Blik op gezondheid op Gezondheidsbeurs

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Voetadvies
Voetadvies
Een gezonde leefstijl, aandacht voor je gezondheid... gezond leven is meer dan het verschil tussen gezond of ziek zijn. Op de Nationale Gezondheidsbeurs kun je terecht voor alles wat je maar weten wilt over gezondheid en een gezonde leefstijl. Want of je gezond bent en je gezond voelt wordt zeker ook beïnvloedt door wat we eten en drinken, hoe vaak en óf we sporten en huid-, haar-, en mondverzorging. Alles over gezondheid en gezond zijn zie je dan ook terug op deze beurs. Puur op reis geeft entreekaarten weg voor dit 'gezond dagje uit' in januari.

Het is de 6e keer dat de Nationale Gezondheidsbeurs wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Op 25, 26 en 27 januari kun je terecht op de beurs die in vier overzichtelijke zones is ingedeeld: Medisch, Eten & Drinken, Verzorging en Sport & Wellness. Je krijgt er niet alleen informatie, je kunt er ook van alles doen: wat dacht je van het testen van je ogen, oren of je tandvlees? Of voetadvies van de pedicure? Er zijn veel verschillende deskundigen op de beurs die al je vragen kunnen beantwoorden.

Hoe kun je kaarten winnen?

A. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor onze informatiemailing. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste vakantiereizen en de nieuwste artikelen, reportages en prijsvragen. Aanmelden kan hier!

B. Beantwoord de volgende vragen:
1. Met wie werkt het Voeding Paviljoen samen?
2. Wat is de meest bekende yogavorm?

De prijsvraag is gesloten. Winnaars zijn:

Els Hardorff uit Hilversum
Saskia Lensink uit Soesterberg
Wendy Bowek uit Maasland
G. de Bilt uit Nederhorst den Berg
P. Voordijk uit Bergambacht

Openingstijden & praktische informatie
Vrijdag  25 t/m zondag 27 januari 2013, iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur

Een toegangskaart aan de kassa kost € 12,50. In de voorverkoop geldt een korting van € 3,50 per kaart.

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Van PCR tot boosteren: reizen in tijden van corona

Corona en coronamaatregelen. Het ene land wil dit, het andere dat. Reizen naar jouw favoriete vakantiebestemming is nog nooit zo lastig geweest, met al die verschillende voorwaarden rond corona. Want er zijn er nogal wat, variërend van PCR tot boosteren en een goed ingevuld gele vaccinatieboekje. Puur op reis komt met een overzicht.

Lees verder

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Canada, van alles te doen in elk seizoen

Hou je van de prachtige kleuren van de herfst? Geniet je van ontluikend groen in de lente? Smelt je bij witte landschappen of word je vrolijk van zon en warmte? Wat je voorkeur ook is, Canada heeft het.

Lees verder

Achterhoek: topper in eigen land

Achterhoek: topper in eigen land

Vakantie in eigen land is populair als vanouds, mede door de aanhoudende discussies in het buitenland over coronamaatregelen. Met zo’n 26 miljoen aankomsten van landgenoten in logiesaccommodaties in Nederland bereikt 2021 weer het niveau van 2019, het laatste jaar voor de pandemie, aldus het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen.

Lees verder

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder