Sex and the Boeing 787

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Kim Cattrall
Kim Cattrall
British Airways vroeg de Amerikaanse actrice Kim Cattrall, vooral bekend van de televisieserie én films Sex and the City, om op Heathrow 2 nieuwe Boeing 787’s te verwelkomen, zo meldt Knack.be. De Britse luchtvaartmaatschappij kocht naast de 787’s ook nog 12 Airbussen 380’s, 18 Airbussen A350’s en 6 Boeing 777-300’s.


Cattrall begroette de Boeings met enthousiasme: “Misschien ben ik een beetje een ‘vliegtuigijdeltuit’, maar vliegen met de B787 is een absolute bonus voor mij. Ik ben geboren in Engeland, groeide op in Canada en woon nu al jaren in de Verenigde Staten. Ik vlieg dus wel vaker een retourtje Londen of Toronto vanuit mijn woonplaats in East Hampton, New York. Ik houd van de service van British Airways. Als ik ergens land, moet ik klaar zijn om meteen aan het werk te gaan en dat kan alleen als ik me uitgerust en fris voel.”

De nieuwe Boeing 787’s zullen zeker aan de wens van Cattrall voldoen: door hun innovatieve technieken en snufjes, zoals een andere luchtdruk in de cabine waardoor de luchtvochtigheid hoger ligt, zijn de langeafstandsvluchten aangenamer én milieuvriendelijker.  

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

Steden hebben nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op reizigers. Voor een romantisch weekendje weg, enkele dagen shoppen of een langere ontdekkingsreis langs cultuur en architectuur. Puur op reis doet 17 suggesties voor Europese stedentrips. Naar bekende en minder bekende steden, naar de hoofdsteden van wijn en smaak, en naar enkele echte hoofdsteden. Ze zijn allemaal per vliegtuig, en sommige ook per trein, te bereiken.

Lees verder

Sneek ontdekken per boot

Sneek ontdekken per boot

Zeg Friesland en je denkt meteen aan water en waterrecreatie. Zeg Sneek en je denkt meteen aan de Sneekweek en het Sneekermeer. Logisch toch om Sneek te ontdekken vanaf het water. En daarvoor hoef je niet eens een fanatiek watersporter te zijn of een eigen boot te hebben!

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?

Lees verder