Wachtrij bij ophalen huurauto grote ergernis

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Sunny Cars
Sunny Cars
Vier op de vijf mensen die een vakantieauto hebben gehuurd ergeren zich aan de lange wachtrijen om die huurauto op te halen. Daarnaast stoort 14 procent zich ook aan de extra kosten die in rekening worden gebracht voor een extra bestuurder of verzekeringen. Dit blijkt uit onderzoek van Sunny Cars, uitgevoerd door Team Vier onder 680 Nederlandse huurders van een auto. Om deze ergernissen tegen te gaan biedt Sunny Cars, naast de all-inclusive regeling, een speciaal Premium pakket aan. 

De Nederlandse automobilist houdt van zekerheid. Maar liefst 43 procent  wil daarom voorafgaand aan hun vakantie zeker weten dat er een huurauto beschikbaar is . Vooral vrouwen, 17 procent ten opzichte van 11 procent mannen, ergeren zich aan extra kosten die zij moeten betalen voor een extra bestuurder of verzekering. Bijna de helft (44 procent) van de automobilisten vindt dan ook dat een extra bestuurder onderdeel moet zijn van een luxe pakket bij een huurauto.

Premium Pakket biedt zorgeloze vakantie

Om de vakantieganger goed voor te bereiden op zijn vakantie heeft Sunny Cars hun all-inclusive product uitgebreid met het Premium pakket.  “Met het Premium pakket bieden wij een extra service om het de consument zo makkelijk mogelijk te maken tijdens hun vakantie. Automobilisten kunnen van te voren hun autohuurcontract via internet invullen en gebruik maken van de Premium check-in balie op de bestemming. Zo verliezen zij niet onnodig tijd en kunnen ze optimaal genieten van hun vakantie “ aldus Hans Knottnerus, General Manager Nederland en België van Sunny Cars. 

Het pakket biedt de volgende voordelen

  • Extra snel de auto ophalen op de bestemming bij de Premium check-in balie.
  • Huurder krijgt gegarandeerd een nieuwe auto (niet ouder dan één jaar of tot 25.000 km op de teller).
  • Full-full (FF) tankregeling, waarbij men de auto met dezelfde benzinestand zoals opgehaald moet inleveren.
  • Een extra bestuurder is standaard inbegrepen (met uitzondering van Griekenland).

Boek hier je auto van Sunnycars en profiteer van het Premium Pakket!

Het Premium Pakket is beschikbaar voor de bestemmingen: Portugal, Italië, de Balearen, de Canarische eilanden, Spanje, Kroatië en Griekenland.

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

Steden hebben nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op reizigers. Voor een romantisch weekendje weg, enkele dagen shoppen of een langere ontdekkingsreis langs cultuur en architectuur. Puur op reis doet 17 suggesties voor Europese stedentrips. Naar bekende en minder bekende steden, naar de hoofdsteden van wijn en smaak, en naar enkele echte hoofdsteden. Ze zijn allemaal per vliegtuig, en sommige ook per trein, te bereiken.

Lees verder

Sneek ontdekken per boot

Sneek ontdekken per boot

Zeg Friesland en je denkt meteen aan water en waterrecreatie. Zeg Sneek en je denkt meteen aan de Sneekweek en het Sneekermeer. Logisch toch om Sneek te ontdekken vanaf het water. En daarvoor hoef je niet eens een fanatiek watersporter te zijn of een eigen boot te hebben!

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?

Lees verder