Deel de liefde met jouw Valentijn in New York

4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Puur op reisHet gehele weekend van Valentijnsdag zijn de vijf wijken van de New York gevuld met tal van activiteiten en evenementen waar stellen in een romantische setting kunnen genieten van elkaar. En wie weet lopen singles hun ware liefde wel tegen het lijf. Wat dacht je dus van Valentijn in New York: spread the love!

New York City is de perfecte achtergrond voor een onvergetelijke en romantische Valentijnsdag”, aldus Fred Dixon, president en CEO van NYC & Company. “Van een date onder de sterren van het Hayden Planetarium tot romantische wandelingen en chocolade proeverijen bij Wave Hill in de Bronx, het hart van onze vijf wijken kan gevoeld worden door de hele stad.”

Romantisch Times Square

Vier Valentijnsdag op het kruispunt van de wereld op Times Square, bij het Heart of Hearts kunstwerk. Het kunstwerk bestaat uit 12 gouden, spiegelende harten in een grote kring die een caleidoscopisch effect creëren door alle actie op Times Square te reflecteren. En wil je je liefdesgeloften opnieuw uitspreken? Kom dan naar Duffy Square komen voor een speciale ceremonie. Drie minuten voor middernacht zorgen de artiesten Peter Fischli en David Weiss in samenwerking met het Guggenheim museum voor een speciaal moment op Times Square waarbij ze de grote billboards gebruiken.

Love evenementen

Liefhebber van je lief én van het theater? Kom dan in het Valentijnsdagweekend naar het Off-Broadway week met meer dan 30 producties en koop twee kaarten voor de prijs van één. Een romantisch avondje met je liefde beleven kan ook in het American Museum of Natural History. In het Hayden Planetarium kun je onder de sterren genieten van champagne, chocola en muziek van het Josh Rutner Quartet. Liefhebbers van kunst zijn welkom bij het Brooklyn Museum voor een gratis Love and Lust in American Art tour. Lekker weer en liever lekker naar buiten? Kom dan naar het Central Park Conservancy Ice Festival met romantische ijssculpturen, een fotohokje, allerlei lekkernijen en ’s avonds een spectaculair silent disco feest. Daarnaast zijn de winterse tuinen van Wave Hill in de Bronx de perfecte plek voor een romantische dag met heerlijke chocolade- en wijnproeverijen.

“I do”

Taking the next step? The Rink at Rockefeller Center biedt VIP tickets aan voor hun Engegament on Ice programma, waarbij je jouw geliefde romantisch op het ijs ten huwelijk kunt vragen. Het publiek zal je belonen met luid applaus en je lief waarschijnlijk met een 'I do'. Je kunt elkaar ook het jawoord geven bovenop de wereldberoemde Empire State Building tijdens een gave lichtshow. Vervolgens kun je genieten van een onvergetelijke cruise langs de skyline van New York met Hornblower New York Cruises .

Goedkope vliegtickets

Perfecte hotelovernachtingen

Bij een Valentijns weekend hoort natuurlijk ook een romantische overnachting. In een van Manhattan’s nieuwste hotels, The Marmara Park Avenue, kunnen stellen genieten van een speciaal Suite Heart pakket, met drankjes in de bar, een ritje door Central park in een koets en een speciale hammam behandeling. Hotel Royalton New York biedt een speciaal Royalton Fireplace pakket aan stellen waarbij zij romantisch kunnen genieten van heerlijk eten en drinken naast de openhaard. Voor de ultieme luxe-ervaring zijn stellen welkom bij Sheraton New York Times Square, een luxe penthouse met wijnproeverijen en een in-suite kooksessie.

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Er zijn erg veel mooie steden te ontdekken in Europa, die een prima bestemming zouden zijn voor een stedentrip. Bezoek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden, van historische monumenten tot moderne architectuur. Vliegen kan vanaf verschillende luchthavens, waaronder Rotterdam Airport. Deze luchthaven is compact en daardoor een fijne start voor jouw vliegreis. We vertellen we je in dit artikel meer over stedentrips maken vanaf Rotterdam Airport.

Lees verder

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Ga je naar Rome dan stap je letterlijk terug in de geschiedenis. Rome is geplaveid met historische gebouwen en plekken. Natuurlijk kun je niet om het Colosseum heen, maar het politieke, religieuze en commerciële centrum van het oude Rome mag je ook niet missen: het Forum Romanum. Stap het Forum Romanum binnen en je wandelt terug naar de tijd van keizers, gladiatoren en politieke intriges.  In dit artikel nemen we je mee op een virtuele reis door dit iconische historische complex, en geven we handige tips voor een onvergetelijk bezoek.

Lees verder

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Eind maart verspreiden we een speciale Vakantie Special onder de abonnees van onze nieuwsbrief. Voor de snelle beslissers hebben wij nog beperkte advertentieruimte. Adverteren kan in de vorm van een banner, een aanbieding of een advertorial waarin een accommodatie, bestemming of reis wordt uitgelicht. Maar de Vakantie Special heeft meer!

Lees verder

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor Keukenhof: het bloemenpark in Lisse viert in 2024 haar 75-jarig bestaan. Reden voor een feestje en door mee te doen aan onze prijsvraag kun je entreekaarten winnen om dit feestje mee te maken.

Lees verder

Kampeertips voor beginners

Kampeertips voor beginners

Of je nu jong of oud bent, kiest voor een tent of een luxe ingerichte sta-caravan op een camping of vakantiepark, als je voor het eerst gaat kamperen zul je vast iets hebben aan deze kampeertips. Kamperen geeft veel mensen het gevoel van vrijheid. Kamperen is een heel andere beleving dan een hotelkamer of appartement. Je kunt de serene rust van de natuur opzoeken en toch de nabijheid van een stad of leuke toeristische attracties.Heb je zelf kampeertips? Dan kun je andere beginnend kampeerders helpen door deze te delen.

Lees verder

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

De Van Gogh Drenthe is verkozen tot de beste fietsroute van 2024. De Nederlandse kanshebber troefde vier andere Europese kandidaten af: La Vélobuissonnière (Frankrijk), Unionsleden (Noorwegen en Zweden), Lech Radweg (Duitsland en Oostenrijk) en de Cykelleden Skåne (Zweden). De bekendmaking was op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.

Lees verder