Sex and the Boeing 787

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Kim Cattrall
Kim Cattrall
British Airways vroeg de Amerikaanse actrice Kim Cattrall, vooral bekend van de televisieserie én films Sex and the City, om op Heathrow 2 nieuwe Boeing 787’s te verwelkomen, zo meldt Knack.be. De Britse luchtvaartmaatschappij kocht naast de 787’s ook nog 12 Airbussen 380’s, 18 Airbussen A350’s en 6 Boeing 777-300’s.


Cattrall begroette de Boeings met enthousiasme: “Misschien ben ik een beetje een ‘vliegtuigijdeltuit’, maar vliegen met de B787 is een absolute bonus voor mij. Ik ben geboren in Engeland, groeide op in Canada en woon nu al jaren in de Verenigde Staten. Ik vlieg dus wel vaker een retourtje Londen of Toronto vanuit mijn woonplaats in East Hampton, New York. Ik houd van de service van British Airways. Als ik ergens land, moet ik klaar zijn om meteen aan het werk te gaan en dat kan alleen als ik me uitgerust en fris voel.”

De nieuwe Boeing 787’s zullen zeker aan de wens van Cattrall voldoen: door hun innovatieve technieken en snufjes, zoals een andere luchtdruk in de cabine waardoor de luchtvochtigheid hoger ligt, zijn de langeafstandsvluchten aangenamer én milieuvriendelijker.  

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder

Volop genieten in luxe en natuur

Volop genieten in luxe en natuur

Hoe is het om vakantie te vieren in een huisje op een recreatiepark? Het antwoord daarop kun je niet zo een, twee, drie geven. Het hangt er namelijk nogal vanaf welk park je kiest. Zelf hou ik van parken die niet ‘standaard’ zijn. Waar je verdwaalt in de eindeloze rij dezelfde huisjes. Wat ik wel wil is een park waar luxe en natuur wel standaard zijn. Op naar Limburg dus…

Lees verder