samenwerking met Zoom!, een Trein Paviljoen en de ‘Camping by Night’. Dit is onderdeel van het vakantietype 'buiten' en kampeerliefhebbers die dit willen ervaren krijgen allemaal een zaklantaarntje voor een dwaaltocht door deze in duister gehulde hal.

Meer overzicht
De schikking naar bestemming en type vakantie op de Vakantiebeurs geeft de gewenste diepgang en schept overzicht. Ook het persoonlijke contact speelt een grote rol omdat je op de beurs direct in gesprek kunt met deskundige exposanten die alle tijd en ruimte hebben voor een persoonlijk advies. Want wie kan met meer passie vertellen over de gedroomde vakantie dan de experts uit de landen zelf: wat is er te doen, wat zijn nu echt de pareltjes, de onontdekte en niet te missen plekjes.

Persoonlijke voorkeur
De 6 typen vakanties op de Vakantiebeurs maken het gemakkelijker om te kiezen. De thema's zijn ‘beleef’ (avontuur en verre bestemmingen), ‘actief’ (fiets en wandel), ‘zien’ (stedentrips & cultuur), ‘samen’ (familie en kinderen), ‘vaar’ (cruises en zeilen) en ‘buiten’ (kampeer en camping). Op de pleinen kun je gratis presentaties en lezingen bijwonen, aan workshops deelnemen en informatieve gesprekken aanknopen met reisleiders en ervaren medereizigers.

Aanbiedingenboekje
Met speciale beursaanbiedingen wordt gehoor gegeven aan een wijdverbreide wens onder consumenten. Deze aanbiedingen zijn exclusief voor bezoekers, online niet beschikbaar, en alleen te verzilveren tijdens de Vakantiebeurs.

Culinaire Route
De Culinaire Route, die blijkens het marktonderzoek op veel belangstelling mag rekenen, voert langs 6 gevarieerde bestemmingen waar je voor weinig geld kunt proeven van smakelijke, versbereide traditionele hapjes en drankjes.

Kaartjes goedkoper
Een kaartje voor de Vakantiebeurs is 3 euro in prijs verlaagd en kost in de voorverkoop nog slechts 12 euro. Gezinnen kunnen extra profiteren van voordeeltarieven. Eind van het jaar kan de Vakantiebeurs app worden gedownload.

Wanneer
Veel voorpret en beleving en met een heerlijk vakantiegevoel naar huis na een bezoek aan de Vakantiebeurs 2014, van woensdag 15 tot en met zondag 19 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Vakantiebeurs 2024: win entreetickets bij Puur op reis

Vakantiebeurs 2024: win entreetickets bij Puur op reis

Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht is dé ultieme manier om in een dag de wereld rond te gaan. Vind de meest bijzondere en mooiste onontdekte bestemmingen van over de hele wereld, ontdek nieuwe culturen, smaken en avonturen en laat je informeren over de nieuwste reistrends. En… doe mee aan onze prijsvraag waarmee je twee entreekaarten kunt winnen zodat je de Vakantiebeurs gratis kunt bezoeken!

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben je in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is 'futloos' met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. Veel mensen hebben last van de kou en negatieve gevoelens die de winterdip kunnen versterken.

Lees verder

De beste reistijd voor een rondreis door Australië

De beste reistijd voor een rondreis door Australië

Australië, het land van eindeloze stranden, indrukwekkende steden en een unieke flora en fauna. Een rondreis Australië is een droom voor veel mensen. Het continent is zo groot en gevarieerd dat je er gemakkelijk maanden kunt rondreizen zonder je te vervelen. Van het bruisende Sydney tot de stille outback, van het Great Barrier Reef tot de regenwouden van Queensland. Je kunt er surfen, duiken, hiken en kangoeroes in het wild zien.

Lees verder

Tips voor een lange auto- of vliegreis

Tips voor een lange auto- of vliegreis

De meeste mensen zien op tegen een lange(re) vlieg- of autoreis. Natuurlijk is het vooruitzicht van vakantie heerlijk, maar je wilt zo uitgerust mogelijk aankomen. En zeker als je economy vliegt zijn de stoelen krap, is de zitting dun en kun je amper achterover met de rugleuning. Ook in de auto kunnen stoelen oncomfortabel worden als je er langere tijd in moet zitten. We geven wat tips voor een lange auto- of vliegreis. 

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: negen tips

Kerstmarkten in Europa: negen tips

Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Noorderlicht: dit natuurfenomeen met je eigen ogen zien staat bij veel mensen op hun verlanglijstje. Maar waar kun je nu het beste het noorderlicht zien. Wordt het Zweden? Of toch IJsland? We geven je vijf mooie plekken, die overigens ook zonder het noorderlicht zeer de moeite waard zijn

Lees verder