Blik op gezondheid op Gezondheidsbeurs

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Voetadvies
Voetadvies
Een gezonde leefstijl, aandacht voor je gezondheid... gezond leven is meer dan het verschil tussen gezond of ziek zijn. Op de Nationale Gezondheidsbeurs kun je terecht voor alles wat je maar weten wilt over gezondheid en een gezonde leefstijl. Want of je gezond bent en je gezond voelt wordt zeker ook beïnvloedt door wat we eten en drinken, hoe vaak en óf we sporten en huid-, haar-, en mondverzorging. Alles over gezondheid en gezond zijn zie je dan ook terug op deze beurs. Puur op reis geeft entreekaarten weg voor dit 'gezond dagje uit' in januari.

Het is de 6e keer dat de Nationale Gezondheidsbeurs wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Op 25, 26 en 27 januari kun je terecht op de beurs die in vier overzichtelijke zones is ingedeeld: Medisch, Eten & Drinken, Verzorging en Sport & Wellness. Je krijgt er niet alleen informatie, je kunt er ook van alles doen: wat dacht je van het testen van je ogen, oren of je tandvlees? Of voetadvies van de pedicure? Er zijn veel verschillende deskundigen op de beurs die al je vragen kunnen beantwoorden.

Hoe kun je kaarten winnen?

A. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor onze informatiemailing. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste vakantiereizen en de nieuwste artikelen, reportages en prijsvragen. Aanmelden kan hier!

B. Beantwoord de volgende vragen:
1. Met wie werkt het Voeding Paviljoen samen?
2. Wat is de meest bekende yogavorm?

De prijsvraag is gesloten. Winnaars zijn:

Els Hardorff uit Hilversum
Saskia Lensink uit Soesterberg
Wendy Bowek uit Maasland
G. de Bilt uit Nederhorst den Berg
P. Voordijk uit Bergambacht

Openingstijden & praktische informatie
Vrijdag  25 t/m zondag 27 januari 2013, iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur

Een toegangskaart aan de kassa kost € 12,50. In de voorverkoop geldt een korting van € 3,50 per kaart.

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder