En van stilstaan tot snelwandelen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Segway
Segway
Terug van weggeweest. Inclusief jetlag. Alhoewel ik er verbazingwekkend weinig last van had. Wel van zeebenen. Maandag kwam ik thuis en het is dat ik niet drink, want anders zou ik mijn monitor en bureau ervan verdenken dat zij het waren die heftig schommelden. Een dag lang was het nog nadeinen op vaste grond. Dinsdag was ook dat weer voorbij.

Net als de rust, die ik zo lekker ontdekte tijdens mijn cruise. Bijkletsen met gezin, koffer uitpakken, wassen, ontplofte inbox min of meer legen, dringende mails beantwoorden, minder dringende mails voorzien van ‘nog doen’ vlaggetje. Post openmaken. Kortom, de week vloog om en ik ben al weer helemaal gewend aan het Nederlandse leventje.

Vandaag heb ik wat foto’s uitgezocht voor bij de reportage. O, hoe idyllisch was het strand op Half Moon Cay.  Hoe leuk was de wandeling door San Juan en de Segwaytoer op Grand Turk zal ik zeker niet snel vergeten.

Van hollen tot stilstaan en van stilstaan tot snelwandelen. In twee weken ontdekte ik dat twee verschillende werelden behoorlijk naadloos in elkaar kunnen overgaan. Van drukte naar relaxen op een schip en van relaxen op een schip weer terug de drukte in. Het gaat gewoon vanzelf. Hoewel…rennen doe ik nog steeds niet. Waarom zou ik? De dagen gaan toch al zo snel. Als ik naast mooie foto’s en leuke ervaringen iets mee naar huis genomen heb van de cruise is het de wetenschap dat rennen niet nodig is en ik gewoon prima uitkom met snelwandelen. Hoop dat ik dat nog even kan volhouden. Al heb ik dat wel eens eerder gehoopt!s de rust, die ik zo lekker ontdekte tijdens mijn cruise. Bijkletsen met gezin, koffer uitpakken, wassen, ontplofte inbox min of meer legen, dringende mails beantwoorden, minder dringende mails voorzien van ‘nog doen’ vlaggetje. Post openmaken. Kortom, de week vloog om en ik ben al weer helemaal gewend aan het Nederlandse leventje.ag heb ik al wat foto’s uitgezocht voor bij de reportage. O, hoe idyllisch was het strand op Half Moon Cay.  Hoe leuk was de wandeling door San Juan en de Segwaytoer op Grand Turk zal ik zeker niet snel vergeten.

Van hollen tot stilstaan en van stilstaan tot snelwandelen. In twee weken ontdekte ik dat twee verschillende werelden behoorlijk naadloos in elkaar kunnen overgaan. Van drukte naar relaxen op een schip en van relaxen op een schip weer terug de drukte in. Het gaat gewoon vanzelf. Hoewel…rennen doe ik nog steeds niet. Waarom zou ik? De dagen gaan toch al zo snel. Als ik naast mooie foto’s en leuke ervaringen iets mee naar huis genomen heb van de cruise is het de wetenschap dat rennen niet nodig is en ik gewoon prima uitkom met snelwandelen. Hoop dat ik dat nog even kan volhouden.

 

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Er zijn erg veel mooie steden te ontdekken in Europa, die een prima bestemming zouden zijn voor een stedentrip. Bezoek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden, van historische monumenten tot moderne architectuur. Vliegen kan vanaf verschillende luchthavens, waaronder Rotterdam Airport. Deze luchthaven is compact en daardoor een fijne start voor jouw vliegreis. We vertellen we je in dit artikel meer over stedentrips maken vanaf Rotterdam Airport.

Lees verder

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Ga je naar Rome dan stap je letterlijk terug in de geschiedenis. Rome is geplaveid met historische gebouwen en plekken. Natuurlijk kun je niet om het Colosseum heen, maar het politieke, religieuze en commerciële centrum van het oude Rome mag je ook niet missen: het Forum Romanum. Stap het Forum Romanum binnen en je wandelt terug naar de tijd van keizers, gladiatoren en politieke intriges.  In dit artikel nemen we je mee op een virtuele reis door dit iconische historische complex, en geven we handige tips voor een onvergetelijk bezoek.

Lees verder

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Eind maart verspreiden we een speciale Vakantie Special onder de abonnees van onze nieuwsbrief. Voor de snelle beslissers hebben wij nog beperkte advertentieruimte. Adverteren kan in de vorm van een banner, een aanbieding of een advertorial waarin een accommodatie, bestemming of reis wordt uitgelicht. Maar de Vakantie Special heeft meer!

Lees verder

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor Keukenhof: het bloemenpark in Lisse viert in 2024 haar 75-jarig bestaan. Reden voor een feestje en door mee te doen aan onze prijsvraag kun je entreekaarten winnen om dit feestje mee te maken.

Lees verder

Kampeertips voor beginners

Kampeertips voor beginners

Of je nu jong of oud bent, kiest voor een tent of een luxe ingerichte sta-caravan op een camping of vakantiepark, als je voor het eerst gaat kamperen zul je vast iets hebben aan deze kampeertips. Kamperen geeft veel mensen het gevoel van vrijheid. Kamperen is een heel andere beleving dan een hotelkamer of appartement. Je kunt de serene rust van de natuur opzoeken en toch de nabijheid van een stad of leuke toeristische attracties.Heb je zelf kampeertips? Dan kun je andere beginnend kampeerders helpen door deze te delen.

Lees verder

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

De Van Gogh Drenthe is verkozen tot de beste fietsroute van 2024. De Nederlandse kanshebber troefde vier andere Europese kandidaten af: La Vélobuissonnière (Frankrijk), Unionsleden (Noorwegen en Zweden), Lech Radweg (Duitsland en Oostenrijk) en de Cykelleden Skåne (Zweden). De bekendmaking was op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.

Lees verder