Bungalowparken scoren goed

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Land van Bartje
Land van Bartje
Nu.nl deed een rondje langs een groot aantal bungalowverhuurders en ontdekte dat de exploitanten van Nederlandse vakantieparken en campings erg goed draaien door het aanhoudend warme weer. Vooral locaties aan de kust zijn populair en zitten vol met mensen die veelal op het laatste moment besloten toch maar een weekend of langer aan zee verkoeling te zoeken.

Roompot

De bungalowparken van Roompot zitten anderhalve week eerder vol dan een jaar geleden. Het van oorsprong Zeeuwse recreatiebedrijf signaleert dat thuisblijvers die eigenlijk van plan waren later in het jaar een grote aankoop te doen toch nog een vakantie in eigen land boeken. Kijk naar het aanbod van Roompot

Center Parcs

Bij Center Parcs gaat het de laatste twee weken heel erg hard met de last minute-boekingen. De strandparken van Center Parcs zitten in augustus helemaal vol. Bij de andere parken gaat de bezettingsgraad de komende weken richting de 93 à 94 procent. Naast de bezoekers uit eigen land komt er een ''opvallend grote stroom'' Duitse gasten naar de Nederlandse parken.

Landal GreenParks

Ook bij Landal GreenParks zitten de bungalows zo goed als vol. Het in oktober vorig jaar overgenomen luxe park Hof van Saksen in Drenthe doet het met een bezetting van rond de 90 procent erg goed. De boekingen trekken volgens Landal niet alleen aan door het mooie weer. Het feit dat de regio Midden dit jaar twee weken later vakantie heeft, zorgt voor een langer seizoen. Boek hier nog snel een bungalow bij Landal GreenParks

 

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Hou je van de prachtige kleuren van de herfst? Geniet je van ontluikend groen in de lente? Smelt je bij witte landschappen of word je vrolijk van zon en warmte? Wat je voorkeur ook is, Canada heeft het.

Lees verder

Achterhoek: topper in eigen land

Achterhoek: topper in eigen land

Vakantie in eigen land is populair als vanouds, mede door de aanhoudende discussies in het buitenland over coronamaatregelen. Met zo’n 26 miljoen aankomsten van landgenoten in logiesaccommodaties in Nederland bereikt 2021 weer het niveau van 2019, het laatste jaar voor de pandemie, aldus het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen.

Lees verder

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder