Over bodypainten, genieten op Gozo en een Frans zandduin

Deze nieuwsbrief bevat afbeeldingen, wanneer je die niet kunt zien bekijk de nieuwsbrief dan online.
Nieuwsbrief Puur op reis

Puur op reis

 

Over bodypainten, genieten op Gozo en een Frans zandduin

De Middellandse Zee, de Atlantische kust, een Alpenland. Ze komen alledrie uitgebreid en kleurrijk aan bod. Onze reportages over het eiland Gozo en Dune dy Pylat in Frankrijk zijn bijvoorbeeld heerlijke opwarmers voor de zomervakantie.

Over vakantie gesproken: we willen graag je mooiste foto's ontvangen rond het thema 'relaxen'. Uit het aanbod maken wij een mooie selectie!

Verder in deze nieuwsbrief: over de kosten van brandstof, Europa's mooiste strand, reis- en verkeersinformatie, hoe denken mannen en vrouwen over gezondheid, en veel tips.

Zelf nieuws? Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit is de laatste nieuwsbrief voor de zomer. De eerstvolgende verschijnt vrijdag 9 september. Veel vakantieplezier!

 

Stuur ons je mooiste relaxfoto’s!

Puur op reis: MykonosVakantie in eigen land, verre reis, stedentrip. Wat je deze zomer ook gaat doen, je zult zeker momenten vinden om eens heerlijk te relaxen. En daar worden natuurlijk foto’s van gemaakt! Wij zijn benieuwd hoe jij dat relaxen in beeld weet te brengen. Stuur je mooiste foto (vrij van rechten) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij maken uit het aanbod een selectie en publiceren die op de puuropreis.nl Bij alle inzendingen wel ‘wie, wat, waar’ vermelden. Wie is de fotograaf, wat is er in beeld gebracht en waar is de foto genomen. Veel succes!

Zomerdrukte, zomervakantie en zwarte zaterdagen

Puur op reisDe zomervakantie is voor de meeste mensen dé periode om er lekker op uit te trekken. Dat leidt niet alleen tot drukte op de luchthavens, maar ook tot lange files op de autosnelwegen, op weg naar het zonnige zuiden. Wie weet waar de files en knelpunten zijn kan daar wellicht in zijn vakantieplanning rekening mee houden. Soms is een dagje later vertrekken helemaal zo gek nog niet.

Lees verder

's Werelds beste bodypainters zijn weer in Oostenrijk

Puur op reis: bodypaint festival OostenrijkBodypainters uit 45 landen zijn weer bijeen in Pörtschach am Wörthersee, de gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Karinthië. Ze nemen deel aan het World Bodypainting Festival, dat al sinds 1998 jaarlijks in het Alpenland wordt gehouden. Van 1 tot en met 3 juli veranderen ze langs de Wörthersee zowel mannen- als vrouwenlichamen in kunstwerken. Lees verder


Europa’s mooiste strand is… Stiniva in Kroatië

Puur op reis: strand Stiniva, op eiland Vis (Kroatië)Als je dit jaar het mooiste strand van Europa wilt bezoeken, moet je echt naar Kroatië. Nauwkeuriger gezegd: je moet ervoor naar de zuidkust van Vis, een van de Dalmatische Eilanden. Daar ligt het intieme Stiniva Bay, dat door de bezoekers van de website van European Best Destinations als mooiste van 2016 is verkozen.

Lees verder

Passagiers laten veel geld liggen bij vertraging vliegtuig

Puur op reisVeel passagiers weten het nog niet, maar wanneer je vlucht vertraagd is kun je bij de luchtvaartmaatschappij een claim indienen voor een vergoeding voor die vertraagde vlucht. Veel luchtvaartmaatschappijen doen er echter alles aan om passagiers hierin te ontmoedigen.

Lees verder

Brandstofprijzen in het buitenland vaak fors lager

Puur op reis: Tanken in buitenland vaak aantrekkelijkTanken is voor Nederlanders in veel vakantielanden een aangename bezigheid. De brandstofprijzen in populaire Europese landen ligt over het algemeen namelijk veel lager dan in eigen land, blijkt uit de jongste cijfers van de ANWB. In Oostenrijk betalen benzinerijders zelfs 47 cent minder per liter dan hier.

Lees verder

Vrouwen minder positief over gezondheid dan mannen

Puur op reis: fitnessEen pijntje, klacht of langdurige aandoening: het zijn de vrouwen die minder positief zijn over hun gezondheid dan mannen. Dit is de conclusie van een onderzoek dat deze week door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is gepubliceerd.

Lees verder

Wist je dat...

er heel veel mogelijkheden zijn om samen te werken met Puur op reis? Breng bijvoorbeeld je land, regio of accommodatie onder de aandacht via een speciale publicatie! Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

logo puur op reis

Tips van Puur

Lees alvast meer over je vakantiebestemming

Bereid je op je vakantie voor met deze handige tips

Nog op zoek naar een bestemming? Kijk, kies, boek

 

 

 

 

Je hebt je aangemeld voor de nieuwsbrief van https://puuropreis.nl/.
Uitschrijven? Klik dan hier. 
Powered by AcyMailing