Eetshoppen in 'Food & the City'

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Food and the city
Puuropreis: food and the city
Sommige mensen gaan mode shoppen als ze op reis gaan. Christine Van Imschoot niet. Zij gaat in elke stad waar ze komt op zoek naar de lekkerste bakkers, de beste supermarktjes en de fijnste delicatessenwinkels waar ze authentieke ingrediënten kan kopen. Voor Christine geen fashion items in haar handbagage, maar wél een plastic zakje met de lekkerste Italiaanse paddestoelen. Of een pot golden syrup. Of een stuk of wat New Yorkse cannelonis. Thuis verwerkt ze al dat lekkers in eenvoudige, maar verrukkelijke gerechten met een zuiders tintje. De recepten geeft ze in het boek Food & the City. Puur op reis geeft een aantal exemplaren van dit wereldse kookboek weg. 
 
 
Wereldstad, wereldhap
De lekkerste recepten van de leukste steden staan in Food & the City. In dit boek neemt Christine je mee op foodshoppingtrip naar acht verschillende wereldsteden: Londen, Gent, Amsterdam, Rome, Turijn, New York, Brussel & Parijs. Bij elke stad kookt ze een menu om van te watertanden. Gerechten die net even anders zijn, maar niet te ingewikkeld om thuis te maken. En omdat ze ook tips geeft over voedingswinkels in eigen land, hoef je er niet eens voor op reis te gaan! Smakelijk lezen!

Win een boek

Wat moet je doen om een exemplaar van dit smakelijke boek te winnen?
A. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor onze nieuwsmailing. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste vakantiereizen en de nieuwste artikelen, reportages en prijsvragen. Aanmelden kan hier!
B. Beantwoord de volgende vragen:
a. Hoeveel recepten staan er in het boek?
b. Wat wordt tegenwoordig in de voormalige apotheek van Rye verkocht?
 
De prijsvraag is gesloten.
 
Winnaars van het boek zijn:
S. Kloppert uit Sliedrecht
M. van der Puijl-van Rossum uit Gouda
A. Maas uit Nieuwstadt
Dhr/mw Verleer uit Groningen
A. Aldegaerde uit Antwerpen
 
Informatie over Food & the City:
Uitgeverij: Terra Lannoo  
Aantal pagina's: 192 (gebonden)
ISBN: 978 94 014 0364 1
Prijs € 24,99

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Welke fietsendrager heb je nodig op vakantie?

Wil je graag je eigen fiets meenemen op vakantie met de auto? Dan kun je het beste een fietsendrager aanschaffen en monteren. Met een fietsendrager kun je namelijk alle kanten op. Zeker als je veel met de auto onderweg bent voor langere tijd of voor een vakantie, is een fietsdrager de ideale manier om je fiets mee te nemen. Toch is niet iedere fietsendrager geschikt voor elke fiets of elke auto. Daarom in dit artikel tips om de juiste fietsendrager te kiezen.

Lees verder