Over winterkamperen, Star Wars en bijzondere vakantiebeurzen

Deze nieuwsbrief bevat afbeeldingen, wanneer je die niet kunt zien bekijk de nieuwsbrief dan online.
Nieuwsbrief Puur op reis

Puur op reis: winterlandschap

Over winterkamperen, Star Wars en bijzondere vakantiebeurzen

Op wintersport? Naar de winterzon? Of doe je dit jaar mee aan een trend in eigen land? Op 23 natuurkampeerterreinen in Nederland kun je namelijk komen kamperen, in tent, caravan of camper. Heerlijk buiten eten, bij een vuurkorf of een barbecue.


Verder in deze nieuwsbrief: een bijzonder verhaal over twee bijzondere vakantiebeurzen, wat heeft Star Wars met Ierland, TUI en de Loden Leeuw, een Nederlandse stroopwafel in de lucht en tips.


Stuur deze nieuwsbrief gerust door naar anderen. Voor tips:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Dit is onze laatste nieuwsbrief van 2015. Voor volgende week, een mooie (groene) kerst; voor volgend jaar, veel mooie vakanties en reizen toegewenst.

Winterkamperen in Nederland

Puur op reis: Kamperen, ook 's winters in NederlandMet de juiste materialen kan de kampeerder zich ook in de winter goed wapenen tegen eventuele vrieskou of nattigheid, en in een caravan of camper is het zelfs comfortabel om in deze periode buiten te zijn. Deze winter zijn 23 Natuurkampeerterreinen in Nederland open waar deze sportieve, actieve mensen terechtkunnen voor een verblijf in de natuur.

Lees verder

 

 

Ontknoping van Star Wars film speelt zich af in... Ierland

Puur op reisDe ruige natuur van het afgelegen Skellig Michael Island aan de Ierse westkust vormt het decor voor de spannende ontknoping van de zevende Star Wars film 'The Force Awakens'. Al in september vorig jaar reisde de filmcrew af naar het eiland Skellig Michael, dat door UNESCO op de Werelderfgoedlijst is geplaatst.

Lees verder

 

TUI maakt Loden Leeuw gelukkig

Puur op reisTUI ontving deze week de Loden Leeuw  2015. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het consumentenprogramma Radar aan het bedrijf dat volgens het publiek de meest irritante tv-reclame heeft. TUI kreeg de ‘award’ voor haar tv-reclame waarin een hardwerkende vader, die in een monster was veranderd, weer terugkeert naar zijn ware ik tijdens een ontspannende TUI-vakantie.

Lees verder

Bijzonder gesprek met drie wereldreizigers

Puur op reis: AbrahamspadDe vakantiebeurzen voor bijzondere reizen, die in januari 2016 in Amsterdam en Maastricht worden gehouden, bieden meer dan 200 exposanten een podium om over hun passie te vertellen. Die treffen op 9 en 10 januari in de hoofdstad en op 23 en 24 januari in het zuiden van Nederland duizenden reizigers. Aan de vooravond sprak Munda de la Marre met drie wereldreizigers over bijzondere reizen. Lees verder

 

United Airlines kiest voor Nederlandse stroopwafel

Passagiers van United Airlines kunnen vanaf februari 2016 hoog in de lucht genieten van Nederlandse stroopwafels, gemaakt door het Brabantse Daelmans. De traktatie is onderdeel van nieuw beleid van United, een van ’s werelds grootste luchtvaartmaatschappijen. De Amerikaanse onderneming bood in 2008 voor het laatst snacks aan tijdens de vlucht.

Lees verder

Winteraanbiedingen: reisjes voor leuke prijsjes

Puur op reisEen verblijf in Disney, een hotelovernachting met oud en nieuw, winter in de natuur of toch de zon. We zetten een aantal prettige winteracties voor je op een rijtje. Kijk, kies, boek en geniet van een heerlijke trip.

Lees verder

Wist je dat...

dat we ook te vinden zijn op Facebook en TwitterEn dat je op Puur op reis ook kennisblogs/gastblogs kunt plaatsen. Kijk bij de mogelijkheden op Puur op reis.

logo puur op reis

Tips van Puur

Vrouw kiest vakantie

Toon je liefde voor Parijs

Kennisblogs

 

Je hebt je aangemeld voor de nieuwsbrief van https://puuropreis.nl/.
Uitschrijven? Klik dan hier. 
Powered by AcyMailing