Landal GreenParks valt in de prijzen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Land van Bartje
Land van Bartje
Landal GreenParks is door reisbeoordelingssite Zoover.nl voor de derde achtereenvolgende keer onderscheiden met twee Zoover Awards: die van ‘Beste Aanbieder’ en ‘Populairste Aanbieder’ in de categorie Vakantie- & Bungalowparken. De Zoover Awards zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan de best gewaardeerde accommodaties in Europa en populaire bestemmingen wereldwijd. De onderscheidingen werden dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt in 25 categorieën.

In elke categorie kunnen twee Awards worden gewonnen. Het bedrijf met de beste score (rapportcijfer) in de betreffende categorie krijgt de titel ‘Beste Aanbieder”, die met de meeste stemmen mag zich ‘Populairste Aanbieder’ noemen.

“Deze award is een waardering voor àl onze parken. We zien het als een erkenning en een waardering van de manier waarop we onze gasten ontvangen. Daar hebben we plezier in en daar zijn we dan ook zeer trots op,” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Vorige week maakte Zoover bekend dat de strandhuisjes van Landal Beach Resort Ooghduyne voor het tweede opeenvolgende jaar de top 25 van beste vakantieparken aanvoeren. Die top 25 in Nederland bevat bovendien nog vijf andere parken van Landal GreenParks: Landal Villapark Vogelmient, Landal Het Land van Bartje, Landal Kasteeldomein De Cauberg, Landal De Veluwse Hoevegaerde en Landal Résidence ’t Hof van Haamstede.

Kies, zoek en boek hier een van de prijswinnende accommodaties van Landal GreenParks

Ook in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Tsjechië vielen parken van Landal in de Zooverprijzen. In Oostenrijk staan drie Landal parken in de top 5: Landal Brandnertal, Landal Bad Kleinkirchheim en Landal Hochmontafon. In Zwitserland staat Landal Walensee op de eerste plaats en in Duitsland hoort Landal Salztal Paradies bij de beste vijf vakantieparken. In Tsjechië eindigde Landal Marina Lipno op de tweede plaats van de top 5.

Landal GreenParks behaalde eind vorig jaar ook voor het derde achtereenvolgende jaar top 3 notering bij de verkiezing van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland. Het bedrijf is daarmee niet alleen het enige hospitalitybedrijf in de top 3, maar ook het enige bedrijf dat drie aaneengesloten jaren in de top 3 staat.

 

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

Steden hebben nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op reizigers. Voor een romantisch weekendje weg, enkele dagen shoppen of een langere ontdekkingsreis langs cultuur en architectuur. Puur op reis doet 17 suggesties voor Europese stedentrips. Naar bekende en minder bekende steden, naar de hoofdsteden van wijn en smaak, en naar enkele echte hoofdsteden. Ze zijn allemaal per vliegtuig, en sommige ook per trein, te bereiken.

Lees verder

Sneek ontdekken per boot

Sneek ontdekken per boot

Zeg Friesland en je denkt meteen aan water en waterrecreatie. Zeg Sneek en je denkt meteen aan de Sneekweek en het Sneekermeer. Logisch toch om Sneek te ontdekken vanaf het water. En daarvoor hoef je niet eens een fanatiek watersporter te zijn of een eigen boot te hebben!

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?

Lees verder