Eetshoppen in 'Food & the City'

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Food and the city
Puuropreis: food and the city
Sommige mensen gaan mode shoppen als ze op reis gaan. Christine Van Imschoot niet. Zij gaat in elke stad waar ze komt op zoek naar de lekkerste bakkers, de beste supermarktjes en de fijnste delicatessenwinkels waar ze authentieke ingrediënten kan kopen. Voor Christine geen fashion items in haar handbagage, maar wél een plastic zakje met de lekkerste Italiaanse paddestoelen. Of een pot golden syrup. Of een stuk of wat New Yorkse cannelonis. Thuis verwerkt ze al dat lekkers in eenvoudige, maar verrukkelijke gerechten met een zuiders tintje. De recepten geeft ze in het boek Food & the City. Puur op reis geeft een aantal exemplaren van dit wereldse kookboek weg. 
 
 
Wereldstad, wereldhap
De lekkerste recepten van de leukste steden staan in Food & the City. In dit boek neemt Christine je mee op foodshoppingtrip naar acht verschillende wereldsteden: Londen, Gent, Amsterdam, Rome, Turijn, New York, Brussel & Parijs. Bij elke stad kookt ze een menu om van te watertanden. Gerechten die net even anders zijn, maar niet te ingewikkeld om thuis te maken. En omdat ze ook tips geeft over voedingswinkels in eigen land, hoef je er niet eens voor op reis te gaan! Smakelijk lezen!

Win een boek

Wat moet je doen om een exemplaar van dit smakelijke boek te winnen?
A. Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor onze nieuwsmailing. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste vakantiereizen en de nieuwste artikelen, reportages en prijsvragen. Aanmelden kan hier!
B. Beantwoord de volgende vragen:
a. Hoeveel recepten staan er in het boek?
b. Wat wordt tegenwoordig in de voormalige apotheek van Rye verkocht?
 
De prijsvraag is gesloten.
 
Winnaars van het boek zijn:
S. Kloppert uit Sliedrecht
M. van der Puijl-van Rossum uit Gouda
A. Maas uit Nieuwstadt
Dhr/mw Verleer uit Groningen
A. Aldegaerde uit Antwerpen
 
Informatie over Food & the City:
Uitgeverij: Terra Lannoo  
Aantal pagina's: 192 (gebonden)
ISBN: 978 94 014 0364 1
Prijs € 24,99

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Tips voor het meenemen van je smartphone op reis

Uiteraard neem je je smartphone mee op reis en die heb je natuurlijk in een telefoonhoesje. Want wat moet je doen zonder mobiel? Je wilt immers in contact blijven met iedereen en de smartphone gebruik je vaak ook als camera. Het is wijs om vooraf bepaalde apps te downloaden.

Lees verder

Handige dingen voor op reis

Handige dingen voor op reis

Reizen is voorbereiden, het is veel meer dan het inpakken van een koffer of rugzak. Want… wat neem je precies mee? Paspoort, geld en kleding zijn wel de bekendste zaken; er zijn echter ook handige accessoires die jouw trip veel aangenamer kunnen maken. We geven wat tips en suggesties.

Lees verder

Blijf de hitte de baas: handige tips

Blijf de hitte de baas: handige tips

Tropisch warm in Nederland? Jazeker, het komt eigenlijk best vaak voor. Vorig jaar hadden we een tropische periode Ook komende week stijgen de temperaturen tot boven de 30 graden en is het hitteplan van RIVM actief. We weten allemaal dat we moeten zorgen voor afkoeling, zowel voor onszelf als voor onze huisdieren. Veel drinken is tip nummer 1. Maar wat kun je, zeker in deze coronatijd, nog meer doen?

Lees verder

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Vertrouw je op een goed schoongemaakte hotelkamer?

Juist in deze corona-tijd is het heel belangrijk dat (hotel)kamers goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Veel hotels en accommodaties zorgen daar goed voor, maar er zijn er ook die nogal wat steken laten vallen, zo blijkt uit recent onderzoek van Inside Edition.

Lees verder

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

Kroatië: veilige vaarvakanties naar de mooiste plekjes

De grenzen van Kroatië zijn weer geopend. Het land heeft sinds de corona-uitbraak maar weinig besmettingen: op 1 juli 2020 staat de teller op net iets meer dan 2800 gevallen. Niets staat een heerlijke vakantie in Kroatië dan ook in de weg. En zeker niet als je dat doet op een schip of boot.

Lees verder

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Autoverzekeringen en reizen: waar moet je op letten?

Door de coronacrisis kiezen veel meer mensen voor een autovakantie. Op deze manier ben je immers niet afhankelijk van vliegmaatschappijen en het openbaar vervoer en kan je gaan en staan waar je wil. Toch zijn er wel enkele dingen waar je op moet letten als je dit jaar ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan. Ben je bijvoorbeeld wel goed verzekerd? Wat te doen bij pech in het buitenland? En wat moet je checken voor je vertrekt?

Lees verder