Nederlandstalige reisgids over Servië

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Cover Servië
reisgids Servië
Servië is sterk in opkomst als toeristische bestemming. Vooral individuele reizigers weten hun weg steeds beter te vinden naar dit land in de Balkan. Wil je naar Servië of meer weten over het land? De eerste Nederlandstalige reisgids over Servië kan je daarbij helpen. Het boek, geschreven door Menno Weijs, is uitgegeven binnen de serie Wereldwijzer reisgidsen van uitgeverij Elmar. Puur op reis geeft een aantal exemplaren van deze gloednieuwe reisgids weg! 
Servië
Pand in Belgrado
De stijgende trend voor Servië als vakantieland lijkt zich ook dit jaar voort te zetten. In de eerste maanden van 2012 steeg het aantal Nederlandse bezoekers aan Servië met maar liefst 29 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Zeker de hoofdstad Belgrado scoort steeds hoger als populaire bestemming voor een stedentrip. Ook de culturele rondreizen en actieve vakanties in Servië zijn steeds gewilder.
 
“Om Servië te bezoeken hoeft men zeker niet per se een georganiseerde reis te boeken. Het land is ook prima op eigen gelegenheid te bereizen. De inwoners van Servië zijn zeer behulpzaam en gastvrij en zullen er alles aan doen om het de reiziger naar de zin te maken. Wereldwijzer Servië staat vol met tips die de reiziger ook buiten de gebaande paden op weg helpen", aldus auteur Menno Weijs.
 
Naar Servië? Boek een van de voordelige hotels en vliegtickets!

Wat moet je doen om een gids te winnen?

1.
Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor de nieuwsbrief van Puur op reis. Zo blijf je gelijk op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste artikelen.
 
2. Geef antwoord op de volgende vragen:
A. Hoeveel pagina's heeft de Wereldwijzer Servië
B. Hoe heet het beroemde koffiehuis in Belgrado?

De prijsvraag is gesloten. De winnaars van een reisgids zijn:
A. Verheijden uit Eindhoven
A.H. Wamma uit Strijen
Ray van Kersen uit Schiedam
Timco de Graaf uit Dordrecht
Netty Maas uit Sittard
 
Over Wereldwijzer Servië
De gids is voor € 22,95 te koop bij alle boekhandels in Nederland. Daarnaast is deze uitgave online te bestellen via de website van uitgeverij Elmar

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Win entreekaarten

De leukste beurs voor fietsers en wandelaars wordt in 2023 gehouden op 24, 25 en 26 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs weer allerlei nieuws en info over fiets- en wandelbestemmingen, en de bekendmaking van de winnaar van de ‘beste fietsroute van 2023’. En om het helemaal een feestje te maken geven we in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs entreekaarten weg.

Lees verder

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Wellness en luxe, ook voor een nachtje weg

Voor veel mensen is een hotelkamer vooral om in te slapen. Zeker bij een stedentrip of weekendje weg is de overnachting vaak ondergeschikt aan de bestemming. Maar een fijn hotel, luxe kamer en een heerlijk bed dragen zeker bij aan het plezier van het nachtje of weekendje weg. En dat hoeft echt niet duur te zijn.

Lees verder

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

Win kaarten voor de Vakantiebeurs in 2023

De Jaarbeurs in Utrecht is van 12 tot en met 15 januari 2023 weer het toneel van de Vakantiebeurs. De echte reisliefhebber heeft die data uiteraard al in zijn of haar agenda staan, want voor het eerst sinds 2020 is er weer sprake van een fysiek evenement. In 2021 en 2022 ging de Vakantiebeurs vanwege corona niet door of was er sprake van een online editie.

Lees verder

Win een boek over blijvend geluk

Win een boek over blijvend geluk

Geluk... wat 'Hygge' is voor Denemarken en 'Ikigai' voor Japan, is 'Haengbog' voor Zuid-Korea. En the Korean Wave zal waarschijnlijk niet veel mensen ontgaan zijn; van literatuur, films en keramiek tot restaurantjes en K-pop. Zuid-Korea is het land waar de mensen samen eten, familie belangrijk is, de natuur wordt omarmd en schoonheid een groot goed is.

Lees verder

Kerstmarkten in Europa: zeven tips

Kerstmarkten in Europa: zeven tips
Kerstmarkten. Voor veel mensen betekent dat sfeer en gezelligheid. Stap in de auto, neem de bus of pak de trein naar een van deze kerstmarkten in Europa. Van klein tot groot, van ondergronds tot op het water, kerstmarktliefhebbers kunnen dit jaar hun hart weer ophalen.

Lees verder

De vele voordelen van een vakantiehuis

De vele voordelen van een vakantiehuis

Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in eigen land of in een van onze buurlanden. Dichtbij en duurzaam zijn hierbij de sleutelwoorden, al spelen ook luxe en ligging duidelijk mee. Daarbij kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een vakantiehuis op een vakantiepark.

Lees verder