Blik op gezondheid op Gezondheidsbeurs

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Voetadvies
Voetadvies
Een gezonde leefstijl, aandacht voor je gezondheid... gezond leven is meer dan het verschil tussen gezond of ziek zijn. Op de Nationale Gezondheidsbeurs kun je terecht voor alles wat je maar weten wilt over gezondheid en een gezonde leefstijl. Want of je gezond bent en je gezond voelt wordt zeker ook beïnvloedt door wat we eten en drinken, hoe vaak en óf we sporten en huid-, haar-, en mondverzorging. Alles over gezondheid en gezond zijn zie je dan ook terug op deze beurs. Puur op reis geeft entreekaarten weg voor dit 'gezond dagje uit' in januari.

Het is de 6e keer dat de Nationale Gezondheidsbeurs wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Op 25, 26 en 27 januari kun je terecht op de beurs die in vier overzichtelijke zones is ingedeeld: Medisch, Eten & Drinken, Verzorging en Sport & Wellness. Je krijgt er niet alleen informatie, je kunt er ook van alles doen: wat dacht je van het testen van je ogen, oren of je tandvlees? Of voetadvies van de pedicure? Er zijn veel verschillende deskundigen op de beurs die al je vragen kunnen beantwoorden.

Hoe kun je kaarten winnen?

A. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor onze informatiemailing. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste vakantiereizen en de nieuwste artikelen, reportages en prijsvragen. Aanmelden kan hier!

B. Beantwoord de volgende vragen:
1. Met wie werkt het Voeding Paviljoen samen?
2. Wat is de meest bekende yogavorm?

De prijsvraag is gesloten. Winnaars zijn:

Els Hardorff uit Hilversum
Saskia Lensink uit Soesterberg
Wendy Bowek uit Maasland
G. de Bilt uit Nederhorst den Berg
P. Voordijk uit Bergambacht

Openingstijden & praktische informatie
Vrijdag  25 t/m zondag 27 januari 2013, iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur

Een toegangskaart aan de kassa kost € 12,50. In de voorverkoop geldt een korting van € 3,50 per kaart.

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie? Voorkom woninginbraak

Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Voor dieven ideaal om hun slag te slaan in je huis. Woninginbraak heeft een grote impact op je gevoel van veiligheid. Het is niet alleen het gemis van waardevolle, en soms niet waardevolle, maar dierbare spullen, maar juist ook het idee dat vreemden binnen zijn geweest, door je kasten hebben gesnuffeld en al je persoonlijke bezittingen hebben bekeken.

Lees verder

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitse gerechten ontdekt tijdens je reis? Maak ze zelf!

Duitsland, onze grote oosterbuur, is een bijzonder land, ook op culinair gebied. Binnen Europa kent eigenlijk ieder land zijn eigen keuken. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar er bestaan ook grote verschillen, zelfs als je buren bent zoals Nederland en Duitsland. Ben jij in Duitsland op vakantie geweest en heb je hier lekkere gerechten ontdekt die je thuis ook wel zou willen maken? Lees dan snel verder.

Lees verder

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Ontdek de andere kanten van Ibiza

Van alle eilanden in de Balearen staat Ibiza bekend als ‘feesteiland’. Vooral het zuiden van dit Spaanse eiland heeft die reputatie. Maar Ibiza heeft ook een oosten, westen, midden en noorden. Letterlijk de andere kanten. Tijd om die te ontdekken!

Lees verder

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Nederlander graag met auto naar het buitenland

Meer en meer Nederlanders vieren dit jaar de zomervakantie weer in het buitenland. De belangstelling voor een verblijf in eigen land blijft weliswaar groot, maar de hang naar avontuur over de grens wordt groter en groter, zo wees onderzoek van bureau Trends & Tourism uit.

Lees verder

Droombestemming Amerika

Droombestemming Amerika

Vraag naar iemands favoriete reisbestemmingen en bijna zeker wordt Amerika genoemd. De Verenigde Staten oefenen op vakantiegangers een magische aantrekkingskracht uit, simpelweg vanwege het ongekende aanbod voor jong en oud. Hoog tijd dus om Amerika ook eens op jouw bucketlist te zetten.

Lees verder

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit: 7 tips voor leuke trips

Dagje uit? Het kan weer nu attracties, pretparken, dierentuinen en musea weer open zijn. Samen, of met familie of vrienden een dagje weg. Wat waren in 2021 populaire uitjes en zijn ook in 2022 de moeite waard. Inspiratie nodig? Lees deze zeven tips.

Lees verder