Landal GreenParks valt in de prijzen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Land van Bartje
Land van Bartje
Landal GreenParks is door reisbeoordelingssite Zoover.nl voor de derde achtereenvolgende keer onderscheiden met twee Zoover Awards: die van ‘Beste Aanbieder’ en ‘Populairste Aanbieder’ in de categorie Vakantie- & Bungalowparken. De Zoover Awards zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan de best gewaardeerde accommodaties in Europa en populaire bestemmingen wereldwijd. De onderscheidingen werden dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt in 25 categorieën.

In elke categorie kunnen twee Awards worden gewonnen. Het bedrijf met de beste score (rapportcijfer) in de betreffende categorie krijgt de titel ‘Beste Aanbieder”, die met de meeste stemmen mag zich ‘Populairste Aanbieder’ noemen.

“Deze award is een waardering voor àl onze parken. We zien het als een erkenning en een waardering van de manier waarop we onze gasten ontvangen. Daar hebben we plezier in en daar zijn we dan ook zeer trots op,” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Vorige week maakte Zoover bekend dat de strandhuisjes van Landal Beach Resort Ooghduyne voor het tweede opeenvolgende jaar de top 25 van beste vakantieparken aanvoeren. Die top 25 in Nederland bevat bovendien nog vijf andere parken van Landal GreenParks: Landal Villapark Vogelmient, Landal Het Land van Bartje, Landal Kasteeldomein De Cauberg, Landal De Veluwse Hoevegaerde en Landal Résidence ’t Hof van Haamstede.

Kies, zoek en boek hier een van de prijswinnende accommodaties van Landal GreenParks

Ook in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Tsjechië vielen parken van Landal in de Zooverprijzen. In Oostenrijk staan drie Landal parken in de top 5: Landal Brandnertal, Landal Bad Kleinkirchheim en Landal Hochmontafon. In Zwitserland staat Landal Walensee op de eerste plaats en in Duitsland hoort Landal Salztal Paradies bij de beste vijf vakantieparken. In Tsjechië eindigde Landal Marina Lipno op de tweede plaats van de top 5.

Landal GreenParks behaalde eind vorig jaar ook voor het derde achtereenvolgende jaar top 3 notering bij de verkiezing van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland. Het bedrijf is daarmee niet alleen het enige hospitalitybedrijf in de top 3, maar ook het enige bedrijf dat drie aaneengesloten jaren in de top 3 staat.

 

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder

Win het Amerika Only Magabook 6

Win het Amerika Only Magabook 6

Op dit moment zijn door de coronapandemie de grenzen tussen Nederland en Amerika nog gesloten en zijn de berichten in het nieuws niet echt gezellig te noemen. Maar dat betekent niet dat er helemaal niets leuks te melden is over het land. Kijk maar eens in het nieuwe Amerika Only Magabook 6. Puur op reis geeft in samenwerking met de uitgever een boek weg, dus doe mee met de winactie.

Lees verder