Bungalowparken scoren goed

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Land van Bartje
Land van Bartje
Nu.nl deed een rondje langs een groot aantal bungalowverhuurders en ontdekte dat de exploitanten van Nederlandse vakantieparken en campings erg goed draaien door het aanhoudend warme weer. Vooral locaties aan de kust zijn populair en zitten vol met mensen die veelal op het laatste moment besloten toch maar een weekend of langer aan zee verkoeling te zoeken.

Roompot

De bungalowparken van Roompot zitten anderhalve week eerder vol dan een jaar geleden. Het van oorsprong Zeeuwse recreatiebedrijf signaleert dat thuisblijvers die eigenlijk van plan waren later in het jaar een grote aankoop te doen toch nog een vakantie in eigen land boeken. Kijk naar het aanbod van Roompot

Center Parcs

Bij Center Parcs gaat het de laatste twee weken heel erg hard met de last minute-boekingen. De strandparken van Center Parcs zitten in augustus helemaal vol. Bij de andere parken gaat de bezettingsgraad de komende weken richting de 93 à 94 procent. Naast de bezoekers uit eigen land komt er een ''opvallend grote stroom'' Duitse gasten naar de Nederlandse parken.

Landal GreenParks

Ook bij Landal GreenParks zitten de bungalows zo goed als vol. Het in oktober vorig jaar overgenomen luxe park Hof van Saksen in Drenthe doet het met een bezetting van rond de 90 procent erg goed. De boekingen trekken volgens Landal niet alleen aan door het mooie weer. Het feit dat de regio Midden dit jaar twee weken later vakantie heeft, zorgt voor een langer seizoen. Boek hier nog snel een bungalow bij Landal GreenParks

 

Fiets en Wandelbeurs komt er aan! Win entreekaarten

Fiets en Wandelbeurs komt er aan! Win entreekaarten

De leukste beurs voor fietsers en wandelaars wordt in 2023 gehouden op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs weer allerlei nieuws en info over fiets- en wandelbestemmingen, en de bekendmaking van de winnaar van de ‘beste fietsroute van 2023’. En om het helemaal een feestje te maken geven we in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs entreekaarten weg.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder