Landal GreenParks valt in de prijzen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Land van Bartje
Land van Bartje
Landal GreenParks is door reisbeoordelingssite Zoover.nl voor de derde achtereenvolgende keer onderscheiden met twee Zoover Awards: die van ‘Beste Aanbieder’ en ‘Populairste Aanbieder’ in de categorie Vakantie- & Bungalowparken. De Zoover Awards zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan de best gewaardeerde accommodaties in Europa en populaire bestemmingen wereldwijd. De onderscheidingen werden dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt in 25 categorieën.

In elke categorie kunnen twee Awards worden gewonnen. Het bedrijf met de beste score (rapportcijfer) in de betreffende categorie krijgt de titel ‘Beste Aanbieder”, die met de meeste stemmen mag zich ‘Populairste Aanbieder’ noemen.

“Deze award is een waardering voor àl onze parken. We zien het als een erkenning en een waardering van de manier waarop we onze gasten ontvangen. Daar hebben we plezier in en daar zijn we dan ook zeer trots op,” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Vorige week maakte Zoover bekend dat de strandhuisjes van Landal Beach Resort Ooghduyne voor het tweede opeenvolgende jaar de top 25 van beste vakantieparken aanvoeren. Die top 25 in Nederland bevat bovendien nog vijf andere parken van Landal GreenParks: Landal Villapark Vogelmient, Landal Het Land van Bartje, Landal Kasteeldomein De Cauberg, Landal De Veluwse Hoevegaerde en Landal Résidence ’t Hof van Haamstede.

Kies, zoek en boek hier een van de prijswinnende accommodaties van Landal GreenParks

Ook in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Tsjechië vielen parken van Landal in de Zooverprijzen. In Oostenrijk staan drie Landal parken in de top 5: Landal Brandnertal, Landal Bad Kleinkirchheim en Landal Hochmontafon. In Zwitserland staat Landal Walensee op de eerste plaats en in Duitsland hoort Landal Salztal Paradies bij de beste vijf vakantieparken. In Tsjechië eindigde Landal Marina Lipno op de tweede plaats van de top 5.

Landal GreenParks behaalde eind vorig jaar ook voor het derde achtereenvolgende jaar top 3 notering bij de verkiezing van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland. Het bedrijf is daarmee niet alleen het enige hospitalitybedrijf in de top 3, maar ook het enige bedrijf dat drie aaneengesloten jaren in de top 3 staat.

 

Verzekerd van een mooi auto-avontuur

Verzekerd van een mooi auto-avontuur

Wie heeft er geen herinneringen aan een vakantie met de auto? Waarschijnlijk eerst met je ouders; daarna als jong zelfstandige op avontuur, naar het zuiden van Europa. Voor velen is de auto nog altijd het populairste vakantiemiddel, voor ver weg én dichtbij. Wellicht is het een idee om binnenkort een van de volgende routes in Duitsland, België of Luxemburg te ontdekken.

Lees verder

Groepsvakantie met Pasen? Vergeet deze 3 boekingstips niet

Groepsvakantie met Pasen? Vergeet deze 3 boekingstips niet

De paasdagen zijn een ideale periode voor een groepsvakantie. De scholen hebben vakantie en veel mensen zijn vrij van het werk, wat ervoor zorgt dat iedereen mee kan. En daar moet je natuurlijk gebruik van maken, want niets is zo belangrijk als samen zijn met de mensen om wie je geeft. Of dat nu je familie is, of een vriendengroep. Wil je lekker genieten van een groepsvakantie met Pasen? Lees de onderstaande tips om het onvergetelijk te maken.

Lees verder

Gratis dataroaming blijft nog eens 10 jaar beschikbaar in Europa

Gratis dataroaming blijft nog eens 10 jaar beschikbaar in Europa

Gebruik jij op vakantie graag je telefoon om te internetten en te bellen? Dan kun je dat ook de komende tien jaar in de Europese Unie gratis blijven doen. Sinds 2017 is er in de EU namelijk gratis dataroaming. 

Lees verder

Vakantielanden met meeste kans op verkeersongelukken

Vakantielanden met meeste kans op verkeersongelukken

Waar moet je nu het meeste oppassen in het verkeer als je in een volgepakte auto aan de vakantiereis begint? Het laatste waar je op een ritje naar de zon op zit te wachten is een verkeersongeluk. Het is niet in Italië met het soms temperamentvolle verkeer, of Spanje met zijn beruchte smalle straatjes waar de meeste ongelukken gebeuren. Uit onderzoek van Independer op basis van cijfers van Eurostat* blijkt dat Oostenrijk het Europese land is met de meeste verkeersslachtoffers. Het gaat dan om gewonden en dodelijke slachtoffers (fataal of gewond).

Lees verder

Slovenië wacht op ontdekking

Slovenië wacht op ontdekking

Slovenië is meer en meer in trek als vakantiebestemming. Toch is het nog voor veel West-Europese reizigers slechts een doorgangsland, op weg naar bijvoorbeeld Kroatië of Hongarije. Degenen die in Slovenië niet meer dan een tankstop maken, missen veel, zo ontdekten we zelf.

Lees verder

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder