Wachtrij bij ophalen huurauto grote ergernis

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Sunny Cars
Sunny Cars
Vier op de vijf mensen die een vakantieauto hebben gehuurd ergeren zich aan de lange wachtrijen om die huurauto op te halen. Daarnaast stoort 14 procent zich ook aan de extra kosten die in rekening worden gebracht voor een extra bestuurder of verzekeringen. Dit blijkt uit onderzoek van Sunny Cars, uitgevoerd door Team Vier onder 680 Nederlandse huurders van een auto. Om deze ergernissen tegen te gaan biedt Sunny Cars, naast de all-inclusive regeling, een speciaal Premium pakket aan. 

De Nederlandse automobilist houdt van zekerheid. Maar liefst 43 procent  wil daarom voorafgaand aan hun vakantie zeker weten dat er een huurauto beschikbaar is . Vooral vrouwen, 17 procent ten opzichte van 11 procent mannen, ergeren zich aan extra kosten die zij moeten betalen voor een extra bestuurder of verzekering. Bijna de helft (44 procent) van de automobilisten vindt dan ook dat een extra bestuurder onderdeel moet zijn van een luxe pakket bij een huurauto.

Premium Pakket biedt zorgeloze vakantie

Om de vakantieganger goed voor te bereiden op zijn vakantie heeft Sunny Cars hun all-inclusive product uitgebreid met het Premium pakket.  “Met het Premium pakket bieden wij een extra service om het de consument zo makkelijk mogelijk te maken tijdens hun vakantie. Automobilisten kunnen van te voren hun autohuurcontract via internet invullen en gebruik maken van de Premium check-in balie op de bestemming. Zo verliezen zij niet onnodig tijd en kunnen ze optimaal genieten van hun vakantie “ aldus Hans Knottnerus, General Manager Nederland en België van Sunny Cars. 

Het pakket biedt de volgende voordelen

  • Extra snel de auto ophalen op de bestemming bij de Premium check-in balie.
  • Huurder krijgt gegarandeerd een nieuwe auto (niet ouder dan één jaar of tot 25.000 km op de teller).
  • Full-full (FF) tankregeling, waarbij men de auto met dezelfde benzinestand zoals opgehaald moet inleveren.
  • Een extra bestuurder is standaard inbegrepen (met uitzondering van Griekenland).

Boek hier je auto van Sunnycars en profiteer van het Premium Pakket!

Het Premium Pakket is beschikbaar voor de bestemmingen: Portugal, Italië, de Balearen, de Canarische eilanden, Spanje, Kroatië en Griekenland.

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder