Blik op gezondheid op Gezondheidsbeurs

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Voetadvies
Voetadvies
Een gezonde leefstijl, aandacht voor je gezondheid... gezond leven is meer dan het verschil tussen gezond of ziek zijn. Op de Nationale Gezondheidsbeurs kun je terecht voor alles wat je maar weten wilt over gezondheid en een gezonde leefstijl. Want of je gezond bent en je gezond voelt wordt zeker ook beïnvloedt door wat we eten en drinken, hoe vaak en óf we sporten en huid-, haar-, en mondverzorging. Alles over gezondheid en gezond zijn zie je dan ook terug op deze beurs. Puur op reis geeft entreekaarten weg voor dit 'gezond dagje uit' in januari.

Het is de 6e keer dat de Nationale Gezondheidsbeurs wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Op 25, 26 en 27 januari kun je terecht op de beurs die in vier overzichtelijke zones is ingedeeld: Medisch, Eten & Drinken, Verzorging en Sport & Wellness. Je krijgt er niet alleen informatie, je kunt er ook van alles doen: wat dacht je van het testen van je ogen, oren of je tandvlees? Of voetadvies van de pedicure? Er zijn veel verschillende deskundigen op de beurs die al je vragen kunnen beantwoorden.

Hoe kun je kaarten winnen?

A. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor onze informatiemailing. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste vakantiereizen en de nieuwste artikelen, reportages en prijsvragen. Aanmelden kan hier!

B. Beantwoord de volgende vragen:
1. Met wie werkt het Voeding Paviljoen samen?
2. Wat is de meest bekende yogavorm?

De prijsvraag is gesloten. Winnaars zijn:

Els Hardorff uit Hilversum
Saskia Lensink uit Soesterberg
Wendy Bowek uit Maasland
G. de Bilt uit Nederhorst den Berg
P. Voordijk uit Bergambacht

Openingstijden & praktische informatie
Vrijdag  25 t/m zondag 27 januari 2013, iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur

Een toegangskaart aan de kassa kost € 12,50. In de voorverkoop geldt een korting van € 3,50 per kaart.

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder