Nederlandstalige reisgids over Servië

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Cover Servië
reisgids Servië
Servië is sterk in opkomst als toeristische bestemming. Vooral individuele reizigers weten hun weg steeds beter te vinden naar dit land in de Balkan. Wil je naar Servië of meer weten over het land? De eerste Nederlandstalige reisgids over Servië kan je daarbij helpen. Het boek, geschreven door Menno Weijs, is uitgegeven binnen de serie Wereldwijzer reisgidsen van uitgeverij Elmar. Puur op reis geeft een aantal exemplaren van deze gloednieuwe reisgids weg! 
Servië
Pand in Belgrado
De stijgende trend voor Servië als vakantieland lijkt zich ook dit jaar voort te zetten. In de eerste maanden van 2012 steeg het aantal Nederlandse bezoekers aan Servië met maar liefst 29 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Zeker de hoofdstad Belgrado scoort steeds hoger als populaire bestemming voor een stedentrip. Ook de culturele rondreizen en actieve vakanties in Servië zijn steeds gewilder.
 
“Om Servië te bezoeken hoeft men zeker niet per se een georganiseerde reis te boeken. Het land is ook prima op eigen gelegenheid te bereizen. De inwoners van Servië zijn zeer behulpzaam en gastvrij en zullen er alles aan doen om het de reiziger naar de zin te maken. Wereldwijzer Servië staat vol met tips die de reiziger ook buiten de gebaande paden op weg helpen", aldus auteur Menno Weijs.
 
Naar Servië? Boek een van de voordelige hotels en vliegtickets!

Wat moet je doen om een gids te winnen?

1.
Meld je, als je dat nog niet gedaan hebt, aan voor de nieuwsbrief van Puur op reis. Zo blijf je gelijk op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste artikelen.
 
2. Geef antwoord op de volgende vragen:
A. Hoeveel pagina's heeft de Wereldwijzer Servië
B. Hoe heet het beroemde koffiehuis in Belgrado?

De prijsvraag is gesloten. De winnaars van een reisgids zijn:
A. Verheijden uit Eindhoven
A.H. Wamma uit Strijen
Ray van Kersen uit Schiedam
Timco de Graaf uit Dordrecht
Netty Maas uit Sittard
 
Over Wereldwijzer Servië
De gids is voor € 22,95 te koop bij alle boekhandels in Nederland. Daarnaast is deze uitgave online te bestellen via de website van uitgeverij Elmar

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Relaxen in een hotelkamer met eigen bubbelbad

Veel hotels hebben wellnessvoorzieningen zoals een publieke sauna, een whirlpool, bubbelbad of stoombad. Maar hoe lekker is het om je kamer niet uit te hoeven en toch te genieten van een ontspannende privé-wellnesservaring.

Lees verder

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Hoe verminder je de winterdip? Lees de tips

Ben jij in de winter ook vermoeider en heb je een neerslachtig gevoel? Is futloos met grote letters boven je hoofd geschreven en is dat niet te wijten aan je gezondheid? Dan zou je wel eens last kunnen hebben van de winterblues of winterdip. En zeker nu in coronatijd hebben nog meer mensen last van negatieve gevoelens die de winterdip versterken.

Lees verder

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Een vakantie vol luxe: voor het echte ‘wowgevoel’

Echt even alles kunnen loslaten, of populairder gezegd, lekker de boel de boel laten. En dan is het natuurlijk extra prettig als jouw vakantieverblijf van alle gemakken is voorzien. Gewoon, relaxen in alle luxe, zoals in het privézwembad in de voortuin. Wow!

Lees verder

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

17 Stedentrips: van bekend tot betoverend

Steden hebben nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op reizigers. Voor een romantisch weekendje weg, enkele dagen shoppen of een langere ontdekkingsreis langs cultuur en architectuur. Puur op reis doet 17 suggesties voor Europese stedentrips. Naar bekende en minder bekende steden, naar de hoofdsteden van wijn en smaak, en naar enkele echte hoofdsteden. Ze zijn allemaal per vliegtuig, en sommige ook per trein, te bereiken.

Lees verder

Sneek ontdekken per boot

Sneek ontdekken per boot

Zeg Friesland en je denkt meteen aan water en waterrecreatie. Zeg Sneek en je denkt meteen aan de Sneekweek en het Sneekermeer. Logisch toch om Sneek te ontdekken vanaf het water. En daarvoor hoef je niet eens een fanatiek watersporter te zijn of een eigen boot te hebben!

Lees verder

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

5 Mooie plekken waar je het noorderlicht goed kunt zien

Het noorderlicht met eigen ogen zien. Bij veel mensen staat het op hun verlanglijstje. En met het opheffen van de reisbeperkingen is een reis naar het noorderlicht ook weer mogelijk. Maar wat zijn nu de mooiste of beste plekken om dit fenomeen te kunnen zien?

Lees verder