Landal GreenParks valt in de prijzen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Land van Bartje
Land van Bartje
Landal GreenParks is door reisbeoordelingssite Zoover.nl voor de derde achtereenvolgende keer onderscheiden met twee Zoover Awards: die van ‘Beste Aanbieder’ en ‘Populairste Aanbieder’ in de categorie Vakantie- & Bungalowparken. De Zoover Awards zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan de best gewaardeerde accommodaties in Europa en populaire bestemmingen wereldwijd. De onderscheidingen werden dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt in 25 categorieën.

In elke categorie kunnen twee Awards worden gewonnen. Het bedrijf met de beste score (rapportcijfer) in de betreffende categorie krijgt de titel ‘Beste Aanbieder”, die met de meeste stemmen mag zich ‘Populairste Aanbieder’ noemen.

“Deze award is een waardering voor àl onze parken. We zien het als een erkenning en een waardering van de manier waarop we onze gasten ontvangen. Daar hebben we plezier in en daar zijn we dan ook zeer trots op,” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Vorige week maakte Zoover bekend dat de strandhuisjes van Landal Beach Resort Ooghduyne voor het tweede opeenvolgende jaar de top 25 van beste vakantieparken aanvoeren. Die top 25 in Nederland bevat bovendien nog vijf andere parken van Landal GreenParks: Landal Villapark Vogelmient, Landal Het Land van Bartje, Landal Kasteeldomein De Cauberg, Landal De Veluwse Hoevegaerde en Landal Résidence ’t Hof van Haamstede.

Kies, zoek en boek hier een van de prijswinnende accommodaties van Landal GreenParks

Ook in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Tsjechië vielen parken van Landal in de Zooverprijzen. In Oostenrijk staan drie Landal parken in de top 5: Landal Brandnertal, Landal Bad Kleinkirchheim en Landal Hochmontafon. In Zwitserland staat Landal Walensee op de eerste plaats en in Duitsland hoort Landal Salztal Paradies bij de beste vijf vakantieparken. In Tsjechië eindigde Landal Marina Lipno op de tweede plaats van de top 5.

Landal GreenParks behaalde eind vorig jaar ook voor het derde achtereenvolgende jaar top 3 notering bij de verkiezing van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland. Het bedrijf is daarmee niet alleen het enige hospitalitybedrijf in de top 3, maar ook het enige bedrijf dat drie aaneengesloten jaren in de top 3 staat.

 

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland: 12 tips voor een museum in elke provincie

Musea in Nederland. We hebben een lijstje gemaakt van 12 musea in Nederland, in elke provincie een, die misschien wat onbekender zijn, maar absoluut de moeite waard. Van kunst en geschiedenis, tot wetenschap of cultureel erfgoed, je vindt het in deze musea.

Lees verder

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Ik ga op kampeervakantie en ik neem mee...

Of je nu een kampeervakantie onderneemt in een tent, caravan of camper, er zijn enkele essentiële zaken die je niet mag vergeten om je vakantie soepel en plezierig te laten verlopen. Hier zijn enkele belangrijke dingen die zeker niet mogen ontbreken.

Lees verder

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Ontdek de andere kant van de wereld in Australië en Nieuw-Zeeland

Breng een bezoek aan de andere kant van de wereld, door een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken. Beide landen hebben je ontzettend veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je er niet kunt ontspannen na een drukke periode op het werk of tijdens je studie; beide landen beschikken over tal van fraaie stranden. In dit artikel lees je meer over wat het reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zo de moeite waard maakt.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder